No... Ilta lähtii niin käytiin, että kuultiin Ericin peruneen keikkansa äkillisten perhesyiden takia. Oikeastaan siinä vaiheessa fiilikset lähtivät melko nopeasti pois. Olin kumminkin odottanut hänen keikkaansa todella kauan. Onneksi Circus keikka ei kumminkaan peruuntunut, vaan Ericin tilalle tuli hänen ystävänsä soittamaan. Eihän se tietenkään ollut sama asia, mutta päätimme kumminkin lähteä ulos, sillä ennakkolipun ostaneet pääsivät ilmaiseksi sisään. (Samalla lipulla pääsee helmikuussa uudestaan Ericin keikalle.) Alkuilta menikin todella hyvin, sillä paras ystäväni Hellu tuli meille päivällä jo ja pääsimme aloittelemaan ja valmistautumaan yhdessä. Lähdimme noin 22 aikaa keskustaan ja olimme Circuksessa sisällä jo 22.30. Todella aikasessa siis jo. Onneksi ei se meitä haitannut ja menokin oli sen mukaista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loppuilta ei mennytkään enää niin sitten suunnitelmien mukaisesti, mutta aina ei voi onnistua. Toivottavasti huominen Colors Festival onnistuu!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram