Pahoittelut ensimmäiseksi blogihiljaisuudesta, joka on ollut täällä blogin puolella jonkun aikaa... Muutto on vienyt jonkun verran voimia samoiten netti on reistannut ja pahasti. Nyt vihdoin ja viimein sain netin toimimaan, joten postauksia on tulossa! Kuinka tuon parin päivän aikana huomasi kuinka bloggaaminen on itselle tärkeää ja kuinka kaipasi sitä omaa hetkeä blogin parissa.

Asioita on tapahtunut tuon parin päivän aikana paljon. On ollut Ladyn 1 vuotissyntymäpäivä, muuttoa, sekä ajanviettoa ystävien kanssa... 

Lauantaina 12 aikaa yöllä Helena sai puhelun. Tiedättekö sen tunteen, että nyt on vain pakko päästä puhumaan jonkun kanssa, hyvän ystävän kanssa. Sen tunteen, kun tuntuu siltä, että ajatuksia on aivan liikaa päässä eikä niistä saa yksin otetta. Tuo ilta oli juuri sellainen. Kaipasin hyvän ystävän jutteluseuraa ja paljon. 20 minuuttia puhelun lopettamisesta H seisoi taksin vieressä ja voi kuinka sinä hetkenä tulin iloiseksi. 

Juttelimme niitä sun näitä olohuoneen matolla kynttilän valossa. Tyttöjen juttuja lasilliset kädessä. Musiikin soidessa taustalla.

IMG_5138

 

IMG_5134

 

Aika riensi älyttömän nopeasti, mutta päätimme, että lähdemme vielä käymään Helsingin keskustassa. Ideana tuo ei ollut järjettömän hyvä, sillä meillä oli aikaa vain 45 minuuttia olla ennen kuin paikat sulkeutuivat... No päätimme tuosta huolimatta soittaa taksin ja lähteä vaikkakin yleisesti ottaen itse olisin jo tuona aikana kotiin päin menossa. Saapuessamme keskustaan huomasimme, että toisesta pullosta olisi ollut vielä vaikka kuinka monta drinkkiä juotavana... No siinä sitten kylmästi shampanja jäi Helsingin kadulle ja korot vaihtuivat saappaisiin.

Säännöt on tehty rikottavaksi vai mitä? 

1395217_649938108373187_917226110_n

1

 

024

 

2

 

Kaikin puolin ilta oli hyvin extempore, huvittava, hassu ja kaikin puolin oudolla tapaa ihana. 

The friend who can be silent with us in a moment of despair or confusion, who can stay with us in an hour of grief and bereavement, who can tolerate not knowing... not healing, not curing... that is a friend who cares. - Henri Nouwen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram