IMG_4771

IMG_4780


IMG_4787

IMG_4796

IMG_4810

IMG_4802

IMG_4811


IMG_4813

IMG_4838

Nyt on ensimmäinen päivä takanapäin. Voi sitä ilon määrää, kun sai tuntea auringon iholla ja välimeren tuoksun nenässä. On se vain niin, että lämpöä ei voita mikään. Tänään olin yli viisi tuntia altaalla tekemättä yhtään mitään. Sai vain olla ja levätä. Ei ollut kiire minnekään, eikä mitään tehtävänä. Huh mitä arjen luksusta! Normaalisti aikataulut puskisivat päälle ja vapaa-ajalle ei olisi lähes ollenkaan varaa. Tämän Kreikan matkan tarkoitus onkin vain rentoutua ja ottaa kaikki ilo irti arjen pienistä hetkistä. Toivonkin, että Suomeen palattuani olisin uusi ihminen uusineen energioineen ja pattereineen. Työt ovat hieman kasaantuneet kotona, mutta tällä hetkellä en halua miettiä niitä asioita. Haluan vain pohtia arjen turhia asioita pikkuisineen virheineen. 
 
Mikäli voisin herätä joka aamu auringonpaisteeseen ja heinäsirkkojen sirinään heräisin niin mielelläni. Mikäli voisin joka päivä kävellä kivillä meren kohistaessa selän takana olisi se arjen luksusta parhaimmillaan. Valitettavasti näin ei ole, mutta yritän ottaa kaiken ilon irti tästä minilomasta. Pyrin myös välittämään teille lukijoille tämän käsin kosketeltavan tunnelman täältä Euroopan toiselta puolen.
 
Mikäli teillä olisi postausideoita mielessä otan niitä vastaan mielelläni! Tällä hetkellä uusia postauksia on jonossa vieri vieren, mutta olisi kiva kuulla mitä te kaipaatte tai mikä teidän mielestä tekisi blogista vielä paremman ja mielenkiintoisemman! Kaikki vastaukset ovat todella tärkeitä ja jokaisen mielipiteen otan avosylin vastaan!
 
Nyt on kumminkin aika painua nukkumaan erikoisen, mutta hyvä Cosmopolitan drinkin jälkeen. Palaillaan huomenna! Päivittelen Instagramia @natalievilen ahkerasti, joten mikäli matka / asiat kiinnostavat suosittelen kurkkaamaan sen puolelle! Huomenna arvon VS:n voittajan! 
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram