Kaikki tämän hetkiset talvikenkäni.
 
All of my winter boots.

BLÄK
BILLI BI
UUDET / NEW


1-IMG_9535

1-IMG_9538

Tänään aamulla töiden jälkeen suuntasin kenkäostoksille. Tarkoituksena oli löytää hyvät, lämpimät ja kestävät nahkasaappaat matalilla koroilla. Huh kuinka vaikea tämä missio oli! Katse hamusi vain korkeita kenkiä ja sovituksiin lähti vain toistaan upeimpia korollisia saappaita. Muutaman sovituksen jälkeen otin itsestä niskasta kiinni ja vihdoin matalien saappaiden metsästys alkoi. 


Kierreltyäni muutamat kaupat läpi nimeltä mainitsematta jäin ihmettelemään syvästi asiakaspalvelua. Lähes kaikissa kaupoissa joissa kävin myyjä / myyjät eivät tervehtineet saatika tulleet tarjoamaan apuaan. Muutaman kerran huomattuani tämän lähdin samantien kaupasta pois ja suuntasin seuraavaan. Lopulta päädyin BLÄK kenkäkauppaan, jossa tiesin asiakaspalvelun toimivan. Ja niin kyllä palvelu pelasi! Kaupan vaaleahiuksinen myyjä oli aivan ihana ja ammattitaitoinen. Mikäli ostoslistallani on jokin hieman arvokkaampi tuote, toivon saavani asiakaspalvelua. Jotenkin se tuntuu itsestä hieman hassulta nostella parin sadan euron arvoisia kenkiä kaatuneina maasta ja etsiä toista paria kaupan toiselta puolelta ja maksaa tuosta "palvelusta". Onneksi kumminkin jossain määrin vielä asiakaspalvelua arvostetaan liikkeissä ja sen arvo pidetään korkeana.
 
Joka tapauksessa liikkeestä lähti nuo ylläolevat Billi Bi merkkiset kengät matkaan. Huh kuinka mukavat nuo ovat päällä! Kenkien sisällä on vielä lämmin paksu karva, joka takaa lämpimät askeleet Suomen talvessa. Juuri sellaiset kuin toivoin! Klassiset, lämpimät ja ylipäätään mukavat matalapohjaiset saappaat!
 
Kiitos vielä loistavalle Bläkin myyjälle!


TAMARIS


1-IMG_9601

Nämä talvikengät ostin viimevuonna Timberlandien tilalle. Koko viime talven etsin Timberland merkkisiä korkokenkiä tuloksetta... Tänne päin saa vihjailla mikäli näette jossain nuo kauan himoitut korkokengät! 


ZARA


1-IMG_9561


Viime vuoden Zaran syysmallistosta ostin ylläolevat nahkasaappaat. Pyrin välttämään tekonahkaisia nilkkureita / saappaita, joten nämä nahkaiset saapikkaat olivat huippulöytö. Muistaakseni ostin saappaat vielä hyvään hintaa jonkunlaisen alennuksen kanssa. Eivät mitkään maailman mukavimmat jaloissa, mutta menevät hyvin vaikkapa illanistujaisissa.
MANGO


1-IMG_9569

Mangon nilkkurit ostin Lontoon Mangosta viime vuonna. Ovat olleet vain kerran jaloissa uutena vuotena... Voi olla, että laitan myyntin blogikirppikselle!


BLÄK


1-IMG_9556

 
Nämä ovat minun rakkauskenkäni. Pyrin käyttämään näitä harkitusti ja huolella vain erikoistapahtumissa ja tilaisuuksissa. Tässä kuvassa eivät pääse oikeuksiinsa, mutta ovat täydelliset jaloissa! Kuuluvat ehdottomasti lempparikenkien joukkoon!


ZARA


1-IMG_9583

Viimeiset tulokkaat, jotka pääsevät myös lemppareiden joukkoon. Ainoa miinus kenkien materiaali... Nilkkurit ovat tekonahkaa, mutta yllättävän hyvät jaloissa! Vaikka pyrin välttämään tekonahkaisia kenkiä en voinut vastustaa näide kenkien mallia. Kengät menevät kaikkien vaatteiden kanssa ja itseasiassa ovatkin yhdet luottokenkäni! 
 
Jokaisella naisella täytyisi ehdottomasti olla yhdet korolliset klassiset nilkkurit, jotka sopivat kaikkien asusteiden kanssa 
 

1-IMG_9590

 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram