Olin tuossa jokunen aika sitten meikkisarja Avonin lanseerauksissa. Itselleni tuo meikkisarja ei ollut niin tuttu ennestään, joten oli kiva päästä tutustumaan tuohon "uutukaiseen" aamupalan merkeissä! Väkeä ja lehdistöä oli jonkun verran paikalla. Paikalla oli myös todella taitava meikkitaiteilija, joka loihti kolmelle mallille upean meikin silmiä tai huulia korostaen. En ole itse mikään mestari meikkauksessa, joten oli kiva seurata vierestä kuinka huolettomasti meikkitaiteilija meikkasi mallit silmänräpäyksessä! Sainkin hieman vinkkejä omaan meikkaukseen ja löysinkin uuden tyylin tehdä juhlameikin. Tuota meikkiä tulette varmasti näkemään blogissani jonkun verran!

Jos jollekin tuotemerkki ei ole vielä tuttu ennestään, niin Avon yhdysvaltalainen kosmetiikan, lelujen, sekä hajuvesien valmistaja ja jälleenmyyjä. Tuotevalikoima Avonilla on todella laaja ja kattava.

 Lisää Avonista Avon.fi

Avonin lanseeraustilaisuudesta 

IMG_0562

IMG_0566

IMG_0583


IMG_0615

IMG_0627

IMG_0591


IMG_0602

IMG_0555

IMG_0589

IMG_0585

IMG_0620


IMG_0606

Tilaisuudesta saimme mukaan myös giweaway- kassit, joiden sisällöstä teen vielä erillisen postauksen. Samaisessa postauksessa esittelen teille vielä paremmin Avonin.

Luvassa siis piakoin teidän toivomaa meikkipostasta! 

Muuten oikein ihanaa torstaita!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram