HAIR INSPO

 
 

 

 
 
Kuvat / Images Instagram @missalena92 & @thisiseme
 
Jee huomenna on taas se aika, kun pääsee pitkästä aikaa kampaajalle! Viimeksi kävin puolivuotta sitten joulukuussa kampaajalla ja voi kuinka hiukset tarvitsevat tällä hetkellä huolenpitoa. Melkein hävettää kulkea ulkona, kun hiukset ovat jotenkin niin huonokuntoisen näköiset. Likaisen vaalea tyvikasvu vielä oikein korostaa hiuksia, joten en malta odottaa huomista. Mietin pitkään mitä tekisin hiuksilleni. Laittaisinko hieman tummempaa raitaa joukkoon vai peräti tyven tummaksi. Hetken pohdittuani tulin siihen tulokseen, että pysyn vaaleana. Haluaisin hiuksistani vielä vaaaleammat. Selattuani Instagramista Emilien ja Alenan kuvia tiesin, että haluan juuri täsmälleen samanlaiset hiukset, mutta tietenkin ilman pidennyksiä. On se vain niin, kun yhteen väriin tottuu siitä tulee jotenkin niin iso osa identiteettiä. Vuosi sitten vielä hiukseni olivat hyvin tummat. Vaikka pidin hiuksista aivan älyttömästi, eivät vain ne tuntuneet jotenkin omilta. Ylläolevasta Instagram kollaasista näette nuo tummat hiukset. Mielestäni en näytä ollenkaan itseltä! Muistan kuinka katsoin peiliin noilla tummilla hiuksilla ja mietin kuka tuolta peilistä katsoo. Onko teillä ollut tälläistä identiteettikriisiä hiusten kanssa, vai olenko ainoa? Haha. Puolivuotta pidin tuota tummaa väriä yllä, kunnes aloin jälleen kerran vaalentamaan hiuksia.Tämän värjäysprosessin jälkeen päätin, etten enää ikinä rupea samanlaiseen rumbaan... Värjäyskerrat kumminkin aina rasittavat hiuksia ja vievät rahaa. TÄÄLTÄ! itseasiassa varmaankin näette kaikki värit, jotka minulla ovat olleet. Ainoastaan ala-asteen punaiset hiukset puuttuvat kuvista haha.

Mutta asiaan. Huomenna olisi kampaaja ja kampaajan jälkeen kenraalikoe yliopistosta. Huh kuinka viikot lähenevät tuota koetta. Voikun saisi vielä kuukauden aikaa lukea! Kyllä se on vain niin, että 45-50 tuntia viikossa lukemisen ohella on melko rankkaa... Voipi olla, että ensi vuonna täytyy miettiä uudestaan töiden suhteen, mikäli kouluun haluaa päästä. Eli oikeassa olitte. Kyllä tuntuu siltä, että täytyy seuraavan kerran täytyy valita jompi kumpi. Tsemppiä kumminkin vielä kaikille kouluun pyrkijöille! Nyt vielä loppurutistukset. Puhuimmekin ystävien kanssa, että pääsykoepäivänä skumppapullot laukkuun ja kokeen jälkeen lasillisille rantaan. Not bad idea at all.

Good night sweeties

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram