"Päätin aloittaa blogin kirjoittamisen, kun pari kertaa kysytty onko blogia niin tässä se nyt tulee. Paljon kerrottavaa ja sanottavaa niin päätin kokeilla tällästä. Jos ei onnistu niin lopetan. Kaikkea on kokeiltava ;)"

Näillä sanoilla aloitin blogin kirjoittamisen kolme vuotta sitten tammikuun 16 päivä. Muistan kuinka istuin tuona päivänä koneen ääressä ja mietin uskaltaisinko julkaista oman blogin. Mitä muut siitä ajattelisivat ystävistä tai perheestä puhumattakaan. No tässä sitä nyt ollaan! Rehellisesti sanottuna en ole kertaakaan ole katunut sitä päätöstä, kun painoin "luo"  ja oma blogini pongahti kaikkien ihmisten ilmoille.

Kolmeen vuoteen on tapahtunut vaikka ja mitä. Paljon noloja postauksia, onnistumisia, tapahtumia, juhlia, yhteistyökuvioita, itkua, naurua ja paljon rakkautta. Kolmen vuoden aikana blogissani on vierailtu yli kolme miljoonaa kertaa. Aivan käsittämätöntä. Muistan kuinka sadan kohdalla olin jo aivan innoissani ja ylpeä. Blogiini on jätetty myös kolmen vuoden aikana tuhansia kommentteja, joista olen aivan älyttömän otettu ja onnellinen! Niin kuin olen ennenkin sanonut, että ilman teitä ei olisi tätä blogiakaan. Te teette tämän ja teidän takia rakastan bloggailua niin paljon! Jokainen teidän lähettämä kommentti on minulle tärkeä. Oli se sitten kritiikkiä tai positiivista palautetta. Jokaisesta teidän kommentista saan voimaa ja iloa. Kiitos ❤ 

Blogini avulla olen saavuttanut paljon onnistumisia, mutta vielä olisi monta askelta kohti sitä suurinta unelmaa! Vaikka askeleet ovat pitkiä, toivon hartaasti, että jonain päivinä saavuttaisin tuon unelman blogini kanssa. Eikö se ole niin, että unelmat ovat tehty toteuttaviksi?

Koska olette maailman parhaita lukijoita haluaisin arpoa teidän kesken palkinnon! Palkintona olisi Victoria's Secretin ihana voide, sekä hyväntuoksuinen vartalosuihke. Ostin itselleni myös samat, sillä ihastuin täysin kyseisiin tuotteisiin!

Victoria's Secret

1

 

IMG_7075

 

IMG_7076


Mitä sinun tulee tehdä?

- Arvontaan osallistut jättämällä tähän postaukseen toimivan sähköpostiosoitteesi. (Näin saan voittajan kiinni helposti.)
- Koska lukijani ovat minulle tärkeitä, haluan antaa heille paremmat mahdollisuudet kisassa. Saat kaksi arpalipuketta mikäli seuraat minun blogiani myös Facebookissa. Muista laittaa sähköpostin perään seuraatko blogiani myös Facebookissa. Blogini Facebook-sivuille päivitän aina uusimmat postaukset, sekä jaan paljon kuvia! Jokainen tykkäys on tärkeä! :)

Blogini Facebook sivuilleni pääset TÄSTÄ! Tai oikealla blogini Facebook-sivua painamalla.

Arvontaan voit osallistua tämän viikon sunnuntaihin 19.1.2014 kello 24.00 saakka!

Onnea arvontaan!

KISA ON PÄÄTTYNYT! VOITTAJAN JULKAISEN VIIMEISTÄÄN 21.1.2014! KIITOS KAIKILLE!

1

1

1

1

Kolme vuotta kasvettu blogin mukana ja olen todella ylpeä siitä. Mutta ennen kaikkea olen todella ylpeä teistä! Vielä kiitos!

 
Ps. Huippuvalmennuksen alennuskoodi on vielä voimassa 19.1 asti! Kaikista abi- ja valmennuskursseista -15% loppuhinnasta, sekä kaikista itseopiskelumateriaaleista -10% alennuskoodilla NATALIEVILEN
 
Ihanaa torstaita! 
                                                                                                       Follow me on Facebook

Xx Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram