Tämä viikko on ollut aivan huippu! Tyttöjen juttuja, hyvää seuraa, töitä, paljon naurua, aitoja ihmisiä ja pari lasillista viiniä! Pahoittelen parin päivän postaustaukoa. Torstaina tein pitkän päivän töissä, jonka jälkeen suuntasin vielä toiseen työpaikkaani auttelemaan VIP kutsuvierasillassa. Tilaisuuden jälkeen jäimme vielä työporukan kanssa vaihtelemaan kuulumisia Sushibar + Wine sushin sekä hyvän viinin parissa. Kutsuvierasillan takia tuota herkkuruokaa jäi jonkun verran yli. Sitä jäi muuten sen verran yli, että otin vielä kotiin tuota rakkautta mukaan. Söinkin sushia ainakin seuraavat 30 tuntia tuosta ensimmäisestä suupalasta, jopa aamupalaksi. Olen tällä viikolla varmaan vetänyt mahaani yli 100 sushipalaa haha. Voisin kyllä elää tuolla ruualla... Huom. jopa haudassakin. Niin niin niin hyvää se on!


Muuten viikonloppuuni on mahtunut töitä, sekä ystäviä! Tapasimme pitkästä aikaa ystäväni kanssa. En muistanukkaan kuinka hauskaa meillä on yhdessä! Olen tuntenut tuon tytön yli 4 vuotta ja ihmettelenkin miksemme aikaisemmin ole hengailleet. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Mukaamme liittyi myös ystäväni ystävä. Ai, että koko illan juttua riitti ja läppää lensi koko kuukauden edestä! Yhdessä vaiheessa ihmettelimme ihmisen jalkapohjan jänteitä. Myös ystäväni vaellustakin lenksuista riitti puhuttavaa. Koko ilta oli täynnä attitudea ja baari nimeltä Willi Wäinö (?) kruunasi koko illan!

2


3


3


4

5

IMG_0555

Laulaessani Levotonta Tuhkimoa tuon after ski oloisen baarin penkillä tajusin mitä onnellisuus on. Älkää nyt käsittäkö väärin, en löytänyt onnellisuutta heilumalla ja laulamalla tuota kappaletta viinilasi kädessä Willi Wainön penkillä, vaan se oli jotain todella, todella henkilökohtaista. Jotain sellaista mitä en saa nyt puettua sanoiksi kuulostamatta tyhmältä. Ehkä jonain päivänä saan sen kerrottua teillekin. 

Ps. Lauantai-illasta tulen kertomaan teille vielä enemmän, seuraavassa postauksessa!

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram