Roomassa oltuamme neljä päivää suuntasimme Etelä-Italiaan Scalea nimiseen paikkaan. Paikkana Scalea oli hyvin ihana ja idyllinen. Kattohuoneisto, jossa yövyimme oli niin italialainen kuin olla ja voi. Hyvällä tapaa tietenkin! Auringon noustessa nousimme tekemään tuoretta italialaista aamupalaa ja illan laskiessa hyvä viinipullo avautui ja pöydän täytti italialaiset juustot ja kinkut. Ranta oli 300 metrin päässä ja hyvä ruokakauppa 200 metrin päässä. Joka päivä lämpötila kohosi yli 35 asteen ja vasta 4 aikaa yöllä lämpötila laski hieman alle 25 asteen. Mitään valitettavaa tuosta kaupungista ei löytynyt. Ihmiset olivat hyvin ystävällisiä ja ruuat aivan ihania.

Voi kunpa voisin palata tuonne lämpöön ja hetkiin...

1

3

10


4

2


6

7

9

8


Kaikista ikävin minulla on kyllä italialaisten elämäntapaa. Hetki meni siihe, että tottui heidän rentoon ja letkeään elämäntapaan. Olisi ollut ihana ottaa pala heidän arjestaan Suomeen mukaan, mutta valitettavasti tuo ei onnistunut... Onneksi sentään ajatuksissa pääsen takaisin tuonne paratiisiin ja lämpimän auringon alle.

Matkapostauksia on vielä jonkun verran tulossa, mutta en halua ottaa mitään stressiä niiden julkaisemisessa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram