IMG_5284


IMG_5332

IMG_5342


IMG_5296

IMG_5294

IMG_5329

IMG_5312

IMG_5298

Mekko Guess by Marciano // Vyö Guess by Marciano // Laukku Louis Vuitton
 
Maxi Dress from Guess by Marciano // Belt from Guess by Marciano // Purse from louis Vuitton
 
Kreikassa ollessamme oli ihanaa kun pystyi vain pukeutumaan mekkoihin ja lähtemään ulos ilman takkia. Suomeen palattuani olen järkyttynyt näistä Suomen ilmoista! Mitä?! Nyt on melkein heinäkuu ja lämpömittari näyttää alle kymmentä astetta. Vettä vain sataa ja ulos ei voi lähteä ilman lämmintä takkia. Uskomatonta... En haluaisi olla negatiivinen, mutta ihmetyttää vain kovasti. No toivottavasti pian ilmat alkaisivat lämmetä ja mekot voisi kaivaa myös täällä Suomessa esiin. 
 
Kolmantena iltana valitsin Guess by Marcianon maximekon illalliselle. Olen täysin rakastunut tuohon mekkoon. Ainoa harmi on, että menin sen lyhentämään... En tiedä miksi menin sitä pätkäisemään, sillä nyt mielestäni se on liian lyhyt minulle. Nyt pyytäisinkin teidän apua! Mikälli teillä on kaapissa tuo samainen Marcianon mekko Italian koossa 42 (36) ja haluaisitte siitä luopua olisin niin niin kiitollinen! Sähköpostia voi laittaa natalievilen@luukku.com. Hinta on niin sovittaessa! Tiedän, että tämä kuulostaa hullulta ja mahdollisuudet ovat vähäiset, mutta tuo kyseinen asia on vaivannut minua pitkään... Aina kannattaa yrittää!
 
Ihanaa maanantaita! 
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram