Tänään olisi luvassa hiusprojektia part. 1534. Tulin teille hieman kertomaan mitä aijon tänään tehdä hiuksilleni. Mukana on uusia sekä vanhoja tuotteita + muutama uusi kokeilu, josta olen erityisen innoissani! 

Tosiaankin vaaleaa kohti mennään ja toiveissani olisi jälleen kerran tuhkanvaaleat hiukset. Saa nähdä onnistunko vai meneekö edes sinne päin!

Värjäys

IMG_4468


Värjään hiukseni tänään tutulla ja turvallisella Garnierin 111 sävyllä, jolla olen onnistunut aina. Uutena kokeiluna Schwarzkopfinin vaalennussuihke joka lupaa vaalentaa astettain hiuksia 1-2 sävyä!

"S1 Blonde Spray on vaalennussuihke joka antaa sinulle upeita auringon vaalentamia kesäraitoja! Vaalentaa hiuksia asteittain, ¼ sävyä jokaisella levityskerralla ja suihke tekee hiuksista pehmeät, kimmoisat ja kiiltävät! Tämän fantastisen vaalennussuihkeen avulla päätät itse kuinka vaalean tuloksen haluat! Suihkuta hiuksiin luodaksesi yksittäisiä raitoja tai vaaleita kohtia. Vahvista tulosta olemalla auringossa tai kuivaamalla hiuksia hiustenkuivaajalla! Suihke riittää noin 15-20 käsittelyyn ja antaa pehmeitä kesäisiä raitoja ja kauniin kesäisen ulkonäön. Vaalentaa 1-2 sävyä."

Käyttö 

"Suihkuta kostutettuihin hiuksiin. Vältä kasvojen aluetta ja erityisesti silmiä. Kampaa hiukset ja anna kuivua kuten tavallisesti. Ei tule pestä pois hiuksista. Saadaksesi vahvemman tuloksen, altista hiukset ulkoiselle lämmölle kuten esim. auringonvalolle tai hiustenkuivaajalle. Jos haluat saada entistäkin vaaleamman tuloksen voit suihkuttaa tuotetta hiuksiin uudestaan 2-3 päivän kuluttua, jolloin hiussävysi vaalenee jopa 1-2 sävyä."

schwarzkopf.fi 

En tiedä kuinka hyvin tuo toimii värjättyihin hiuksiin, mutta olen kuullut ja lukenut, että tyvikasvuun tuo on oikein hyvä keksintö! Kirjoittelen blogiini kokemuksia tuotteesta heti vain kun olen itsekin sen testannut! 

Hoito

IMG_4417


Hoito on aina hyvin tärkeää jokaisen värjäyskerran jälkeen. Tämän takia otin itsekin nyt käyttöön Bed Headin Urban Anti + Dotes Resurrection Damage level 3 hoitoaineen. Käytin noin 1,5 vuotta sitten kyseistä hoitoainetta ja hiukseni tykkäsivät paljon! Hoitoaine on tarkoitettu hiuksille, jotka tarvitsevat elvytystä. Sopii siis mainiosti värjätyille sekä erityisesti vaaleille hiuksille!

Tuhkanvaaleaa / vaaleaa sävyä aion ylläpitää L'Orealin hopeashampoolla, joka on siihen tarkoitukseen mielestäni paras!

Jälkihoito

IMG_4486


Paljon on puhuttu ainakin blogeissa kylmäpuristetusta kookosöljystä. Itse olin aluksi aivan ihmeissäni, että voiko samaa tuotetta käyttää niin sisäisesti kuin myös ulkoisestikin, mutta näköjään voi!

Kookosöljy sopii moneen tarkoitukseen. Sen on sanottu kosteuttavan ihoa, hoitamaan hiuksia, sopimaan paistamiseen tai ihan vain syötäväksi. Kookosöjystä on kirjoitettu paljon, joten itse en lähde enää tässä erittelemään sen hyötyjä. TÄÄLTÄ! voit kumminkin lukea mihin kaikkeen kookosöjyä voi käyttää. Itse lähden tänään hoitamaan sillä hiuksia! Eli pari tippaa latvoihin antamaan kiiltoa ja laittamaan hapsottavat hiukset kuriin.

Näillä mennään tänään! Toivotaan, että onnistuu. Kuvia laittelen huomenna blogiini!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram