OUTFIT FROM COPENHAGEN

Perjantaina herätessäni mietin lentoasua. Mikä olisi helppo, klassinen ja mukava päällä. Tulisin luultavasti olemaan tuolla samalla asulla monta tuntia. Hetken pähkäiltyäni asua, päädyin lopulta luottomekkooni. Rakastan nimittäin tätä mekkoa. Ylläoleva mekko sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Alunperin olin ajatellut laittaa tämän asun kanssa korot, mutta onneksi tulin toisiin ajatuksiin. Kiertelisimme kaupunkia läpi ennen illan ohjelmaa. Mukavat ballerinat vain jalkaan.

Mekon kaveriksi valitsin Louis Vuitton Neverfull laukun. Se on nimittäin tällä hetkellä ainoa laukkuni, johon mahtuu kamera, meikkipussi, vesipullo, lompakko, läppäri... Täydellinen laukku kooltaan kaupungille. Etenkin jos mukaan täytyy mahtuu koko omaisuus hah! Kuten sanoin, tämä valkoinen mekko on ehdoton luottovaatteeni. Sitä olenkin käyttänyt jo melko lailla - lähes kyllästymiseen saakka. Nyt se saa mennä kaappiin odottamaan ensi kesää. Byee!

// My first Copenhagen outfit! I’m seriously in love with this dress. It so easy to wear and it looks so classy. You can wear it anytime, anywhere without looking too dressed. I chose to wear this casual outfit for a lovely shopping day with my friends. Dress and shoes from H&M, sunglasses from Dolce & Gabbana and bag from Louis Vuitton.Thank god I decided to wear ballerinas because we walked a lot on the first day. As I told this white dress is my favorite dress at this time... Yesterday I realized that I've worn this dress too much hah. So now I have to put it back into my closet. Maybe next summer I'll use it again. Byee!

                             Mekko H&M // Laukku Louis Vuitton // Ballerinat H&M // Aurinkolasit Dolce & Gabbana

                   Dress from H&M // Bag from Louis Vuitton // Ballerinat H&M // Sunglasses fron Dolce & Gabbana

                                                                                      
                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie
 

Kommentit (6)

miimi

nukuitteko samassa huoneessa? kaunottaret. ps. vieläkin loukkaantunut kun et yleens' vastaa kommentteihin

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Meillä kaikilla oli omat huoneet tuolla hotellissa :) Oon tosi pahoillani, että pariin postaukseen jäänyt vastaamatta :( Viime viikko oli super kiireinen, ja pääsen valitettavasti käsiksi kommentteihin ja blogiini vain läppärin avulla... Tämän takia kommentteihin vastaaminen välillä pitkittyy, jos konetta ei ole mukana :( Toivottavasti tämä asia korjaantuu pian ja pääsen kännykänkin avulla blogiini käsiksi! :) Arvostan ja olen todella kiitollinen jokaisesta kommentista!<3

Emppu

Kysyin tätä jo kerran mutta en ole saanut vastausta. Elikkä olen ajatellut värjätä tummanruskea/mustasta vaaleaan. Miten sinun mielestä olisi järkevintä aloittaa? Käydä värinpoistossa ja ottaa raitoja ja jatkaa sitten kotona vaalentamista. En ole koskaan ollut koko blondi, joten vähän myös jännittää, mutta vaihtelua olisi saatava. Mulla oli vuosi sitten liukuvärjäys, jossa latvat olivat vaaleat. Sen sain kaupan värillä aikaan eikä hiukset siitä niin kärsineet. Mutta mikä olisi sinun mielestä paras tapa ja ehkä myös jos miettii rahan kannalta :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Olen kirjoittanut melko paljon tästä asiasta blogiini, mutta ensin annoin värin haalistua pari kk. Tämän jälkeen kävin laittamassa kampaajalla raitoja päähän. Sen jälkeen lähdin itse vain kikkailemaan kaupan väreillä https://mycosmo.fi/article/natalievilen/tummasta-vaaleaan-osa-2 Tuolta löytyy yksi postas ainakin! Kannattaa ensin varata kampaajalle vaikka aika, jossa hän kertoo hiusten kunnon + mahdolliset menetelmät. Itse olin vain hiukan kärsimätön ja loin värjäämään itse kotona hiuksia mahdollisimman tuhkanvaaleilla sävyillä :) Muista vain hiusten hoito ja pitää taukoa värjäämisestä! <3 Kun googletat Natalie Vilen hair / hiukset saat monia postauksia hiuksista ja vinkkejä :p Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram