Moni teistä on kysellyt erosta, asumisesta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Päätin nyt kirjoittaa tämän oman näkemykseni ja toivottavasti se avaisi teidän kysymyksiä. Tällä hetkellä asun siis vanhempieni luona. Eron jälkeen kävin katsomassa asuntoja, mutta herranjumala mitä vuokria yksiöistä pyydetään Helsingin keskustassa. Ne haaveet omasta pienestä yksiöstä sai jäädä siihen. Toinen oli sellainen asia, etten voinut koirani takia muuttaa mihinkään 18 neliöiseen asuntoo. Muutin takaisin kotiin ja olen ollut hyvin tyytyväinen tuohon asiaan. Toki oma asunto olisi haaveena, mutta sen aika koittaa, kun tulee se oikea hetki.
 
Ero. Ero oli ehkä parhaimpia päätöksiä mitä olen tehnyt. Anteeksi. Siinä suhteessa oli sen verran pahaa, että oli aika lopettaa. Tämä on viimeinen postaus missä käsittelen tätä eroa, entistä suhdetta. Viimeinen silaus vuodelle 2014. Olen saanut kommenttiboksiin paljon kysymyksiä miksi suhde oli niin vaikea, tai miksi tapahtui niin kuin tapahtui. Jotkut kommenteista poistin samantien, sillä en olut vielä silloin valmis käsittelemään tätä asiaa. Alunperin suhteemme perustui aivan järjettömään mustasukkaisuuteen ja sitä myötä älyttömiin mustasukkaisuus kohtauksiin ja niin edelleen. Mustasukkaisuus johti omistushaluisuuteen ja lopun voitte jo arvata. Useimmiten jouduin jättämään ystävieni juhlat väliin. Kerran valehtelin ystävälleni, etten pääse hänen syntymäpäiville koska olin kipeä, vaikka totuus oli toinen. Yksi riita vältetty, kohtaus selätetty ja kirosanat estetty.
 
 Now there’s gravel in our voices 
Glass is shattered from the fight In this tug of war you’ll always win 
Even when I’m right ‘Cause you feed me fables from your hand 
With violent words and empty threats 
And it’s sick that all these battles are what keeps me satisfied
 
Ystävät kyselivät miksemme ikinä käyneet yhdessä ulkona. Emme voineet. Illat päättyivät siihen ettei kotiin ollut tulemista. Syytä en tiennyt. Nukuin kerran hänen hyvän ystävänsä sohvalla. Sain kyydin parkkipaikalta yöllä. Aamulla kaikki oli niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tyypillistä.

Yksi ilta päättyi aivan toisin. 
 
Yksi puhelu pelasti.
 
Monta kertaa erosimme. Miksi erosimme niin monta kertaa? Välillä jostain suhteista on vaikea lähteä. Välillä on niin hyvää, välillä kaikki asiat ovat toisin. Muutetaan asunnosta toiseen, mennään matkalle ja ostetaan lahjoja. Eletään kulisseissa ja väitetään kaiken olevan hyvin. Jokaisessa suhteessa on vastoinkäymisiä, riitoja ja erimielisyyksiä. Ilman niitä suhdetta ei olisi. Välillä vain suhteessa mennään rajojen ulkopuolelle. Niin ei saisi käydä. Ei koskaan.

 "You weren’t there when I needed you most"

Suhteemme perustui valheisiin, arvostuksen puutteeseen. Suhdetta rakennettiin myös juhlimisen ympärille. Kummatkin nuoria, kokemattomia. Kaikki oli uutta, kivaa ja jännittävää. Olinhan juuri täyttänyt 18 ennen kuin tapasimme. Kunnioitusta ei ollut. Ilman kunnioitusta suhdetta ei voi rakentaa. Ei millekään alustalle. Vaikka kuinka haluaisin muistella näitä lähes kolmea vuotta lämmöllä, en pysty siihen. En halua loukata toista, tämän takia pyrinkin pitämään tekstini kohtuuden rajoissa.
Muistatteko kaikki ne matkapostaukset jotka tein blogiini? Ihanaa rantaa, aurinkoa ja loputonta rakkautta... Olihan ne ihania reissuja, kunnes riidat alkoivat ulkomailla. Viimeisenä iltana en päässyt enää huoneeseemme. Ulkona syödessä meillä oli tullut riitaa. Kyllä olin hieman pahoittanut mieleni, sillä emme ostaneet yhtä taulua. Kyllä naurettavaa. Siitä syntyi isompi riita ja erkanimme. Lähdin kävelemään hotellille, kunnes paikallinen mies tuli juttelemaan minulle ja saattoi hotellille muutaman sadan metrin, vaikka en sitä pyytänyt. Toinen puolisko oli kerennyt jo edeltä hotellille ja nähnyt tämän tilanteen. Laukut tulivat alas portaita. Huoneeseen ei ollut tulemista. Vaihdoin kadulla vaatteet. Kävelin Scalean pimeillä kaduilla. Istuin yöstä aamuyöhön penkillä, en tiennyt mitä tekisin. Lopulta löysin pienen motellin, jonne menin yöksi. Seuraavana aamuna lähti lento. Minun vikanani. 
 
Näitä iltoja on satoja, sanoja tuhansia ja tekoja kymmeniä. En kerro tarinaani, jotta saisin sääliviä katseita, tai mitään muuta sellaisia. En väitä, että olisin itse pyhimys. 
 
En sano, että katuisin suhdetta. 
 
Entinen suhde opetti mielettömästi asioita. Ilman kaikkea kokemaani en olisi tälläinen ihminen nyt. 
 
Vahva, ylpeä ja onnellinen. 
 
Kerroin teille siksi tämän henkilökohtaisen asian, jotta se voisi auttaa jotain teistä. Päästämään irti, oppimaan elämään ja antamaan anteeksi. Ehkä nyt ymmärrätte joitakin blogitekstejä paremmin. Uskon myös siihen, että ihmisen kasvaessa me muutumme, opimme oikeasti rakastamaan toisiamme. Paremmin myös itseämme. Pyydän anteeksi, mikäli tekstini on satuttanut tai aiheuttanut pahaa mieltä. En tee sitä tarkoituksella. Blogini on ollut pitkään jo pieni pakopaikka. Tyhjä sivu, jolle voi kirjoitella ajatuksia. 
 
It's morning, you wake, a sun ray hits your face 
Smeared makeup as we lay in the wake of destruction 
Hush baby, speak softly, tell me you're awfully sorry 
That you pushed me into the coffee table last night 
So I can push you off me 

You hit me twice, yeah, but who's countin'? 
I may have hit you three times, 
I'm startin' to lose count 
But together, we'll live forever, we found the youth fountain 
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
 Run out the room and I’ll follow you like a lost puppy
 Baby, without you I’m nothing,  I’m so lost, hug me 
Then tell me how ugly I am, but that you’ll always love me .


With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram