Blogikuva2

 

blogikuva4

 

blogikuva5

 

IMG_2974


IMG_2993

IMG_2980


blogikuva6

Tänään Kaivohuoneella järjestettiin hyväntekeväisyyskirpputori, jossa niin yritykset kuin yksityiset ihmiset myivät omia tuotteitaan. Itse saavuimme paikalle noin jälkeen yksitoista. Paikan päällä soitti jo DJ Lovetone, sekä pöydät notkuivat myytävistä tuotteista ja ihanista herkuista. Tapahtuman yhteistyökumppanit olivat leiponeet myös ihania herkkuja charity buffettiin! Melkein jo hävetti hakea kolmatta kertaa lisää suussa sulavia macarons- leivoksia, sekä muita syötävän hyviä herkkuja.

   
Hyväntekeväisyyskirpputori oli järjestetty oikein kivasti ja tunnelma paikan päällä oli hyvä! Oli kiva olla mukana keräämässä rahaa hyväntekeväisyyskohteeseen ja tutustua uusiin ihmisiin. Ilma oli myös mitä parhain tänään, joten tässä päivässä ei valittamista! Toivottavasti saimme kerättyä hyvän summan kohteeseen. Tämänlaisia tapahtumia ehdottomasti lisää! :) iso kiitos vielä järjestäjille! 
 
Päivän jälkeen suuntasimme vielä Kauppatorille kesän ensimmäisille jäätelöille. Jäätelöiden jälkeen ansaituille lasillisille Stockmannin Champagne Corner & Café ravintolaan. Oli mieletöntä nauttia kauniista kesäsäästä ja yhdestä kylmästä juomasta. Aivan kuin ulkomailla olisi ollut! Toivottavasti tästä päivästä alkaa nyt kesä ja toppatakit saavat jäädä kokonaan pois. Pahoittelen muuten mikäli tämän postauksen kuvat ovat oudon kokoisia. Tänään otin MacBookin ensimmäisen kerran käyttöön ja voi herranjestas kuinka se meinasi lentää pariikin otteeseen seinään... No ehkä opin vielä jonain päivänä käyttämään sitä sulavasti?! Tai sitten en haha. Huomenna perehdyn paremmin ja toivon, että postaus näyttää paremmalta! 
 
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Xx
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram