SILK OIL OF MOROCCO
PURE ARGAN OIL


1-IMG_2181

Tulen jakamaan teidän kanssanne nopean kauneusvinkin. Muistatte varmaan tuon hiuksille tarkoitetun ja paljon puhutun Moroccanoilin, johon itsekin hurahdin muutamia kuukausia sitten. Nyt markkinoille on lanseerattu uusi Argan-öljy tuotesarja, joka on vähintään yhtä puhuttu ja haluttu. Ylläoleva tuote sopii niin hiuksille kuin kasvojenkin iholle. Sain testaukseen tuon öljyn muutama viikko sitten. Itse tykästyin hirveesti tuotteeseen, joten tulen kertomaan siitä myös teillekin!


Argan-öljy
 
"Argan Öljy tulee alun perin Marokon eteläosasta; se on uute jota saadaan Argan puun hedelmän siemenestä. Puu tunnetaan myös nimellä ”Elämän Puu”. Marokkolaiset ovat käyttäneet öljyä jo vuosisatoja, mutta vasta viimeaikoina sen uskomattomat terveysvaikutukset on nostettu päivänvaloon. Argan öljy sisältää antioksidantteja, hoitavaa E-vitamiinia ja ryppyjä ja vanhenemista vähentäviä ominaisuuksia. Uskomattoman kosteusvaikutuksen ansiosta se korjaa ja suojaa ihoa kosteuttamalla ja ravitsemalla. Loistava tuote henkilöille jotka kärsivät psoriasiksesta, ihottumasta tai joilla yksinkertaisesti on kuiva iho. Öljy auttaa saavuttamaan ihon pH tasapainon ja se sisältää myös A-vitamiinia. Öljy lisää ihon/hiusten elastisuutta ja auttaa silottamaan aknesta johtuvia ihovirheitä tai muita ihoon aiheutuneita virheitä esimerkiksi leikkausten jälkeen.  Öljy tunnetaan myös nimellä ”Nestemäinen Kulta” kuuluisuuksien keskuudessa ja on hyvin haluttu tuote" -lanina.fi
 
Itse lähdin testaamaan tuotetta kasvoille. Pure Argan Oilissa raaka-aineiden puhtaus takaa, että öljyä voidaan käyttää tervehdyttämään ihoa tai turvallisesti. Pure Argan öljy auttaa auringon, saasteiden, stressin ja ympäristön aiheuttamien vaurioiden korjaamisessa iholla.
 
Olen nyt viikon testaillut tuotetta kasvoille. Vielä en tuotetta voi ylistää, mutta matkamme on lähtenyt hyvin käyntiin. Öljy on tosissaan antanut kasvoille kosteutta. Vaikka kyseessä on öljy ei se jätä ihoa öljyiseksi, vain hieman "rasvaisemmaksi" kuin esim. normaali kasvovoide. Olenkin laittanut ennen nukkumaan menoa tätä Argan-öljyä kasvoille muutaman pisaran. Uskon vahvasti öljyn voimaan, varsinkin kun edellisistä öljyistä on positiivisia kokemuksia. 
 
Ennen testausta etsin tietoa tästä Argan-öljystä. Löysinkin hyvin paljon positiivia asioita. Klikkasinkin itseni mm. sivustolle, jossa lueteltiin muutamia syitä minkä takia öljyä on syytä käyttää (10 Syytä käyttää Pure Argan öljyä) Saa nähdä mitä mieltä itse olen tästä tuotteesta muutaman viikon kuluttua! Lunastaako tuote lupauksensa?! Tuotteella on hintaa noin päälle 20 euroa. 
 
// "Silk Oil of Morocco’s Pure Argan Oil exudes moisture and hydration delivering great nurturing benefits to skin. This exquisite pure oil is lightweight, fragrance and preservative free, absorbs quickly and leaves no greasy residue. Boasting 98% Cold Pressed Certified Organic Argan Oil and 2% natural Vitamin E rich in vitamins, antioxidants, omega-6 and omega-9 essential fatty acids, this versatile luxurious oil can be used for a variety of skin concerns.
 
Pure natural ingredients – 98% Pure Argan Oil & 2% Vitamin E. Highest concentration of Argan Oil in the Silk Oil of Morocco range. Deeply hydrating luxurious oil. Excellent absorption – leaves no residue and is non-greasy. Helps to replenish skin’s moisture. Leaves skin feeling silky smooth. Promotes the appearance of skin elasticity and firmness. May help skin appear more youthful and fresh looking. Rich in antioxidants. Fragrance free – natural nutty smell. Easy to use dropper"
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram