"Ajattelin tulla kertomaan teille hieman kuulumisia täältä sängyn pohjalta iPhonen avuin. Viidettä päivää viedään leikkauksen jälkeen ja voin kertoa, että nämä päivät ovat vetäneet tämän neidin aika huonoksi. Ruoka ei ole maistunut ja kipu sen vain kun yltyy päivä päivältä. Lääkkeet ovat kovat, mutta kyllä se kipu tuntuu sieltä vaikka kuinka monta tablettia söisi. Kilojakin lähtenyt jonkun verran... Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin tänään kotiuduin vielä ensiavustakin... Yöllä heräsin siihen, että haavat suussani olivat auenneet... No se oli menoa sitten sen jälkeen...Kirjoitinkin Facebook-sivuilleni näin: Ensiavusta juuri kotiutuneena voin sen kertoa, että näiden koettelemuksien jälkeen pienet vastoinkäymiset elämässä eivät tunnu missään". Ja näin on! Kunhan tästä vain tokenen nousen vahvempana kuin koskaan!"

Näin kirjoitin blogiini pari päivää sittenEn ikinä julkaissut tekstiä, sillä kivut veivät voiton silloin. Nyt alkaa tuntumaan, että elämä voittaa ja kivut jäävät toiseksi. Tuo viikko oli kyllä suoraan sanottuna yksi elämäni pahimmista viikoista. Painajaiseksi se muuttui silloin, kun oksensin suoraan verta ensiavun potilaspedillä samaan aikaan, kun kurkkuuni tungettiin 20cm puudutuspiikki. Tuon puudutuspiikin jälkeen sain vielä tuntea kaikilla asteilla, kun lääkäri poltti nuo verisuonet kurkusta... Silloin valehtelematta luulin, että kuolen siihen paikkaan. Vähän alle litran verta menettäneenä ja kuihtuneena selvisin kuin selvisinkin kaikista koettelemuksista ja hengissä ollaan!

Kivun lisäksi pahin oli se, ettei pystynyt syömää mitään. Ensimmäinen ja toinen päivä meni jäätelöä syödessä, mutta kolmantena lihan himo suorastaan iski ja kovaa. Näin jälkikäteen muistelen leikkausta positiivisena asiana, mutta silloin en tiennyt selviänkö siitä. Nyt kahdeksantena päivänä kurkusta on mennyt alas kaksi pizzaa ja kaiken maailman hiilihydraattipommit. Miten niin on ollut nälkä? Tänään vielä sain ihanan yllätyksen, kun kahdeksan aikaa ovikello soi ja oven takana odotti 30 sushilajitelma. Voi sitä riemun määrää! Kiitos xx

Haluan kiittää vielä kaikkia, jotka pitivät minusta hyvän huolen, tsemppasivat ja jaksoivat kuunnella ikuista valitusta kivusta ja näläntunteesta. Nyt vielä ensiviikko sairaslomaa ja sitten alkaakin täysin uudet kuviot!

Kyllä tästä vielä selvitään!

2

Muuten oikein rentouttavaa lauantaita kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram