INSPIRAATIOTA JA IDEOITA JUHLIIN?

Kirjoitettuani toissapäivänä 12 faktaa minusta -postauksen jäin pyörittelemään ajatusta hääsuunnittelusta. "3.Olen aina haaveillut hääsuunnittelijan ammatista muutaman muun työn lisäksi. Haaveeni olisikin, että pystyisin tehdä hääsuunnittelijan työtä ns. harrastuksena muun työn ohella. Aivan pienestä pitäen olen seurannut eri hääohjelmia aivan suunnittelusta hääpuvun valitsemiseen. En tiedä mikä tuossa koko touhussa oikein kiehtoo? Kai se on vain se ihmisten aito onnellisuus juuri tuona päivänä. Pyyteetön ilo"

Kerrottuani unelmani hääsuunnittelijan ammatista sain sähköpostiini kyselyitä ja tiedusteluja. Jäin pohtimaan ajatusta, että mitä jos? Mitä jos toteuttaisin tämän pitkäaikaisen unelmani pala palaselta. Sadat hääohjelmat katsottuani ja ideointikirjat täytettyäni mielessäni on tuhansia ideoita. Blogimaailmassa neljä vuotta pyörittyä kontaktejakin on kertynyt jonkun verran eri osa-alueilta mm. valokuvauksen, sisustuksen, kauneuden, hyvinvoinnin alueilta. Vaatealalla työskennellessäni tiedän myös tekstien materiaaleista, asusteita sekä vaatteista aivan miesten juhlapukeutumiseen saakka. Isommalla tähtäimellä tulevaisuutta varten oma yrityskin löytyisi jo takaa. 

Suomessa hääsuunnittelu on vielä täysin pohjalla. Tarkoittaen tällä sitä, että useimmiten omat häät suunnitellaan itse. Luullaan ja kuvitellaan, että suunnittelijan käyttö on vain tarkoitettu satojentuhansien eurojen maksaviin häihin. Mitä jos kertoisin, että kauniit häät saadaan suunniteltua myös pienellä budjetilla? Käyttäen kauniita asioita ja omia ideoita. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että hääpäivän kuuluu olla täydellinen, näyttävä ja mieleenpainuva. Hääparin näköinen.

Kuvat: Trevor Dayley Photography

Itse rakastan häitä ja suunnittelua ylipäätänsä. Olisi hienoa päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan ideoita jonkun kanssa. Edes vaikka pöytäkoristeluihin tuomaan omaa näkemystä tai häämekkon valitsemiseen ideoita. Tällä hetkellä olen vain suunnitellut häitä ns. huvikseni ja täyttänyt vihkojani muuten vain. Isoin haave mitä tulee hääsunnitteluun olisi päästä toteuttamaan hääpäivä aivan alusta alkaen hääparin kanssa. Toki nuo ovat isoja haaveita ja ideoita, mutta ikinä ei tiedä mihin tie johtaisi.

Kuten kaikki, tämä hääsuunittelukin lähtisi aivan harrastuksesta. Mikäli siis omat häät tai ystävän häät on tiedossa ja haluat vinkkejä, ideoita, mitä vain - laita sähköpostia osoitteeseen natalie.vilen@gmail.com Kyseessä on työsähköpostiosoitteeni, jonne voi pistää viestiä koskien hääsuunnittelua tai blogiani. Muutamien kanssa olenkin jo vaihtanut viestejä, ideoita ja kertonut omia neuvoja mitä tulee häihin! Mikäli isommasta projekteista olisi kysymys 26.5 päivän jälkeen olisin täysin käytettävissä! Olisi huippua katsoa, mitä saataisiin aikaiseksi!  

Ihanaa viikonloppua! ❤

Kommentit (13)

Emmi-Juulia

Ihan huippu idea! Toteuta unelmasi jos vain siihen on mahdollisuus! Toivottavasti ihmiset ottavat rohkeasti yhteyttä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ajattelin kokeilla mitä tästä voisi tulla! Pikkuhiljaa ensin muutamia ideoita ja sitä rataa :) Muutamia sähköposteja tullut ihan mahtavaa! :) XX

Elina

Hei, tämähän olisi mahtavaa! Olet varmasti huippu tässä hommassa. Toivottavasti saat jotain hommia - ja kerro niistä ihmeessä sitten bloginkin puolella. Harmi, että ei ole itsellä ihan lähiaikoina vielä häät horisontissa :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ei tässä vielä mitään ammattilaisia vielä ainakaan olla, mutta intoa löytyy vaikka muille jakaa! Katsotaan mitä tästä tulee, mutta ainakin pikkuhiljaa. Hitaasti, mutta varmasti! :) Tule ihmeessä kertomaa, kun häät ovat ajankontaiset! ;) <3

Vierailija

Eikäää! Mäkin oon aina unelmoinut hääsuunnittelusta, rakastan juhlia ja etenkin häitä, ja sitä suunnittelua! Ja kaikki se visuaalisuus <3 mahtavaa jos pääset lähemmäksi unelmaa :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oikeesti!? Sitten meitä on ainakin kaksi! Oon itsekin aina ihan innoissani kaikista juhlista, varsinkin häistä. Ihan parasta!<3

-

Ihanaa, että uskallat lähteä toteuttamaan unelmaasi :) Hääsuunnittelija on Suomessa vielä aika uusi ammatti, mutta heillekin varmasti on kysyntää kun osaa markkinoida oikein. Meillä on häät pian tulossa mutta harmiksi asutaan eri paikkakunnalla niin ei voida sun palveluksia hyödyntää :(

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Pakko tässä uskaltaa, jos haluaa tavoitella omia unelmia! Hääsuunnittelun lisäksi kehitteillä on tällä hetkellä toinen projekti, joka tulee kaikkien tietoon - mikäli saadaan yhteydet ja muu tekninen puoli kuntoon! Niin innoissani tästä kaikesta! <3 Ollaan muuten muutamien muiden kanssa myös viestitelty, eli ollaan vaihdettu muutama meili ja muutamat puhelut soitettu. Eli "etänä" voi tehdä myös ainakin jotain pikkuista! ;) Onnea häistä!<3

Janika

Luin muutaman sun postauksen ja pakko sanoa että ihailen sua suuresti! Tuli itselle valtavasti inspiraatiota siitä miten määrätietoinen ja rohkea nainen olet. Vau! <3 Unelmien eteen todella pitää tehdä töitä ja niihin tähdätä heti eikä sitten kun tietty tutkinto on saavutettu jne. Totta kai opiskelu on fiksua mutta jos on mahdollista muutenkin toteuttaa itseään niin miksi pitää odottaa siihen saakka että on valmis tutkinto? Ihanaa kesää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram