Yksi asia on vaivannut minua pitkään. Olen ikävöinyt sitä, kaivannut sitä, halunnut sitä, muistellut sitä, tarvinnut sitä ja huutanut sen perään. Kyseessä on rakas harrastukseni, taitoluistelu, jonka lopetin pari kolme vuotta sitten loukkaantumiseen ja muiden syiden vuoksi. Silloin loppuivat myös työnteko ja rakas valmentaminen, sillä en pystynyt edes seisomaan normaalisti kahdella jalalla. Kipu joka säteili oikean jalan kantapäästä koko kroppaan oli jotain aivan uskomatonta. Kävin vuoden yksityisellä lääkärillä, jotta kivun syy selviäisi. Yli vuoden kivun syytä selvitettiin, kunnes vihdoin sen alkuperä löydettiin - hermovamma. Hermovamma kaikenmaailman lisukkeilla. Siinä välissä syitä etsittiin jopa minun pääni sisältä. Arvatkaapas mikä helpotus oli kuulla lopulta etten olekaan hullu vaan kipu ja särky aiheutuu aivan syystä. Nyt olen vihdoin toipunut tuosta vammasta ja arvatkaa minne haluaisin? No jäälle!

 
Luistelua harrastaessani olin yksinluistelija ja ai, että nautin siitä! Luistelun jälkeen olen yrittänyt käydä salilla treenailemassa mutta eihän se ole mitään verrattuna rakkaaseen harrastukseeni! Oikeestaan en saa oikein mitään irti tuosta salitreenailusta. Salilla mietin aina, että kauanko vielä? Älkää käsittäkö väärin, nautin urheilusta ja treenin jälkeisestä olotilasta, mutta missä ovat haasteet ja kehittyminen? Tietenkin salitreenailussa voisi näitä taitoja kehittää, mutta oman kropan muokkaaminen urheilun avulla ei ole se minun juttuni tai päämääräni. Tällä hetkellä käyn vain salilla sen takia, että kuntoni pysyisi hyvänä.
 
Olen miettinyt, että olisiko minusta vielä luistelijaksi. Tiedän sen, että tuskin ne hypyt ja yhdistelmät enää onnistuisi... Niinpä olen miettinyt, että olisikohan minusta jäätanssin pariin. Kovalla harjoittelulla ja vanhojen taitojen muistelemisella harrastuksesta voisi tulla jotain. Ainoa este tässä on enää uskallus... 
 
Olen punninnut myös muita harrastuksia ja miettinyt mikä voisi olla se minun juttuni. Tiedän vain sen ettei mailapelit ole minua varten. Haluan jotain haastavaa, kaunista, taitoa vaativaa, hikeä ja kyyneliä. Haluan lajin, josta näkee oman kehityksen. Lajin, joka saa hymyn huulille. Ehkäpä jotain pientä kilpailua kenties?

Tähän loppuun vielä, että tietenkin tämä minun oma blogini on se minun oma harrastukseni - minun oma juttuni, mutta haluaisin vielä tämän rakkaan harrastuksen lisäksi jonkun fyysistä työtä vaativan lajin.

3

Kysyisinkin teiltä mitä te harrastatte? Mikä urheilulaji saa teidät onnelliseksi? :) Toivottavasti saan teiltä niitä vinkkejä ja löydän lajin tai sitten olen rohkea ja uskallan unelmoida vielä jäästä ja sen tuomasta jännityksestä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram