Sain tuossa taannoin hieman erilaisen, mutta miellyttävän yhteistyöpyynnön suomalaiselta POMARBO- nimiseltä yritykseltä. Lähdin pienimuotiseen yhteistyöhön mukaan, sillä haluan kannustaa ja tukea kaikkia suomalaisia yrityksiä. Unohtamatta myös sitä, että rakastan kaikkea kaunista!

POMARBO on suomalainen paketointikonsepti, joka lanseerattiin syksyllä 2013. He valmistavat lahjalaatikoita, joiden avulla voi helposti ja nopeasti paketoida lahjan. Kaikkien lahjarasioiden kuosit ovat heidän omiensa suunnitelijoiden käsialaa, mikä on mielestäni hienoa! Lahjarasioissa on aina mukana kokonaisuuteen sopiva satiininauha, joka on sidottu valmiiksi rusetille. Juuri tämä pakettiin sopiva rusettinauha tuo oman ylellisyyden tunteen lahjarasiaan. Paketointi oli nopeaa, helppoa sekä ennen kaikkea tyylikästä! Kaikki heidän lahjarasiansa on painettu kasviöljypohjaisilla väreillä suomalaiselle kartongille. Sisäpuoli on printin lisäksi saanut lakkapinnan, ettei painoväri tartu lahjatuotteeseen. Ekologisen kartonkisen lahjarasiamme hiilijalanjälki on  myös mahdollisimman pieni. Plussaa siitä, että kartonki on kierätettävää.

POMARBO

022


Sain tältä suomalaiselta start up -yritykseltä muutaman kauniin paketin omaa käyttöä varten. Rehellisesti voin kertoa, ettei ikinä oma paketti ole näyttänyt näin kauniilta! Vihdoinkin voi unohtaa sotkuisen näköiset paketit, sekä kaiken maailman lahjanauha viritykset. Sainkin annettua viikonlopun aikana parikin lahjaa ja yksi niistä lahjoista näytti tältä! Saaja oli varsin otettu.

13

 

14


12

Tiedän itse jatkossa mistä tilaan omat lahjapakettini! :) 

 
Kauniiden lahjapakettien ääreen pääset osoitteessa POMARBO.FI

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram