Toivottavasti teidän kaikkien joulu on mennyt rauhallisesti ja ihanasti. Itse vietin jouluni kotona rakkaiden ihmisten parissa. Päivä ja ilta ei olisi voinut mennä yhtään paremmin, sillä seura oli mitä parasta ja ruoka mitä ihaninta. Joulun olisi vielä kruunannut valkoinen maa, mutta onneksi tuo asia ei ollut se pääasia 

Aamumme alkoi perinteiselle riisipuurolla. Paljon ruokaa, hyvää viiniä, sekä hyvää tunnelmaa, love it!

Lahjojen avaamisen jälkeen oli vuorossa saunomista perheemme uudessa hienossa saunassa, sekä poreilemista ulkoporeammeessa. Pian huomasimmekin, että olimme lilluneet altaassa melkein kaksi tuntia, mutta mikään ei voita kyllä aikaa läheisten ihmisten kanssa!

Oli kyllä ihana viettää tänä vuonna joulu ihan vain kotosalla, sillä useimmiten olemme viettäneet joulumme joko ulkomailla tai muualla Suomessa. Joulussa kyllä perinteet ovat itselleni tärkeitä, vietimme sitten joulumme kotosalla tai ulkomailla. Tämä olikin vasta seitsemäs joulu ihan vain kotona. Katsotaan olemmeko ensi vuonna kotona vai ulkomailla kenties!

Meidän joulu 2013

1
 
 
3
 
 
9

2

6

8

5

3

13

2

1

10

11

12

Tänään ohjelmassa olisi vielä haudoilla käymistä, sekä sukulaisilla vierailua. Aion myös syödä paljon, sekä nauttia näistä vapaapäivistä rakkaiden kanssa.
              
Kiitos ihanasta joulusta! ❤

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram