Noniin eli arvonnan vuoroon!  Tällä kertaa sain arvottavaksi teidän lukijoiden kesken aika kivan palkinnon. Palkintoja lähtee arvottavaksi kolme kappaletta, lähes 300 euron edestä hiustuotteita. Mitä tämä paketti sisältää?

 EIMI Extra Volume Mousse (300 ml) –Muotovaahdon, joka antaa voimakasta pitoa ja tuuheutta sekä auttaa suojaamaan hiuksia kuivumiselta föönauksen aikana.

EIMI Dynamic Fix (300 ml) – Muotoilusuihkeen. Suihkuta hiuksiin, leikittele ja viimeistele tyylisi 45 sekunnissa. Joustava hiuskiinne ei jätät hiuksia jähmeiksi tai tahmeiksi, ja lisäksi se auttaa suojaamaan hiuksia kosteudelta, UV-säteiltä ja kuumuudelta.

EIMI Ocean Spritz (150 ml) – Suolasuihkeen. Luo hiuksiisi huoleton rantalook EIMI Ocean Spritz -suolasuihkeella. Suihke sisältää luonnonmineraaleja ja auttaa suojaamaan hiuksia kuivumiselta ja UV-säteiltä.

EIMI Perfect Me (100 ml) – BB-voiteen kaltainen, monipuolinen tuote, joka erottelee hiukset, tekee niistä silkinpehmeät ja kiiltävät sekä suojaa niitä kuumudelta ja UV-säteilyltä.

MITÄ SINUN TULEE TEHDÄ?

1. Arvon yhden hiussetin FACEBOOK -sivujeni tykkääjien kesken. Eli tykkää blogini Facebook sivusta TÄSTÄ! Niin olet arvonnassa mukana. Kun olet tykännyt Facebook sivuistani, kommentoi kommentti boksiin numero 1. ja toimiva sähköpostiosoitteesi.

2. Arvon myös yhden hiussetin Instagramissa! Mene Instagram tililleni @natalievilen ja etsi minun ottama Wellan hiussetti kuva. Jaa sitten tuo kuva omalla Instagram tililläsi ja tagaa kuvaan @natalievilen, sekä tagit #natalievilen #Wella #Eimi. Muista, että Instagram tilisi tulee olla julkinen, jotta nään nuo kuvat! Mikäli osallistut Instagramissa kommentoi kommenttiboksiin numero 2. ja toimiva sähköpostiosoitteesi.

3. Kolmas tapa osallistua arvontaan on täällä blogissa! Jätä kommenttiboksiin numero. 3 ja toimiva sähköpostiosoitteesi. Huomaathan, että voit maksimoida voittosi kaikilla numeroilla! Eli tee kaikki ylläolevat ja tämän jälkeen jätä kommenttiboksiin numerot, sekä toimiva sähköpostiosoitteesi! Arvonta päättyy sunnuntaina kello 18! Ihan superia arpoa jälleen teidän lukijoiden kesken tuotteita!

Yhteistyössä mukana Wella Professionals & Hill+Knowlton Strategies

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

Kommentit (156)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Osallistu kilpailuun tykkäämällä Facebook sivuista, ja sen jälkeen kommentoi tänne toimiva sähköpostiosoitteesi! Tai sitten Instagramissa jaat Wellan Instagram kuvani ja tagaat siihen @natalievilen ja #Wella ja #Eimi Instagramissa vielä tarkemmat ohjeet tuohon osallistumiseen ;)

Maria R.

Täytyy korjata, siis osallistun kaikilla 1, 2 ja 3 -arvoilla, luulin vain aluksi että tänne kommentoidaan vain tuo blogiin osallistuminen ja muut sitten ilmoitetaan facebookissa ja instassa :D

Maria R.

Nyt täytyy korjata, eli osallistun siis kaikilla kolmella arvalla kisaan. :D Ymmärsin ohjeet aluksi niin, että tänne blogiin kommentoidaan vain tuo kohta 3, ja instassa ja facessa sitten kommentoidaan 1 & 2 -kohtiin osallistumisesta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram