Viimeisenä iltana Scaleassa päätimme mennä oikein kunnolla syömään. Valitsimme oikein ihanan ravintolan hieman pääkadun kupeesta. Kukkapensaat, valaistut pöydät sekä hyvä ruuan tuoksu houkuttelivat meidät sisään tuohon Michelin tähden ravintolaan. Astuessamme sisään vastassamme oli oikein ystävällinen ja sympaattinen kikkarapäinen tarjoilija joka ohjasi meidät pöytään. Samantien hän kysyi mitä me haluamme alkuruuaksi ja jätämmekö pääruuan väliin. Hetken kummastelimme hänen kysymystään kunnes tajusimme, että tässä hienossa ravintolassa oli vain kaksi ruokalajia tarjolla niin pää kuin alkuruuissakin. Vaihtoehtoina oli kala tai lihalautanen eri kasviksilla höystettynä. Valitsimme jälkimmäisen vaihtoehdon ja voi kuinka olimme onnellisia, kun näimme tuon ruokalautasen! Tilasimme myös vuoden 2008 Italialaista valkoviiniä ja oi että se oli hyvää!

Viiniä lipittäessämme katsoimme tuota ruokalautasta ja mietimme, että onko tämä nyt alku vai pääruoka, sillä lautasen ruokavalikoima oli suuri! Oli paistettua, paahdettua, keitettyä, höyrytettyä, raakaa, maustettua ja lista sen kuin vain jatkui... Kaikkia ruoka-aineksia emme edes tunnistaneet, mutta sen voin kertoa etten ole sitten pitkään aikaan maistanut mitään niin eksoottista!

Syötyämme annoksemme loppuun tarjoilija tuli kysymään meiltä haluaisimmeko nyt tilata pääruuan. Katsoimme S kanssa toisiamme nolosti ja vastasimme yhteen ääneen olevamme todella täynnä ja jättävämme pääruuan väliin... Oli muuten ensimmäinen kerta ikinä elämässämme, kun jätimme ruokailun alkuruokaan! Tarjoilija hymyili ja kertoi meille sen olevan hyvin normaali tapa heidän ravintolassaan. Päätimmekin siirtyä tarjoilijan ehdottomana alkuruuasta suoraan jälkiruokaan eli Irish coffeehen, täydellisyyttä!

IMG_2579
IMG_2604IMG_2580IMG_2577IMG_0615IMG_0621IMG_2576

Kaiken kaikkiaan viimeinen ilta kruunasi koko matkamme!

Vielä olisi teille pari matkapostausta kerrottavana, mutta taidan jättää ne vielä pimeneviin ja kylmiin syysiltoihin. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram