"Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage."

 

Viikko on ollut ihan mahtava! Alkuviikosta tartuin suunnitelmieni kimppuun. Kaikkein parasta on uppoutua täysin omiin ajatuksiin ja antaa vain ideoiden tulla ja mennä. Yhdistellä asioita keskenään ja onnistua. Olen sen huomannut, kun inspiraatio iskee - olit sitten missä tahansa on pakko lähettyvillä olla paperia ja kynää. Edes puhelimen muistio. Sama koskee bloggaamista. Kun kiinnostava aihe tulee mieleen, on se pakko kirjoittaa ylös. Pahimmassa tapauksessa olen kello kolmen aikaa yöllä avannut läppärini ja aloittanut kirjoittamaan blogitekstejä. Jos totta puhutaan, ehkä parhaimmat tekstini olen kirjoittanut juuri tuossa pikku pöhnässä, sillä julkaisemisen kynnys madaltuu huomattavasti yön pikku tunneilla.

En tiedä teistä, mutta aroista ja herkistä aiheista kirjoittaminen on ollut jotenkin todella puhdistavaa. Kirjoittamalla tekstejä tänne blogiini olen saanut mielen täysin uuteen uskoon. On se kai totuus, että puhuminen auttaa, tässä tapauksessa tietenkin kirjoittaminen. Jäsentely on itseasiassa tässä se täysin oikea sana. Kai tästä kertoo se, että laatikostani löytyy edelleen se 10-vuotiaan Natalien kirjoittama vaaleanpunainen päiväkirja haha. Vaikka tuosta kirjasta löytyy tuon elämänvaiheen jännittävät käännekohdat kaikkineen vaiheineen, on kirjoittaminen ja luovuus aina ollut niitä omia pakokeinoja arjesta.

Alkuviikosta vietimme kaksi päivää koirani kanssa Helsingissä. Ihan huippua vaihtaa maisemia aina silloin tällöin. Kävellä täysin uusissa maisemissa ja fiilistellä. Kaikkein parasta oli nauttia näistä päivistä tekemättä mitään. Tai no mitään ja mitään, mutta "mitään" ilman aikatauluja. Toisen ollessa töissä kiertelimme Ladyn kanssa Munkkiniemen rannassa fiilistellen ihanaa ilmaa ja merta. Lenkin jälkeen kävin kaupassa ja tein meille kaikille ruokaa. Ennen ruokailua kävimme kumminkin hakemassa ihan loistavaa punaviiniä, joka sopi liharuuan kanssa täydellisesti. Lasillinen nautittuna hyvän ruuan kanssa musiikin soidessa taustalla, parasta. On se vaan niin, että arjen pienet teot tekevät päivästä parhaan. Tarkoittaen tällä esimerkiksi hyvää ruokaa, seuraa ja vain olemista. Ennen täysin toisenlaiset asiat tekivät vain onnelliseksi - materiaali, juhlinta ja pintaa olevat asiat. Vaikka edelleenkin kaikki nuo asiat saavat hymyn huulille, osaa vain muita asioita arvostaa täysin toisella tapaa. Jo pelkästään toisen huomioiminen tai juuri se tietty katse antaa sitä jotain. Kaikkein parasta on rakentaa elämää onnelliselle pohjalle. Tarkoittaen tällä ihmissuhteita ja elämää ylipäätään. Olen sen huomannut, ettei mikään tule ilmaiseksi elämässä. Kaikki rakentuu luottamukseen ja siihen aitoon tekemiseen. Oli sitten kyse työelämästä tai juuri niistä ihmissuhteista. Pala palaselta täydellisyyttä kohti. Tai oikeastaan epätäydellisen täydellistä kohti, koska täydellisyys on rumaa.

Ihanaa torstaita! ❤

 So far my week has been amazing. I have been so inspired by so many different things that are going on around me. I think that once you get inspired by something, or you want to note something down, it’s important to literally write it down on a piece of paper or even on your phone on your notes. I get my most amazing ideas usually during the night, and then I just have to start writing. Personally I think that I have written my best pieces during the nights.

I don’t know how you guys feel about writing about your feelings and emotions and other personal stuff, but for me it’s like therapy, I feel so good when I get to write things down. Also talking about those things helps. I still have my diary from when I was 10 years old, and even back then I was always writing about my feelings and other things that were happening to me. For me, writing is a way to relax and empty my mind from stress.

We spend the start of this week in the city with Lady. It’s so nice to have a change of scenery from time to time and just wonder around and discover new places. And do nothing. The best feeling for me is when you don’t have a timetable you need to follow, but you just do what you feel like doing and when you feel like doing it. I took a long walk by the beach with Lady and was feeling so happy. I also cooked a nice meal for us and we had amazing red wine that went well together with our dish. Before all this, different things would make me happy, such as partying, buying new clothes and other really superficial things. Today, what makes me happy is being a part of someone’s life, spending quality time with people that I care about and being noticed by the ones that are important to you. Nothing in this world comes for free; you have to work for your job, for your relationship, for your family. Those things should not be seen as foregone conclusions and should also not be taken for granted. Honestly what is better in this life than “to love and be loved”? Aiming towards something perfect, however perfect is not pretty, so make it a little imperfect and that’s just perfect.

Have a great Thursday!

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (11)

S

Olis kiva kuulla joskus ruokaohjeita!:) Ihan perus salaatteja yms. Jos saisi inspiraatiota omaan ruokailuun, ja onhan sulla upea kroppa:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Piti itseasiassa laittaa postaukseen, että kiinnostaisko joskus täällä blogin puolella reseptit ja ruokaohjeet :) Toki ruokablogeja löytyy miljoonittain, mutta ehkä joskus silloin tällöin yhden jos toisenkin ohjeen saisi tänne blogin puolelle :) Voi kiitos <3

jenna

Sainko langan päästä kiinni että sulla saattaisi olla mies..? ;-) olet todella kaunis ja inspiroiva!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Olen ostanut sen heidän nettisivuiltaan. Esittelin kyseisen laukun blogissani vasta päälle puolivuotta ostohetken jälkeen.

S

Hei Natalie! Olen seuraillut sun blogia noin vuodesta 2011. Kommentoinutkin aina välillä, silloin kun sun postaukset ovat jotenkin koskettaneet, tai kun on tehnyt mieli tsempata sua, sun vaikeampina aikoina. Olen itse kasvanut paljon tänä aikana, ja on ollut aika hauska seurata näin pintapuolin myös sun "kasvua", kun ollaan aika samaa ikäluokkaa. Tämä ei nyt kuitenkaan liity mitenkään siihen, minkä takia päädyin nyt kommentoimaan. Joten, asiasta kukkaruukkuun. Olet avannut blogissasi paljon asioita edellisestä suhteestasi. Suhteesta, joka ei toimi, mutta rakkaus ja se "kipinä" kuitenkin elää. Kun on tahtoa yrittää uudelleen ja uudelleen. Vaikka sisimmässään tietää, ettei nyt vain toimi. Rakkaus saa ihmisen niin sokeaksi. En halua sun mieltä nyt pahoittaa muistuttelemalla menneestä, MUTTA. Olen itse tällaisessa suhteessa, ja etsin ulospääsyä. Mistä sä Natalie sait rohkeuden ja tahdon siihen, että vanhat asiat saa siirrettyä sivuun? Olisi ihana kuulla joltain, jolla on kokemusta samankaltaisesta tilanteesta. Joltain, joka on käynyt jo saman läpi. Huh, tulipa pitkä ja sekava viesti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram