Hey fly boy you cruising faster than the light,  
Bling is shining bright and you got lightening in your eyes
Gold chains, kissing fly, leaning on your cool ride,  
Versailles, St. Tropez, lingerie and yayo
 
On lauantai, asu valmiina, vapaapäivä seuraavana päivänä, viiniä ja iPhonesta soi Beyoncen Flawless kappale. Olet laittautunut ja olo on kaiken kaikkiaan ihan nätti. Ystävät soittelee ja illan paikka on katsottu valmiiksi. Saat vihdoin meikin valmiiksi ja hiukset kiharrettua. Huokaiset helpoituksesta, kun vihdoin hiuksetkin kihartuivat niin kuin niiden odotitkin kihartuvan. Juokset ympäri asuntoa etsien toista korkokenkää ja silmäilet kelloa siltä varalta ettet myöhästy viimeisestä kyydistä. Kokokenkä löytyi, trenssi päälle ja kuulokkeet korvalle. 
Olet aivan varma, että tästä illasta tulee hyvä. 
 
On pakko tulla, sillä kaikki on suunniteltu valmiiksi.
 
Eilen olimme juhlimassa ystävien kanssa. Tapasin yhden ystävistäni Mannerheimintien Marski hotellissa. Sieltä lähdimme kävelemään kohti Ugglaa, jossa muu seurue jo oli. Kävellessä mukulakivillä 15 sentin koroilla, kirosin taas korkokenkiäni. Luulen, että vanhempana nilkkani ovat nyrjähtäneet jo niin monta kertaa, että korkokenkien käytön voi samantien unohtaa. Love being a woman. 
 
Paikalla päästessämme paikka alko pikkuhiljaa täyttyä. Tavarat narikkaan ja ystävien luo. Ystävät nähdessä iloikseni huomasin, että yksi hyvistä ystävistäni oli tilannut valkoviiniä pöytään. Ihanaa! Sillä hetkellä viini maistui taivaallisen hyvältä. Takana rankka viikko niin henkisesti kuin myös fyysisesti ja ensimmäinen kylmä valkoviinilasi oli kuin vaahtokarkkia. DJ:n soittaessa taustalla Nicky Romeon & Vicetonen Let me feel kappaletta tunnelma nousi kattoon ja ystävien viinit vaihtuivat tuplaviskeihin.

Keskiyön jälkeen yläkerran fiinit sohvat vaihtuivat alakerran tanssilattiaksi. Paljon ihmisiä, tungosta, katseita, tuntemattoman käsi harteilla, hipaisu ja ahdistus. Lähdin takaisin yläkertaan, jossa yksi ystävistäni istui. Hän tilasi meille drinkit. Tällä kertaa viinilasillinen vaihtui kuivaksi dry martiniksi. Puheen aiheet vaihtelivat ihmissuhteista seuraavan päivän tapahtumiin. Ystävän käydessä ulkona törmäsin tuntemattomaan ihmiseen. Tai henkilöön kenet tiedän, mutten tunne henkilökohtaisesti. Hän oli kiva ja ystävällinen.

Kello läheni jo kello kahta ja halusin kotiin.

Lähdin narikalle päin. Tietenkin olin hävittänyt narikkalapun jonnekin. Mietin jo hetken saisinko ilman narikkalappua tavaroita. Halusin vain kotiin. Baarista lähdettyä tietenkin kompastuin punaiseen ovimattoon. Lensin polvilleni, tottakai. Tuntematon tuttu auttoi onneksi ylös ja jatkoin matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sain kyydin kotiin onneksi toiselta ystävältä.

Kello kolmen jälkeen olin kotona. Laitoin puhelimen lataukseen. Avasin avaamattomat viestit ja luin.

Valitsin numeron, lähetin vastauksen.

"Feelings,
Deleting"

 
 I know we fight, we go out every night. 
 
He says it's wrong, no baby boy it's right, 
Passion is a thing you cant buy, its hard to find.

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram