Olin eilen uuden Bläk liikkeen yksityistilaisuudessa juhlistamassa heidän uutta liikettä sekä mallistoansa. Tilaisuus oli hieno ja rento. Alku kilistelyn jälkeen aloin hieman tutkimaan heidän liikettään sekä tutustumaan heidän hulppeaan kenkävalikoimaansa.

Bläk on naisten uusi luksuskenkäliike Helsingissä, joka on erikoistunut naisten huippumuodikkaisiin kenkiin. Se on aivan uudenlainen konsepti, jonka ensisijaisena kohderyhmänä ovat 20-40-vuotiaat, luksusta arvostavat muoti- ja laatutietoiset naiset. Vahvasti ajan hengessä kiinni olevan konseptin mukaisesti myymälään saapuu uusia tuotteita joka viikko. Suurta osaa merkeistä / tuotteista ei ole ollut Suomessa aiemmin myynnissä. 

Itse tykästyin juuri heidän laatukenkiinsä sekä aivan uudenlaisen liikkeen ilmeeseen. Liike oli sisustettu ja laitettu oikein hienoksi. Jo sisään astuessa tuntui aivan siltä, kuin olisi astunut laadukkaaseen luksusmerkki liikkeeseen! Bläk myymälässä syksyllä myytäviä brändejä ovat mm Ash, Café Noir, Galliano, Janet & Janet, Jeffrey Cambell, Lola Cruz, Manufacture, D’Essai, Mjus, Pura Lopez, Sonia Rykiel, Stuart Weitzman, VicMatie, Hunter, Guess, Ugg, Nike ja Converse.  Myös Michael Kors jaSee By Chloé ovat hyvin odotettuja merkkejä. Lisäksi Bläk tekee Inhouse malliston lisäksi sesongeittain yhteistyötä suomalaisten eturivin suunnittelijoiden kanssa. Kevään 2014 Collaboration with Bläk malliston on suunnitellut Mirkka Metsola. 

BLÄK

7

6


12

3

10

9


13

5

4

14

 

8


15

Meidän ihastuttava Miss Suomi!

11

 

2

 

1


”Bläk on oma Suomessa kehitetty konseptinsa, jolla on heti alusta lähtien tavoitteet myös kansainvälisesti. Malliston tuotteet ovat niin uniikkeja, että ne toivon mukaan herättävät kiinnostusta myös maailmalla” - Bläkin toimitusjohtaja Perttu Pitkänen.

Iso iso kiitos mahtavalle henkilökunnalle sekä järjestäjille! Lisää Bläkistä kuulette piakoin, sekä tulette näkemään mitä ihanaa liikkeestä lähti mukaan! 

Nyt oikein ihanaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram