Roomassa ollessamme kävimme yhtenä iltana paremmin ulkona. Valitsimme Rooman keskustasta kivannäköisen drinkkibaarin, jossa soi melko kovalla musiikki. Musiikki soi niin kovalla, että juteltaessa se sekoitti ajatukset täysin... Tai näin ainakin oletan, että musiikin kovuus oli unohtamisen syynä...

Joka tapauksessa tuo paikka oli loistava fiilistelylle. Kohtuu hintaan sai syödä fiinista snacksibaarista niin paljon kaikkia hienoja koristeltuja makupaloja kuin vain jaksoi. Drinkitkin olivat loistavia, jopa niin loistavia, että kolmannen jälkeen minun oli aika lopettaa. Korjaan kolmannen eri drinkin jälkeen. Kahta samaa drinkkiä ei siis lasketa.

Mitä juomia sitten fiilistelimme?

1


Mojitoja...

3


Frozen Strawberry Daiquireja...

2


Lemon dropseja...

4


Caipiroskia...

Joku teistä kysyi edellisessä postauksessa pidänkö drinkeistä? Vastaus piilee ylläolevissa kuvissa.

Fiilistely snacksilautaset olivat myös kummankin mieleen. Vaikkakin vahingossa popsiessa kiiviä sainkin allergisen reaktion. Ei siinä mitään. Loppuilta leikittiin Angelina Jolieta.

IMG_9933

Kerroinko jo miten iltamme päättyi? Olisin itse halunnut liftata hotellillemme, mutta S mielestä se oli todella huono idea. Niin minunkin mielestä seuraavana aamuna. Menimme lopulta taksilla hotellille turvallisesti ja jätimme extreme kokemukset seuraavaan kertaan.

Suosittelen kaikille tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram