Nyt olen virallisesti 21-vuotias! Jos näin voi sanoa, on pieni kriisi päällä... Muistan kun joskus 16-vuotiaana mietin, että sitten kun olen päälle 20-vuotias on minulla luultavasti jo perhe ja opiskelut käynnissä. No niitä asioita ei tällä hetkellä ole, mutta toisaalta olen täysin tyytyväinen elämäntilanteeseeni nyt! Rakastan työtäni, minulla on rakkaita ihmisiä ympärillä, maailman ihanin pikkukoira, sekä rakastava perhe. I'm blessed!

Perjantaina 20.12 vietin pienimuotoisia synttäreitä rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Olin odottanut tuota päivää sen takia, että näkisin hyviä ystäviä pitkästä aikaa, en niinkään omieni synttäreiden takia. Ilta ei kumminkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan, sillä petyin muutamiin hyviin ystäviin näin rehellisesti sanottuna... Oikeestaan tuo asia latisti tunnelman täysin, mutta onneksi paikalla olleiden ystävien läsnäolo piristi todella paljon ja synttäreistä jäi loppujen lopuksi ihan hyvä mieli. 

Kuvia tuli otettua vain muutama hassu kappale ja harmittaa ettei läheskään kaikista ystävistä tullut otettua kuvia... Toisaalta kuvat eivät olleet tämän illan pääteema, vaan hauskanpito hyvin ystävien parissa.

Love you all ❤

3

 4

 4

12

 

10
 
11


11

14

9

 

Meiltä lähdimme vielä jatkamaan iltaa Kaivohuonelle Academic Nightlifen järkkäämiin juhliin. Miksi pöydässämme oli ananas? En tiedä.


Ihanaa torstaita! ❤

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram