Muutama kyseli teistä hotellistamme ja lennoistamme Lontooseen. Ajattelin tehdä meidän hotellista aivan oman postauksen, sillä se oli todella hieno! Yövyimme Club Quarters nimisessä hotellissa, joka sijaitsi aivan Lontoon keskustassa Westminsterissa Trafalgar Squaren lähellä. Hotelli oli neljän tähden hotelli ja aivan nappivalinta meidän reissulle! Sovimme Neean kanssa niin, että hän etsisi meille lennot ja minä varaisin meille hotellin. Hotellin kanssa tuli pieniä vaikeuksia aluksi, joten pyydin S apuun valitsemaan meille hyvän hotellin. Reissuun lähtiessämme nimittäin S on hoitanut kaiken lennoista hotelleihin, joten hänen apua tarvitsin, jotta löytäisin hyvään hintaan hyvän hotellin. Hetken hänen selattuaan ehdotti hän, että varaisimme Hotels.com kautta Club Quaters nimisen hotellin. Ihastuin siltä seisomalta hotellin esittelyyn ja kuviin näin rehellisesti sanottuna! Kysyttyäni Neealta varaus lähti samantien!

Hotellille saavuttuamme olimme todella tyytyväisiä valintaan! Palvelu oli mitä parasta ja hotelli mitä parhaimmalla sijainnilla. Huoneessamme oli myös Wifi, sekä soittotelakka iPodille/iPhonelle. Käytävällä oli myös coolereita mm.viineille ja jääkone, joka helpotti ainakin meidän elämää hotellissa haha! Siivouspalvelu oli myös käytössä joka päivä. Ainoa asia mikä mietitytti oli se kun tulimme perjantaina Sohon yöelämästä hotellin ovet sekä hissit olivat kiinni jo puoli kahden aikaa yöllä. Kävimme pyytämässä respan mieheltä, jotta hän tulisi avaamaan meille oven ja päästämään sisäään huoneeseemme. Hän tuli mielellään, mutta oven avattuaan minun kortillani otti hän sen kortin pois, lähti kävelemään ja hymyili perään. Hetken ihmettelimme tuota asiaa, mutta ajattelin aamulla asioiden valkeutuvan hieman niiden martinejen ja viinien jälkeen.

Aamulla herättyämme lähdimme kysymään respasta eilisen tapahtumasta, mutta vastausta emme saaneet. Uusi mies respasta katsoi minua kysyvästi ja ihmetteli hieman, mutta antoi lopulta uuden kortin ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Emme ikinä saaneet vastausta ja jäimmekin pohtimaan toimiko hotellin henkilökunta oikein? Noh jokatapauksessa hotellimme oli ihana ja jokaisen euron arvoinen!

Club Quaters

9

 

2

 

 
5

 

6


1

 

3


11

8

 

7

 

4

 

10


12

13

Mikäli suuntatte joku kerta Lontooseen lomalle, suosittelen ehdottomasti tuota Lontoo sydämessä sijaitsevaa Club Quarters hotellia!

Ps. Kiitos älyttömästi edellisen postauksen kommenteista! Ai että tuli hyvä mieli ihan jokaisesta kommentista! Olette parhaita, puss! Huomenna järjestän arvonnan ja viimeistään tiistaina julkaisen voittajan! :)

Sisältää mainoslinkkejä

Xx Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram