Oi mikä täydellisyys viikonloppu takana! Lauantai-iltaa odotettiin ja kovaa. Töistä päästyäni kävin kaupoilla hieman hakemassa meille syötävää, juotavaa sekä illaksi itselleni yläosan Ginasta. Instagramiani tietävät jo mitä päälle valikoitui. Pitkään mietin mitä laitan päälle, mutta lopulta päädyin asuun joka miellytti omaa silmää ja oli mukava päällä! Hiukan kyllä tuunailin asua sopivammaksi. Koko mustaan asuun yhdistin luottokengät, eli Mangon mustat korkeat nilkkurit ja Eva-laukun. Rakas ystäväni Ella oli tuunannut itsellensä makean AVB paidan! Neidin meikki oli myös niin makea! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa tuo make up- tutorial hänen blogistaan!

Mutta iltaan! Voi voi Armin minkä teit... Illasta jäi kyllä mielettömät muistot! Musiikki hipoi täydellisyyttä ja seura mitä parasta! Oli myös todella kiva törmätä lukijoihin ja nähdä tuttuja! Mielettömän mukava, että jotkut teistä uskalsivat tulla moikkaamaan! :) Haluan nostaa yhden negatiivisen jutun ylös, joka jäi vaivaamaan aikalailla... Osa henkilökunnasta oli syvältä... Juomia sai jonotella tiskillä yli 45 minuuttia ja vihdoin, kun pääsi tiskille tämä ihana neiti tarjoili vain juomia suoraan edessä oleville rynniville uusille asiakkaille. Kun vihdoin 20 minuutin päästä huomautin ystävällisesti kuinka olemme odotelleet tässä jo useita kymmeniä minuutteja nosti tämä tarjoilija sormensa pystyyn ja puhui rumasti kuinka juuri ei tykkää tämänlaisista asiakkaista. Hetken siinä vieressä olevien tuntemattomien ihmisten kanssa katsoimme suut auki tätä tarjoilijaa ja ihmettelimme kuinka näköjää asiakaspalvelulla ei ole enää mitään väliä. Ostin yhden drinkin ja tämän jälkeen nämä drinkit saivat jäädä... Muuten ilta oli kaikin puolin täydellinen! Voisin ylistää tässä vaikka kuinka paljon Arminin showta kokonaisuudessaa, mutta valitettavasti pelkillä sanoilla tuota ei voi kuvailla... Iso kiitos myös järjestäjille! Iso sydän! Oli mielettömän upea saada näin kova artisti tänne Suomeen ja vielä näin isolla showlla! Kuvia tuli otettua jonkun verran. Harmittaa vain ettei paikan päälle saanut ottaa järjestelmäkameraa...Saatte siis tyytytä näihin kuviin joita on! ;) Suurin osa kuvista otettu poikkeuksellisesti iPhonella. 

Kuvia illasta

1

 

10

 

2


10

9

2


9

1


4

8


Huh olen kyllä niin niin fiiliksessä vielä tuosta illasta! Mielettömän upea tunne, kun kuulet yhden lempiartistisi musiikkia livenä. Arminia on tullut kuunneltua jo yli neljä vuotta, mutta vieläkin tuo musiikki osaa yllättää. Kun Not giving up on love biisi alkoi soimaan voin rehellisesti sanoa, että kyynel jos toinenkin tuli silmään. Voikun pääsisi takaisin tuohon hetkeen. Täydellistä!


Tällä hetkellä olen hyvin hyvin onnellinen ❤

Armin Van Buuren is currently on his Armin Only - Intense World Tour and on Saturday his stop was in Finland. I was so excited about the AVB concert so I wasn't able to sleep the night before. He is definitely one of my favourite dj of all time. It was so great to share this concert experience with my best friend Ella. 

The whole concert was insane! And the music oh... I'm in love.

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram