Tänään se alkaa! Kuuden viikon mittainen treenijakso. Eilen kävimme salilla vetämässä pienen treenin. Tai treenasimme niin, että kävimme liikeradat oikeaoppisesti läpi. Alkuun teimme pienen lämmittelyn soutulaitteella noin 10-15 minuuttia. Lämmittelyn jälkeen siirryimme tekemään jalkoja tangolla 6-10x4 sarjoja, eli neljä sarjaa kuusi / kymmenen toistoa. Nuo kuuden mittaiset toistot ovat näin alkuun todella hyvät. Kunnon kohotessa voi sitten muuttaa hieman sarjoja ja tehdä niistä haastavempia. Reisien jälkeen jälkeen siirryimme etureisiin ja takareisiin. Tehtyämme jalat oli vuorossa kädet ja hauikset. Laitteissa hetken pyörittyämme oli aika tehdä treenia kehon omalla painolla. Vatsat, selät ja punnerrukset. Toisen mennessä treenaamaan vielä oman treeninsä, juoksin lopuksi vielä 20 minuuttia juoksumatolla. Treenin loputtua olin aivan poikki, mutta fiilis oli ihan uskomaton! Vuoden mittaisen treenitauon jälkeen oli aivan mahtava päästä treenaamaan pitkästä aikaa! Etenkin kun vielä ensimmäisen treenin pääse tekemään toisen kanssa ja vielä täysin oikein. Uskon siihen, että liikunnalla on todella iso vaikutus hyvinvointiin, niin henkisesti kuin fyysisestikin. 

Fit for Bikini haasteeseen pääsin kiinni juteltuani Lindan kanssa. Hän nimittäin kysyi, mikäli olisin kiinnostunut kuuden viikon mittaisesta ohjelmasta. Pohdittuani hetken päätin lähteä samantien mukaan. Nyt vain salikorttia ostamaan! Salikortin ostettuani hihkuin onnesta. Jes, vihdoin pääsee kunnolla treenaamaan! 

Tuon kuuden viikon on tarkoitus noudattaa saliohjelmaa, joka on luotu painon ja iän mukaan. Ohjelmaan kuuluu myös ruokavalio, jota en itse kumminkaan niin niin orjallisesti noudata. Ruokavaliosta saa kyllä hyviä vinkkejä päivän ruokailuihin, esimerkiksi juuri aamun ruokailuihin ennen salia. Vaikka en niin tuota ruokavaliota orjallisesti noudata, toki syön terveellisesti ja monipuolisesti. Kaloreja ja annoskokoja en vain rupea laskemaan tai mittaamaan. Tarkoituksenahan ei ole pudottaa kovin painoa, vaan saada terveellinen ja hyvinvoiva kroppa ja mieli. Toki viikkojen aikana vartalo tulee jonkun verran muotoutumaan, ehkä hieman kiinteytymään. Yksi kolmesta päätavoitteestani onkin sulautua uusiin bikineihini ;) Tai oikein sanottuna uimapukuun! Mitä tämä kuuden viikon ohjelma olisikaan ilman bikinitavoitetta?!

Ihanaa alkanutta viikkoa! ❤

// My six-week training program has finally started. Yesterday we went to the gym and did a short workout. Or let’s say, I was practicing the right moves at the gym, so I would do all of the exercises in the correct way. For the starters we did a warm-up of 10-15 minutes on the rowing machine. After that we started working on my legs, doing 6-10 moves and 4 reps. I’m a beginner at the gym, and therefore it is important not to rush when your muscles are still not developed to an extend where you can really push yourself to the limit, because at this point you don’t know the limits. So doing 6x4 is a perfect combo for me for starters. After that we went through the forearm exercises and did some pushups as well. In addition to this, I worked on my back and abs. At the end of the workout, I still ran 20 minutes on the running machine, as my boyfriend was doing his own workout. I was super exhausted after finishing my workout, but oh boy was I happy? I didn’t do sports for a whole year; so this definitely reminded me, why I need to continue working out. I do believe that doing sports plays a major role in how you feel, physically as well as mentally.

I got to know this challenge after talking with Linda. The program is called Fit for Bikini. Linda asked me if I was interested in a six-week program and after giving it a thought, I decided to go with it. Just had to purchase myself a gym membership and go! I was so happy after I got my membership. Finally I was able to get back to working out.

During the next weeks, I’m supposed to follow a program designed for my body, my weight, also taking into consideration my age. The program also includes a diet, which I will follow be following during these weeks. It is good to have a dietary plan, but I don’t like counting every single bite that I eat, but the dietary plan has given me some great tips on what to eat for breakfast before a workout. I will not be measuring grams on a kitchen scale, or count calories with everything. The whole point of this challenge is not to lose weight, but rather tone up and start living a more healthy life and feel good. One of MY main goals throughout this challenge is to fit nicely into this beautiful swimsuit that I have just received ;) Looking forward to the results!

Ylläolevat uimapuku saapui toissapäivänä postista! Kuvia tuon kanssa tulee siis kuuden viikon päästä! Nyt olisi tarkoitus lähteä salille ja illalla leikkauttamaan hiuksiani viimeisen kerran ennen kunnon kasvatusta. Sanomattakin selvää, että hiukseni vaurioittuivat jonkun verran tai no aika paljonkin viime kevään värjäysprosessista. Päätinkin, että mielummin kasvatan hiuksiani hitaasti mutta varmasti. Näin varmistan myös sen, etteivät hiukset katkeile kasvaessa. Mikään ei ole nimittäin kamalemman näköistä kuin huonokuntoiset hiukset... Tiedättekö sellaiset haparot, hiirenhäntä hiukset? Viimeisen leikkauskerran jälkeen aion vain raidoittaa hiuksiani vaaleilla raidoilla. Saatuani muutamat hiustenhoito ja kasvatusvinkit Ellalta, olen niin valmis tähän projektiin. Saattaa kuulostaa hassulta, mutta vitsi haluan takaisin pitkät ja hyvinvoivat hiukset! Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! 

The swimming suit came in the mail a couple of days ago. I will be posting some pictures after 6 weeks, wearing that swimsuit. Now I’m going to head to the gym and then go to the hairdresser to cut my hair for the last time before starting my hair growing process. I don’t even have to say how much my hair has been damaged during the dyeing process, and therefore I need to cut the bad ends. I don’t know anything worse, than girls with bad hair ends. Rather have a bit shorter hair that looks healthy, than hair that looks like what we call in Finnish “a rats tail”. After cutting my hair, I am only planning on doing highlights, not fully dyeing it again. My friend Ella, who is really into beauty, told me a couple of good tricks about the hair growing process, so I’m hoping to get my long and healthy hair back, no matter how long it takes. Slowly but surely! I just need to be patient.

Have a great week! ❤

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

Kommentit (20)

J

Aiempi postaus, jossa viittasit fit for bikiniin, ei lue yhteistyöstä. Tiesitkö, että se on laitonta mainontaa? ;)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Postauksessa lukee näin:" Tämän haasteen mahdollistaa FITNET", tageissa lukee vielä Cooperation ja postauksen lopussa: "Sisältää mainoslinkkejä. Kuinka tarkemman ohjeistuksen vielä haluat? :) Mistään maksetusta mainoksesta ei ole kysymys. Mukavaa päivänjatkoa! :) X

A

Tsemppiä!! Itselläki on pieni kuntokuuri tässä meneillään mutta töiden ja muiden askareiden ohella liian usein tekee mieli skipata sali ja hypätä sohvalle köllöttämään karkkipussin kans :D Onneksi on sentään kesä niin saa auringonpaisteesta vähän energiaa <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ja paljon tsemppiä myös sinne!<3 Sama juttu oli täällä! Nyt kumminkin teen niin, että käyn salilla ennen töihin menoa. Töiden jälkeen olen yleensä niin puhki, ettei sali tule kuulonkaan. Onneksi salilta pääsee töihin viidessä minuutussa, joten se helpottaa huomattavasti! :) Ihanaa kesää! x

Johanna

Sun blogista inspiroituneena menin itselle myös hommaamaan saman treeniohjelman,ja vitsit miten hyvältä ja monipuoliselta vaikuttaa! :) Odotan kans super innoissani mitä tää 6 viikkoa tuo tullessaan. Kai jaat täällä blogissa fiiliksiä tästä 6 viikosta? :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Eikö vain!! Tämän takia linkitin tuon ohjelman tänne blogiinikin, sillä luulen sen kiinnostavan monia! Etenkin kun ohjelma sopii myös alottelijoille! Hintakaan ei ole nimittäin paha, 45euroa! :) Ehdottomasti jaan fiiliksiä, ainakin viikottain yhden treeniviikon päätyttyä! Tule itsekin kertomaan kuulumisia! ;) x

Riikka

Onko tossa siis kyse siitä, että saat ohjelman itsellesi ja teet sitä itseksesi sen kuusi viikkoa? Vai pitääkö käydä jossain tyyliin pt tapaamisissa? Kiinnostaa meinaan kovasti!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Sain tuon fit for bikini ohjelman, siihen kuuluu tosiaan kuuden viikon treeniohjelma + ruokavalio, jota noudattamalla pääsee aivan varmasti haluttuun kuntoon! Mikä tuossa on myös hyvää, että kaikki liikkeet on kuvattu "jäsenosioon", josta voi sitten käydä katsomassa ennen treeniä, että tekeekö liikkeen oikein. Itse en esimerkiksi tiennyt, mikä oli bulgarialainen kyykky, mutta videon avulla se selvisi! Nettisivuilla on myös keskusteluosio, jossa saa hyviä vinkkejä esim. omaan treenaamiseen. Olen itse melko skeptinen kaikenlaisista fitnesspalveluista, mutta tätä ohjelmaa voin lämmöllä suositella :) Itse odotan nyt salille pääsyä, kun tiedän mitä teen siellä :D! PT tapaamisia ei ole, mutta sivuilla voi kysyä neuvoa, mikäli jokin asia askarruttaa! :)

Facepalm

Niitä mainoslinkkejä ei tosiaan käännetä "add links" englanniksi. Ihan vaan vinkkinä.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Aikalailla kyllä... Tosin ohjelmia voi ainakin mielestäni jotenkin soveltaa oman käyttöön kotona ja ns. tehdä oman kehon painolla treenin :) Kannattaa ihmeessä laittaa sähköpostia ja kysyä tarkemmin! :) x

Tarzan

Mulla on kans tuo Fit for bikini menossa ja on muuten oikeasti pirun hyvän oloinen ohjelma! En oo myöskään aivan orjallisesti noudattanut ruokaohjelmaa (ja aerobisiakin on saattanut jäädä pari välistä...) mutta silti sitä jostain syystä tuntuu ja näyttää paremmalta kuin aikaisemmin. Nyt ajattelin vielä viimeiset pari viikkoa vetää täysillä ja katsoa sitten, onko se bikinikroppa parempi kuin koskaan :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oiii hei ihan mahtavaa! Itselläni on nyt toinen päivä menossa ja huomaan olon olevan paaljon energisempi ja jaksan paljon enemmän :) Tule kertomaan haasteesi lopussa kuinka kävi! ;) XX

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Mikäli näissä asioissa on puutteita mielestäsi, paneudun asiaan tarkemmin ja yritän olla täsmällisempi - lisään myös neljännen kohdan teksteihini, mikäli juuri tuo "Tämän haasteen mahdollistaa FITNET", tageissa lukee vielä Cooperation ja postauksen lopussa: "Sisältää mainoslinkkejä ei riitä. Voin myös erikseen laittaa sinulle sähköpostia ja kertoa tasantarkkaan, mitkä ripsivärit, kissanhiekat tai ohjelmat olen saanut blogin kautta. Aurinkoista päivää sinne ja toivottavasti "mainospostaukseni" eivät pilanneet päivääsi, tai toivottavasti en saanut poliiseja perääni.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram