Koska tällä hetkellä makaan kotona sairaslomalla keuhkot tulehtuneena, päätin tulla jakaa teidän kanssanne vielä muutamat kuvat Kööpenhaminasta. Tällä viikolla en ole oikein päässyt kuvailemaan tai oikein bloggailemaankaan mitään...Aika on mennyt töissä ja sitten työpäivän jälkeen vilttien alla kotisohvalla juoden teetä. Tänään sitten jouduinkin lähtemään muutaman tunnin aikaisemmin töistä lääkärinvastaanotolle. Antibiootit kaapissa muiden lääkkeiden kera. Nyt vain pari päivää täyttä lepoa, jotta tulehdusarvot laskisivat. 

Mutta postaukseen. Perjantaina ennen juhlaa oli aika nauttia illallinen kauniissa maisemissa ravintola Orangerietissa. Paikka tulvi auringosta ja no tietenkin niistä kameroista. Välillä ehkä hieman nolotti kun tarjoilia tuli ruokien kanssa ja keskittyminen oli vain sosiaalisessa mediassa. Juuri tuona hetkenä muistin kuinka ihanaa on olla vain ravintolassa syömässä, nauttimassa hyvästä ruuasta ja seurasta. Otettuani kuvat pääruuasta päätinkin laittaa kamerani laukkuu ja keskittyä vain nauttimaan illasta - tai no juuri tuosta ravintolahetkestä. Ravintolassa oli kyllä kaikki kohdillaan. Voinkin suositella tuota kaikille, jotka matkaavat Köpikseen! Täydellinen spotti kivalle illalle.

// Because right now I am sick at home I wanted to share with you a few pictures of Copenhagen. Last Friday we had a very special dinner with Triumph and of course other bloggers. Before the Triumph Amourette Icon Party, one of the main sponsors, invited us to dinner, so we went to a new restaurant called Orangeriet. The restaurant was very beautiful and the food was truly amazing. If you visit the city during spring and summer, be sure to head to this restaurant!

Ps. Vihdoin ja viimein olen päässyt arpomaan hiustuotepaketit. Vaikkakin rakastan tehdä arvontoja ja kilpailua blogissani, on niissä yksi huono puoli... Vitsi kun haluaisin antaa kaikille aina palkinnon. Tällä kertaa kumminkin voittajiksi valikoitui: haidi_92_@hotmail.com ja millal@luukku.com! Laitatteko sähköpostia osoitteidenne kera sähköpostiini natalie.vilen@gmail.com, niin saadaan tuotepalkinnot teille! Instagramissa arpaonni osui @satulicious kohdalle! Onnea kaikille ❤ Kiitos kaikille osallistujille. Arvontoja ja kilpailua on tulossa jatkossakin niin täällä blogin, Instagramin kuin Facebookinkin puolella.

Viikonloppuja kaikille, täällä käynnistyy nyt Netflix.

 

                                                                                       With love,
                                                                                           Natalie

 

 

Kommentit (5)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Meidän piti kuvata se, mutta sitten Ella lähti Nykiin kahdeksi viikoksi ja sieltä suoraan takaisin Tallinnaan... Juttelimme Ellan kanssa, että menisin hänen luokseen nyt tässä syyskuussa, niin saisimme sen kuavattua myös silloin :) Pahoittelut, että tässä on nyt kestänyt, mutta aikataulumme ovat niiiin erilaisia tällä hetkellä :( X

Janika

Mistä oot ostanut uusimman ig kuvasi aamutakin jossa vaaleanpunaista sekä mustat resorit?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram