YESTERDAY'S OUTFIT

         Trenssi ZARA (UUSI!) // Farkut ZARA // Saappaat NELLY UUDET! (tästä!) // Karvakaulus ZARA UUSI! //

                                                                                    Laukku CHANEL

  Trench coat from ZARA NEW! // Jeans from ZARA // Over Over Knee Boot from NELLY (here!) NEW! //  Faux Fur Scarf

                                                                        from ZARA! // Bag from CHANEL                            

Eilen töiden jälkeen suuntasimme isoäitini syntymäpäivä dinnerille. Päälle valikoitui uusi Zaran vaaleanruskea trenssi. Hintaa tuolla trenssillä oli 89,95 euroa. Pitkät polveen saakka ylettyvät saappaat (RAKKAUS!), sekä musta Chanelin laukku. Trenssin kaveriksi yhdistin uuden Zarasta ostetun uuden karvakauluksen, hinta 39,95 euroa. Nämä Nellyltä tilatut ylipolvensaappaat ovat älyttömän ihanat! Platformin takia ne ovat myös todella mukavat jalassa, aivan kuin kävelisi hyvillä korkokengillä. Pidän myös siitä, että saappaiden varsi on sopivan kireä. Näiden kenkien metsästys oli kyllä aikamoista... Bongasin nimittäin kengät jo muutama viikko sitten heidän sivuiltaan, mutta suuren kysynnän vuoksi ne olivat koko ajan loppuneet. Lopulta pistin vahdin päälle ja toivoin vain parasta. Halusin nimittäin nämä saappaat! Kahden päivän päästä sähköpostiini tuli viesti, että tuote on saatavilla ja vielä omassa koossa, jes! Mikäli siis nämä saappaat kiinnostavat kannattaa pistää vahti päälle ja kurkkia aina silloin tällöin sähköpostia.

Mitä te pidätte asusta? Itse suoraan sanottuna pidän todella paljon näiden värien yhdistelmästä. Juuri sopivasti ruskeiden eri sävyjä. Tämä asu taitaakin sitten olla ensimmäinen syysasu postaus täällä blogin puolella. Vaikkakin kesä oli todella lyhyt, on ihanaa pukeutua syysvaatteisiin ja vaihtaa sesonkia. Etenkin nyt kun kaupat pursuavat mielettömän ihanista vaatteista!

// Even though I think summer has been too short I’m always happy about a season change. So it’s time for my first Autumn Outfit of the season. The new beige trench coat is from Zara. I love it! The classic trench will never go out of style! Over knee boot from Nelly. These boots are great - comfortable, warm and very light and ofcourse super feminine, I like it! The black bag from Chanel and  brown faux fur Scarf from Zara! Hope you like this first Autumn Outfit and tell me what you think about it!

Viikonloppuja!! ❤

Have a great weekend!

My first autumn outfit 

Outfit inspiration 

Yesterday's outfit

                                                               FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM   

 

                                                                                        With love,
                                                                                          Natalie 

 

Kommentit (16)

Aino

Noi sun lyhyemmät hiukset on niin ihanat! Tekis mieli itsekkin, mutta en millään rohkene :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Itse lähes verta vuodattamalla yritän kasvattaa niistä pitkiä! ;D Ystävät ovat kehuneet näitä lyhyempiä hiuksia ja sanoneet, että ne ovat paremmat, mutta vitsi kun viihdyn itse paremmin pitkissä... Toisaalta nyt nämä ovat todella hyvänkuntoiset kun niitä jälleen leikattiin viikko sitten kampaajalla :) Hiusaiheista postausta tulossa siis pian!<3 X

Näyttää paljon paremmalta

Ehdottomasti mielummin hyväkuntoiset ja "lyhyet", kuin ohuet ja kärsineet pitkät hiukset!

Vierailija

Musta sun tukka näyttää tosi kivalta! Tollanen reilusti long bob jos voi sanoa. :) Sopii tosi hyvin sun kasvoihinkin jotenkin. Mulla on suunnilleen saman mittaset, mut tavotteena kans kasvattaa. Mut mullakin vaikeuksia tykätä ite tästä pituudesta. Jotenki se pitkä tukka vaan tuntuu omalta. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos!<3 Juuri niin.. Tosi vaikea itse pitää tästä pituudesta, vaikka muutkin kehuisivat... Pitkä tuntuu vain omalta... :) Ankara kasvatus siis vain edessä! ;D

Tiia

Hei onks noi kengät millasia kokoja? Mulla normaalisti 38-39 koon kengät, enkä tiiä kumpi koko olis parempi! Eli onko niinku pientä kokoa esim sun muihin kenkiin verrattuna? :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Mulla on korkkareissa koko yleensä 37-38, mutta näissä kengissä tämä 38 on täydellinen! :) Ehkä olisi mennyt myös 37? Kannattaa ottaa se koko mikä on ihan normaalistikin / yleisin koko. kengät vastaavat aika hyvin "normaalia kokoa" :) x

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram