Tämä on ensimmäinen mielipidekirjoitus, jonka aion julkaista nyt täällä blogissani. Tiedän, että kyseinen mielipide tulee jakamaan mielipiteitä. Se on hyvä juttu, sillä juuri teidän kommenttien ja kannanottojen takia tykkään blogia kirjoitella. Pariin asiaan kumminkin haluan ottaa kantaa, sillä jossain minullakin kulkee se raja. En myöskään kaikkia teidän kommentteja voi vain sivuuttaa, jos ne ovat vääriä ja täysin aiheettomia. Tiedän bloggaajana, että me bloggaajat saamme päivittäin ihania kommentteja teiltä, mutta saamme myös niitä hieman ikävempiä kommentteja. Tottakai pidän teidän hyvistä kommenteista, mutta pidän myös teidän "ei niin kivoista" kommenteista, jos ne ovat rakentavia ja pystyn oppimaan niistä. Olen kumminkin kirjoitellut blogia vasta viime helmikuusta (2kk postaustauolla ja erilaisella innostuksella) tähän päivään saakka, joten olen vielä melko tuore bloggaaja ja opittavaa on vielä paljon. Yhtä asiaa en vaan voi ymmärtää. Olen nyt pari kertaa törmännyt näihin todella ikäviin kommentteihin. Yhden anonyymin kommentiin haluan laittaa tähän.

" Hei, 
Olen lueskellut tätä blogiasi nyt muutaman postauksen ajan, ja jos saan sanoa pahoittamatta mieltäsi, että olet oikeasti melko tylsä ihminen. Plus, todella epäaito. 
Sinulla on joku tarve antaa itsestäsi "menevämpi" ja "villimpi" kuva tyttönä, kuin oikeastaan oletkaan - ja se näkyy! Esityksesi tuo vain minulle myötähäpeää. Tuntuu kuin yrittäisit olla ja esittää olevasti elämäsi joka osa-alueella se "ihanne-nainen"/ täydellinen. Eli esim. menestynyt koulussa, ja kuitenkin villi ja rempseä "bilehile." Sinusta kyllä näkyy ulospäin, ettei sinulla oikeasti edes ole pokkaa paljon yhtään, verrattuna siihen, minkä kuvan yrität antaa.
Toinen asia, mitä en ymmärrä sinussa on se, että ihankuin yrittäisit kokoajan miellyttää muita. Mietit ihan liikaa Mitä muut miettivät. Tämä heijastuu esim. tyylistäsi. Siinä ei ole yhtäkään kiinnostavaa/ erikoista/ omaperäistä /"nyky-muodinmukaista" piirrettä. Mustat farkut ja valkoinen toppi? Tottakai jokainen saa pukeutua kuin haluaa, mutta turhaan sinä niitä asukuvia tänne tunget, kun ei niissä mitään katseltavan arvoista ole. 

Tsemppiä kuitenkin sinne lukion loppusuoralle ja tähän bloggaamiseen. Kyllä sinä vielä sen juuri sinulle oikean persoonan ja tyylin löydät. =)  " 


Luettuani tämän kommentin en tiennyt pitääkö nauraa vai itkee. Lopulta nauroin. En voi käsittää miten joku voi tulla haukkumaan toista ihmistä tietämättä MITÄÄN toisesta ihmisestä? Blogissani annan vain itsestäni todella pintapuolisen kuvan, sillä yksityiselämääni/liian henkilökohtaisia asioita en halua täällä julkaista teille- sadoille, jopa tuhansille lukijoille. Niin kuin anonyymi tekstissään aloittaa: "Olen lueskellut tätä blogiasi nyt muutaman postauksen ajan, ja jos saan sanoa pahoittamatta mieltäsi, että olet oikeasti melko tylsä ihminen." Suoraan sanottuna teki mieli huutaa ja kysyä kovaan ääneen, että "ai parin postauksen perusteella teet minusta sellaisia johtopäätöksiä, että olen tylsä, epäaito, ruma, epämuodikas ja mietin koko ajan mitä muut minusta ajattelevat ja sanovat? On todella sääli, että ihminen voi tehdä näin radikaalin mielipiteen toisesta, vaikka hän ei yhtään tiedä mistä edes puhuu. Mietin myös, että miksi joku lukee blogiani, jos ärsytän häntä niin paljon, ettei hän voi tehdä mitään muuta kuin haukkua? En sitten tiedä kuinka pahoja ongelmia kyseisellä henkilöllä on, jos täytyy tulla nimettömänä tänne haukkumaan. Olisi eri asia, jos ihminen tulisi päin naamaan sanomaan ja varsinkin sellainen ihminen, joka olisi tuntenut minut todella kauan ja tietäisi kuka olen.

Kolmas asia johon haluan puuttua on se, että olen saanu joitain ihme kommentteja kuinka olen "kylmä ylimielinen bitch, joka katsoisi muita alas?" Tässä toista kommenttia anonyymiltä.

"Pakko sanoa että allekirjoitan parikin asiaa mitä anonyymi viestissä 13 sanoi. Susta saa hyvinkin teennäisen ja feikin kuvan blogin perusteella ja jotenkin todella kylmän ämmän oloisen. Tummat hiukset tekisivät susta varmasti ystävällisemmän ja lämminhenkisemmän näköisen ja oloisen. Olen lukenut blogiasi jo pidempään, monesti ärsyttää ihan suunnattomasti sun postaukset ja koen myötähäpeää puolestasi, mutta silti en ole saanut poistettua sua muiden lukemieni blogien joukosta. Enkä tarkoittanut nyt loukata sua, kunhan sanoin että on muitakin jotka ovat samaa mieltä anonyymin kanssa, osittain ainakin. Ja turha vetää kateuskorttia esiin, en ikimaailmassa mistään hinnasta vaihtaisi paikkaa kanssasi, haluan olla juuri minä ja elää juuri omaa elämääni.
En julkaise kommenttia omalla nimelläni sillä olen itsekin bloggaaja enkä kaipaa blogiini hirveää hyökkäystä sinusta pitäviltä. Esitin kommenttini kuitenkin täysin asiallisesti joten siihen ei edes pitäisi olla aihetta"


Miksi helvetissä luet blogiani jos postaukseni "aiheuttavat sinulle myötähäpeää?" En vaan voi käsittää. Miksi et vaan poista blogiani sinun lukemistasi blogeistasi?Mitä tulee tähän "teennäiseen ylimieliseen bitchiin" tulee niin huh huh. Olen myös huomannut, että meitä ihmisiä, jotka tykkäävät pitää itsestään huolta, tykkäävät erottua massasta ja uskaltavat olla sellaisia kuin ovat niin haukutaan ylimielisiksi ihmisiksi? Onko se vain oikeesti niin, että tähän suomalaiseen kultuuriin kuuluu vain niin vahvasti se, että pyydetään anteeksi olemassa oloa, kuljetaan huppareissa ja verkkareissa, täytyisi olla maantienharmaat hiukset, pitäisi pitää suunsa kiinni ja hymyillä vain nätisti tai anteeksi ei tehdä sitäkään! Onko se niin väärin, olla oma itsensä? Onko se oikeesti niin väärin olla kunnianhimoinen nainen, joka tietää mitä haluaa elämältä? Mielestäni jokainen ihminen saa olla juuri sellainen kuin haluaa olla, tietenkin kunnioittamalla muita ja rikkomatta yhteiskunnan normeja.
   Nöyryys on myös sellainen asia, joka on hyvä pitää mielessä. Liika nöyryys on tietenkin eri asia. Olen myös huomannut, että blondit useimmiten leimataan "bitcheiksi". En tiedä mistä ihmeestä tämä johtuu, ehkä teidän omista ennakkoluuloista. Ja uskon sinua anonyymi, ettet missään nimessä haluaisi olla niin kuin minä. Sitä en kumminkaan käsitä, että mikset uskalla julkaista noinkin rajua tekstiä omalla nimelläsi?

Kolmatta anonyymiä lainaten:

"Tämä menee hieman jo liian syvälle, mutta haluan sanoa teille ilkeille anonyymeille vielä yhden jutun. Elämämme täällä vain yhden kerran, miksi käyttäisimme sen kerran haukkumiseen, ilkeilyyn ja kadehtimaan muita. Voisimme sen sijaan kehua ja olla iloisia muitten puolesta"

Uskon, että tämä keskustelu ei jää tähän. Tulen varmaankin jatkossakin kirjoittamaan näitä mielipidetekstejä jos tarvetta on. Toivottavasti tämä teksti sai teidät edes hieman ajattelemaan ja teillä tarkoitan juuri teitä, ilkeitä anonyymejä, jotka kirjoitatte roskaa tänne nimettöminä. Toivoisin, että ottaisitte ensinmäiseksi ihmisestä selvää, ennen kuin alkaisitte laukomaan täysin valheellisia kommentteja. Tiedän kuitenkin, että nämä kommentit eivät jää tähän, sillä olenhan bloggaaja ja kirjoitan avointa blogia. Toivoisin kumminkin, että pystyisimme pitämään blogin positiivisena ja rakentavana, jotta meillä kaikilla olisi mukavempi olla. Luulen, että tällä kertaa olen sanomiseni sanonut.

Muuten todella hyvää maanantaita teille kaikille ihanille lukijoille!

Kaikella rakkaudella.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram