TODAY'S OUTFIT

T-paita H&M // Farkut H&M (samantyyliset TÄÄLLÄ!*) // Laukku Chanel // Korkokengät ZARA (samantyyliset TÄÄLTÄ!*)

T-shirt from H&M // Jeans from H&M (similar HERE!*) // Bag from Chanel // High heels from ZARA (similar HERE!*)

Tänään päälle valikoitui H&M vaaleat farkut ja valkoinen t-paita. Asun pariksi valitsin mustat Zaran nilkkurit ja mustan Chanelin laukun. Rento, mutta samalla ryhdikäs asu. Korkokengät toivatkin asuun sitä haluttua naisellisuutta.Tänään on juostu töissä ja asioilla. Olen myös miettinyt hieman asioita. Laitoin Facebookin sivuilleni viestiä, että etsin osa-aikatyötä. Muutaman työn päälle. Noin 20h viikossa. Eli jos joku tietää jonkun joka etsisi ahkeraa ja kunnianhimoista työntekijää voi vinkata wink Kaikki muut linkkaukset otetaan myös mielellään vastaan!

Tänään ei sitten mitään muuta! Täällä kotona sinnitellään kynttilänvalon avulla, sillä lamppua olohuoneeseen en ole vielä kerennyt ostaa. No mikäs siinä, sataa kaatamalla, on pimeää ja musiikki soi taustalla. Syksy tuli laughing

Kauniita unia darlings!  ❤

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

Kommentit (10)

Anonyymi

Korostat usein kuinka teet kolmea eri työtä, ympäripyöreitä päiviä (kymmenen tuntiako se oli?) ja että olet erittäin kiireinen koko ajan. Minkä ihmeen takia etsit lisää työtä ja missä vaiheessa aiot ehtiä sitä tehdä kun kertomaan mukaan vuorokauden tunnit eivät nytkään riitä?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Teen tällä hetkellä montaa eri työtä. Lähestulkoon 70 tuntia viikossa. Tulevaisuudessa mietinkin nyt työkuvioni uudestaa. Sen enempää en tätä asiaa halua avata täällä blogissani Xx

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Teen tällä hetkellä montaa eri työtä. Lähestulkoon 70-80 tuntia viikossa. Tulevaisuudessa mietinkin nyt työkuvioni uudestaa. Sen enempää en tätä asiaa halua vielä avata täällä blogissani Xx

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tottakai töitä pitää tehdä opintojen ohella :D Ellei halua syödä sitten aina nuudeleita tai ottaa lainaa..

Vierailija

Joo totta kai jos vaan pystyy niin kannattaa vähän töitä tehdä opintojen lisäksi mut jos meinaat uuden osa-aikatyön aloittaa vanhojen töiden lisäksi ja opiskella ilmeisesti yliopistossa niin aikamoinen combo:D mut mikäs siinä jos kaikki tulee kunnialla hoidettua!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kuten kerroin edellisessä kommentissa, että tulevaisuudessa täytyy miettiä uudestaan työkuviot ja sen takia etsin osa-aikatyötä mahdollisesti :)

jee

heii =) onko tatuoinnin poistosta tulossa lukijoille joku tarjous vai teetkö sitä yhteistyössä plastic surgery centterin kanssa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram