REDKEN & PAUL MITCHELL

Heat Styling Thermo Actif / Hot of the Press
 
IMG_4122

Olen hirveän huono käyttämään hiustuotteita varsinkin, kun kysymyksessä on muotoilu tai lämpösuojatuotteet. Aina kun olen kokeillut uusia tuotteita olen pettynyt pahasti. Nyt olen kumminkin löytänyt muutamat tuotteet, joita haluan suositella teille! Ensimmäinen tuote on Redkenin  lämpösuojasuihke. Tämä tuote antaa pitoa ja suojaa hiuksille.

Redkenin lämpösuojasuihke lämpömuotoiluun. Auttaa suojaamaan hiusta lämpömuotoilun haitoilta ja antaa hiuksille sileän kiiltävän viimeistelyn. Suihkemainen koostumus auttaa pitämään muotoilun pitkäkestoisena. Tuote sopii hyvin suoristukseen ja kiharrukseen, sekä myös erittäin herkistyneille hiuksille. Itse käytän tätä Redkenin tuotetta, kun haluan hiuksille lämpösuojan ja hyvän pidon. Tuotteella ei saa unelmakiharoita, mutta tuuheutta ja suojaa senkin edestä. Allaolevissa koko kuvissa olen käyttänyt tuotetta kuiviin hiuksiin. Hintaa tuotteella on noin vähän päälle 20€.

Finally I have found few top hair products. One of my favorite product is this Redken Iron Shape. Spray on dry hair, then flat-iron or curl as desired. Medium control spray. Protects and repairs. Pictures below.
IMG_2930

 

IMG_2928

 

Mekko Sheinside // Hiukset Redken 
 
Dress from Sheinside // Hair by Redken

 

Toinen tuote, joka on ihan suosikkini on Paul Mitchellin lämpösuojasuihke, Hot of the Press! Valitettavasti en muistanut ottaa kuvaa tuotteesta ennen kuin se pääsi loppumaan... Mutta aivan paras!  Tuote myös tuoksuu todeella hyvältä. Tällä tuotteella hiuksiin saa unelmakiharat vain hieman suoristusrautaa kääntämällä. Alla olevat kiharat olen tehnyt siis Paul Mitchellin lämpösuojasuihkeella. Love it! Vielä kun suoristusraudan vaihtaisi kihartimeen, kiharat olisivat lähes täydelliset - ainakin melkein. Nyt luulen, että olen löytänyt sen oikean lämpösuojasuihkeen. Hintaa tuotteella on noin 26€.
 
Hot Off The Press lämpösuojasuihke antaa tehokkaan suojan lämpötyökalujen aiheuttamaa rasitusta vastaan. Moneen tarkoitukseen sopiva koostumus antaa hallittavuutta muotoilun aikana ja antaa valmiille kampaukselle joustavan tuen.Nopeasti kuivuva, ilmankosteudelta suojaava suihke auttaa luomaan joustavat kiharat tai silkkisen sileän tyylin hetkessä. Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Käytä haluamaasi lämpötyökalua ja muotoile hiukset kuten haluat.
 
Paul Mitchell`s l Hot Of the Press product is definitely my favorite. Thermal Protection Hairspray: Protects fragile strands from damage caused by heat styling. Boosts hair’s strength, fights frizz and provides flexible hold. Adds great memory for effortless curls or smoothing with a hot iron. 
 
Hot off the press is the best flat iron spray ever. This also smells great and is not sticky! I have tried many different thermal protection sprays and this exceeds them all.
I love it!
 
Mitä lämpösuoja / muotoilutuotteita te käytätte? Olisi vielä kiva kokeilla muita!
 
11

 

Paita ZARA // Hiukset Paul Mitchell


                                                                                                   Shirt from ZARA // Hair by Paul Mitchell
    
                                                                                                                            With love,

Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram