ELLE STYLE AWARDS
 
Eilen Helsingissä juhlittiin Ellen Style Awardseja. Itse jännitin eilen illalla töissä kuka vie tänä vuonna tuon halutun muotiblogi -tittelin. Ja oikeaanhan osoitteen se meni! Vuoden 2014 muotiblogiksi valittiin Hanna Väyrysen Strictly Style. Vuoden naispukeutujan tittelin vei Anne Kukkohovi ja miespukeutujaksi valikoitui Cheek eli Jare Tiihonen. Vuoden suunnitelija Katri Niskanen ja muotilegendan palkinnon vei Kirsti Paakkanen.
 
Tänään töissä tauolla hieman selasin Ellen sivuilta ihmisten gaala-asuja. Poimin joukosta omat suosikit, jotka onnistuivat mielestäni loistavasti.
 
 
MALLI MARYAM RAZAVI
 
Mielestäni tuo musta nahkamekko on super kaunis. Varsinkin korkeisiin mustiin korkokenkiin yhdistettynä täydellinen valinta. En tiedä kenen tuo mekko on, mutta ehdottomasti tuon tyylinen mekko on ostoslistallani. Ainut vain, että nahkamekon täytyy istua täydellisesti päälle. Muutoin asusta saattaa tulla "trashy classyn" sijasta. 
 
 
MALLI SOFIA RUUTU
 
Sofia Ruudun asu oli myös täysi kymppi! Varma valinta ja hyvin naisellinen. Mekko on Tiia Vanhatapion käsialaa, korkokengät Christian Loubotin ja korut Nikolai Babitzin ja Thomas Sabon. 
 
 
PERINTÖPRINSESSA KRISTA HAAPALAINEN


Vasemmanpuoleinen musta pitkä mekko kiinnitti huomioni heti. Mekko on todella klassinen, mutta hauskalla kankaalla toteutettu. Vasemmalla puolelle vedetty hiukset ja mustat pitkät korvakorut sointuvat loistavasti yhteen. Tykkään tykkään!
 
Bean (keskellä) mekko on myös todella kaunis. Pitkät hihat kompensoivat lyhytty helmaa. Asu on muuten myös nappivalinta, mutta "open toe" korkokenkien kanssa ei tulisi ikinä mielestäni käyttää sukkahousuja. Klassiset korkokengät olisivat omasta mielestäni tehneet asusta täydellisen. Plussaa kauniista meikistä ja hiuksista!
 
Erityisesti mustat asut kiinittivät oman huomioni. En tiedä onko se tämä syksy vai mikä, mutta tuollaiseen tapahtumaan musta, kimalteet ja graafiset leikkaukset vievät vain voiton.
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram