Day with me -postausta oltiin kyselty, joten tässä tulee! Aamu alkoi ilman herätyskelloa, sillä tänään olisi viikkovapaa töistä. Vedenkeitin päälle ja suihkuun. Tänään ei tarvitsisi syödä aamupalaa ratikassa, huh! Suihkun jälkeen olikin sitten aika laittautua. Tänään tein itselleni vain hyvin kevyen meikin. Vähän läpikuultavaa meikkivoidetta kasvoille ja hempeän vaaleanpunaista Make Up Storen Hero sävyä poskiin. Huuliin muutama veto MAC:n Creme Cup huulipunaa. Meikin jälkeen olikin sitten jo aika lähteä.

A day with me” has been one of the most requested posts lately, so there you go! Yesterday morning I woke up without an alarm clock because I had a day off from work. After makeup it was time to go.

Tänä aamuna suuntasin ViaVitaliin. Tarkoitus oli jälleen laittaa selkäni kuntoon. Muutamien raksautusten jälkeen olo oli jälleen kerran parempi. Kerroinko muuten, että viime kerralla törmäsin aulassa blogini lukijaan. Hän kertoi kuinka oli nähnyt maailman harmaana, värit eivät olleet erottuneet selkeästi. Muutaman kiropraktiikka käynnin jälkeen värit alkoivat palautumaan pikkuhiljaa ja näkö parani selvästi. Aika uskomatonta! Aika huippua muuten kuulla omakohtaisia tarinoita parantumisesta. Niitä on niin kiva kuunnella, etenkin kun tiedän miltä tuntuu kun paikkoihin särkee ja koskee. Jos kamppailette kipujen kanssa, eikä hoitoa tunne löytyvän, suosittelen käymään ViaVitalissa - edes kokeilemassa. Itse yllätyin nimittäin täysin. Simo muuten laittoi alennuskoodin teille uusille kävijöille. Kun kirjoitatte varauskenttään NATALIE ensimmäistä aikaa varatessanne saatte 30 euroa alennusta kontrollikäynnistä. Normaalihinta 80 euroa. 

This morning I went to see my Chiropractor. After 15 minutes I felt great again. Thank you! If you have missed you can read more HERE!

ViaVitalista suuntasin Rikhardinkadun kirjastoon noutamaan oppikirjoja. Ah mikä tunne oli saada käteen ensimmäiset koulukirjat käteen. Hullua tai ei, täällä jo päntätään niitä. Niin kivaa päästä kunnolla opiskelemaan asioita. Nyt voin kertoa, että opiskelumotivaatio on korkealla. Tästä on hyvä lähtee. Pikkuhiljaa, mutta varmasti.

After seeing my chiropractor I headed for the library. I picked up some school books. Finally my studies begins, I'm so excited!

Kirjastosta suuntasin tapaamaan ystävääni Nettaa. Netan kanssa olemme tunteneet hyvin pienestä saakka, mutta aika ja tapaamiset ovat vain olleet hyvin kortilla... Joka tapauksessa oli niin ihana vaihtaa pitkästä aikaa kuulumiset teen äärellä. Teatterin terassilla vierähti hyvin nopeasti tunti. Pian huomasimmekin, että oli jo aika mennä. Tai no ystävälläni oli kiire luennolle ja itse lähdin Zaran kautta tapaamaan toista ystävääni.

Zarasta löysin maailman ihanimman takin! Tuon takin tulen esittelemään seuraavassa omassa postauksessa, niin kiva se oli! Ainoa asia mitä en ymmärrä, että minkä ihmeen takia yli sadan euron takki täytyy änkeä liian pieneen pussiin kassalla? Samalla kun maksoin takin katsoin vain kuinka myyjä ryttäsi ilman viikkaamatta takin liian pieneen paperipusiin. Ojennustilanteessa pussi kaatui ja takki tuli puoliksi ulos pussista... No otin tuon paperipussin ja lähdin kävelemään. Kotona kun vedin takin ulos paperipussista oli se aivan ryppyinen. Pieni murheenaihe tai ei, ärsytti vain kovasti. Muuten myyjä oli hyvin herttainen.

After libary I saw my friend Netta. It was so nice to see her after a long time. After tee I had a little tour around the clothing stores and YES I found the perfect jacket from Zara! I have been looking for a jacket like this for a very long time and now I have it. I will show it to you soon!

Zarasta suuntasin toisen ystäväni Claudian kanssa ravintola The Cockiin syömään. Viimeinen dinneri ennen hänen lähtöään ulkomaille. Ravintolassa oli huippu hyvät ruuat, suosittelen vierailemaan! Palvelu oli erinomaista, vaikkakin pöydissä piti istua vieri vieressä.

After shopping tour I saw my friend Claudia. We decided to go the Cock Restaurant at the Helsinki. The food was great and customer service was good! I definitely recommend this place!

Tapaamisen jälkeen oli aika suunnata kotiin. Tavaroiden järjestelemistä, rentoutumista, siivoamista ja lenkkeilyä koiran kanssa. On niin kiva, kun saa asunnon siistiksi. Mielikin rauhottuu. Tein myös muutaman postauksen teille valmiiksi!

When I finally came home in the evening, it was time to relax, clean a little bit and do some writing. I managed to get ready couple of posts, hope you like them!

Illalla yllätin poikaystäväni sushiaterioilla. Tilasin Foodoran kautta meille sushisetit Sushibar + Winesta suoraan kotiovelle. Maailmallahan tuo ruokien tilaaminen kotiovelle on tällä hetkellä muotia, tai ainakin kovassa nosteessa. Pääsinkin testaamaan tuota palvelua ensimmäistä kertaa ja kokemus oli kyllä positiivinen. Palvelua on myös hyvin yksinkertaista käyttää ja ruuat tulevat 30 minuutissa. Aluksi etsitään oma lähiravintola Foodoran nettisivujen kautta ja tuon jälkeen tehdään vain tilaus korttia käyttäen. Aivan kuin verkkokaupassa shoppailisi. Ehkä tässä on viikonloppuaamujen pelastus?! Sain teille muuten alennuskoodin, jolla saatte kuljetuksen kaupanpäälle. Tilauksen yhteydessä kirjoitatte vain alennuskuponki kohtaan NATALIEVILEN ja tilaus tulee kaupanpäälle. Palvelu toimii ydinkeskustassa.

In the evening I wanted to surprise my boyfriend. This time I ordered food through the service. After a while the doorbell rang and the food was ready. Thank you Foodora and Sushibar&Wine! The sushi was delicious!

 *sushiateriat saatu yhteistyönä.

Sellainen päivä! Loppuilta menikin sitten kirjoja lukiessa ja ensi viikkoa ihmeteltäessä. Saisinko jonnekin kauas äkkilähdön? Ja ainiin päällä on uusi H&M vaalenpunainen aamutakki, johon olen rakastunut. Hintaa tuolla takilla oli vain 24 euroa.

Busy day, now time for some sleep ❤ Ps. On the picture I'm wearing my new pink kimono from H&M. The price was under 25 euros. I love it! 

 

            
                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie
  

Kommentit (12)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Henna <3 Ihanaa, että sain vaihdettua tuon bannerin :) Ne tummat hiuset alkoivat jo hieman häiritä ;)

Vierailija

Mitä mieltä oot Helenan osallistumisesta Miss Helsinki -kilpailuun? Miten luulet että sijoittuu? :)

...

Nyt ollaan kyllä viety blogi uudelle tasolle, kerta saadaan yhteistyönä ruokaa kotiovelle ja vielä lukijoille alennusta kuljetuksesta :-D oon myös huomannu ton "liian pieni pussi"-tilanteen... Verkkokaupasta haettiin vaatteiden höyrytin, ja myyjä heti ensimmäiseksi tunkemassa sitä sellaseen pienimpään muovikassiin.. Katoin vaan vierestä, että hei, toi paketti on ainakin 3x isompi ku toi kassi. Onneksi sitten vaihtoi sen ISOON paperikassiin :-D Mutta esim itellä vanhassa työpaikassa usein oli se tilanne, että isoimmat kassit loppu heti, ja sitten piti aina antaa miljoona pientä, että asiakas sai tavarat vietyä kotiin :|

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram