Koska ulkona on pimeetä ja kosteaa, päätin tulla jakaa teille muutaman julkaisemattoman kuvan viime kesän lomamatkaltamme. Mikäli voisin pakata matkalaukkuni, tekisin sen samantien. Aurinkoa ja lämpöä kiitos 

 Ah, lomamatka tekisi kyllä niin hyvää... Valitettavasti työt ja opiskelut eivät anna yhtään periksi, joten lomamatka haaveet täytyy hetkeksi unohtaa...

Mutta mitä teille kuuluu? :) Itselleni kuuluu ihan hyvää, ellei pientä stressiä oteta mukaan. Tällä hetkellä kaikki työasiat ja koulujutut ovat kasaantuneet päällekkäin. Ensi viikolla olisi työmatka Ruotsiin ja sitten heti seuraavana päivänä koulussa työtehtävien palauttaminen. Huh heijaa! Nyt sen vasta huomaa kuinka intensiivistä ja kokopäiväistä tuo opiskelu on. Vaikka opinnot ovat haastavia, tykkään kursseista ja opiskelusta todella paljon. Voikun voisi vain antaa tuolle opiskelulle paljon enemmän. Uskon kumminkin siihen, että kaikki tapahtuu tarkoituksella. Kerroinko jo teille, että mitä päätin tehdä työn ja opiskelujen suhteen? Päätin tosiaan, että näiden parin kuukauden aikana jaan työaikani kuuteen päivään per viikko. Eli olen työpaikallani kuusi päivää viikosta, maanantaista lauantaihin. Teen vain lyhyempiä päiviä, sellaisia kuuden / kuuden ja puolen tunnin työpäiviä. Näin jää paljon enemmän aikaa päivästä blogiin ja opintoihin. Ei enää roikkumista yöaikaan koneella tai opiskelua kuuden aikaa aamulla. Rankkaa tämä tietenkin on, kun pitää olla töissä lähes päivittäin, mutta tällä hetkellä se on kaikkein järkevin ratkaisu - niin opintojen kuin myös blogin kannalta. Uskon tuloksien myös parantuvan työpaikallani huomattavasti, kun pystyn antamaan työlleni 110%. Ei enää väsymystä tai stressiä. Asiaa mietin sitten uudestaan uuden vuoden jälkeen, kun pääsykoekirjat tulevat. 

Muuten olen nyt editoinut tuon Ellan ja minun videon. Ette tiedäkään kuinka olemme nauraneet täällä tuolle videolle... Voi luoja. Niin hauskaa. Videosta huomaa, että se on meidän ensimmäinen, mutta jostainhan on lähdettävä? Videosta tuli myös todella pitkä, pisin ikinä haha. Päätimme kumminkin, että tämän videon julkaisemme. Tiedämme ainakin sitten mitä teemme toisin seuraavassa videossa. Videon julkaisemme seuraavassa postauksessa, joten olkaa varuillanne!

Kivaa päiväää kaikille, nyt lähden itse töihin 

Auringon alla // Under the sun

Kristallinkirkas meri

Maailman kauneimmaksi äänestetty

Drinkkitaivas // Drink heaven

  

                                                      FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                       With love,
                                                                                        Natalie  

 

Kommentit (12)

Vierailija

Oi mikä sattuma! Mistä nuo lomakuvat on? Oon koko aamun haaveillut lomamatkasta johonkin, esimerkiksi Kroatiaan <3 Olisi niin ihanaa päästä lomalle opiskeluiden parista.

Tuli mieleen yksi kysymys, minkä haluaisin sulta kysyä... Kannattaako sun mielestä ruveta seurustelemaan, jos ei ole 100% varma onko yhteinen tulevaisuus mahdollinen?

Kiitos sulle ihanasta blogista! <3 Ja haha ainiin, oon se sama kirjoittelija joka joskus kyseli siitä niskanutturasta pari postausta taaksepäin. Olisiko siitä mahdollista saada jonkunlaista - edes lyhyttä vinkkiä?

Terveisin A
XX

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

AH olisi niin ihana päästä johonkin lämpöön... Edes muutamaksi päiväksi :) Kuvat ovat Kreikasta, tuossa postauksen alhaalla on noita linkkejä, joista voi katsoa lisää kuvia näistä matkoista <3 Itse en rupeaisi seurustelemaan, ellen olisi 110% varma suhteesta / tulevaisuudesta. Tietenkään en voi sanoa sinun puolestasi, sillä en tiedä mikä tilanteenne on / mitä tarkoitat tuolla tulevaisuudella? :) Itse ajattelen niin, etten rupeaisi seurustelemaan / miettimään yhteistä tulevaisuutta, jos en ajattelisi tämän miehen olevan elämänkumppanini tai lasteni isä :) Hei voisin tehdä siitä hyvän tutorialin tuon meidän ystävyysvideon jälkeen? Tein muutama kk sitten tuon tutorialin tuosta nutturasta, mutta poistin sen, sillä ohjeet eivät olleet tarpeeksi hyvät ja videon tein todella nopeasti :) Kiitos postausehdotuksesta ja kommentistasi XX <3

A

Eli tää mies on toisesta uskonnosta, joka on hyvin erilainen kuin omani. Hän haluaisi myös kasvattaa lapset siihen uskontoon, ja minä en. En myöskään saisi kirkkohäitä. Nää on itselleni tärkeitä asioita, mutta muuten kaikki varmaan toimisi. Haluaisin ehkä edes yrittää, mutten osaa 100% varma tunteistani. XX

Sini

Hei kysyin tätä yhdessä toisessa postauksessa, mutta et tainnut huomata vastata. Sulla oli jossain vaiheessa kesää instagramin ja blogin puolella sellanen sneekpeak kuva lilasta mekosta jossa oli kristalleja/swarovskeja mutta et koskaan julkaissut koko kuvaa mekosta :) silloin jo kuolasin sitä mekkoa ja mietin että mistä se mahtaa olla ostettu ja saakohan niitä enään? :)

Tia

Vau Natalie! Voi vain ihailla sun ahkeruutta! Minne haet opiskelemaan ja tähtäätkö ihan täysipäiväiseen opiskeluun?
Keep going! x Teidän videota odotellessa ;)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

<3 Kiitos XX Tähtään kyllä täysipäiväiseen opiskeluun :) Tällä hetkellä suoritan avoimessa yliopistossa tutkintotavoitteista opiskelua, eli olisi tarkoitus päästä numeroilla sisään. Valitettavasti tähänkin väylään tarvitsisi kovaa opiskelua, varsinkin kun hyviä numeroita pitäisi saada :) Tulen kertomaan näistä opinnoista lisää myöhemmin, jos pääsen sisään :) Sen verran tämä aihe on minulle arka, etten halua siitä ihan kovasti puhua... :) Videota tulossa, oh no ;) XX

Karo

Vau ihania kuvia <3 Mulla on kauhee matkakuume päällä!! Musta kuulostaa vaan lupaavalta toi video, sehän on hauskaa jos se on sellanen mikä hymyilyttää ja naurattaa itteekin :D Ei aina tarvi olla niin sellasta vakavaa vaan rennompikin meininki on jees!

Uskomatonta

Rankkaa olla töissä ''lähes päivittäin''? En sano enää yhtään mitään.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! En oikein tiedä mitä nyt kommentillasi tarkoitat tai mitä haet sillä takaa, mutta tottakai se on välillä rankkaa tehdä 12-14 tunnin työpäiviä ja hoitaa siihen opiskelut päälle? Tällä hetkellä sunnuntai on vain sellainen päivä, kun en ole töissä. Silloin hoidan vain opintojani. Toivon, että ottaisit asioista selvää enemmän. Terveisin, "Uskomatonta 2"

Niina / niinapaju.com

Varmasti hyvä idea hieman vähentää päivittäistä työtuntimäärää, jotta voimia ja aikaa riittää muuhunkin. Tsemppiä opiskeluun! Muistan hyvin, miten rankkaa oli täysipäiväisen työn ja aktiivisen opiskelun yhdistäminen varsinkin kun halusi antaa molempiin parhaan panoksensa.
Ja voi että, miten mullakin matkakuume vaan nousee näitä kuvia katsellessa :D

http://www.niinapaju.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram