ACO


1-IMG_8619

1-IMG_8534-001

1-IMG_8621

1-IMG_8573

1-IMG_8558


1-IMG_8604

1-IMG_8551

1-IMG_8541

Viime viikon torstaina suuntasin jo heti aamusta kohti PR-toimisto Marsaanaa, sillä kosmetiikka brändi ACO juhli synttäreitä suklaabrunssin merkeissä. Itselleni ACO oli jo ennestään melko tuttu, mutta oli mielenkiintoista kuunnella luentoja ihosta ja sen hoidosta. Tulen tekemään teille pian postauksen ihonhoidosta, joten tekin saatte osan noista loistavista vinkeistä!
 
Tarjoilut paikan päällä oli jälleen kerran upeat! En voi kieltää sitä, etteikö suklaa olisi maistunut oikein hyvin aamu yhdeksältä... Suklaabrunssi oli jopa niin hyvä, että salaa hain lisää lautaselle kaiken maailman macaronsseja ja varastoin syksyä varten suklaavarastot täyteen. Joidenkin leivoksien kohdalla täytyi erikseen miettiä miten tämä kuuluisi syödä, mutta se jos joku kertoo leivoksien olleen huolella mietittyjä.
 
Tarjoilujen jälkeen tutustuimme hieman tuotteisiin toisten bloggaajien kanssa. Paikan päällä oli muutamia tuttuja, joihin oli kiva törmätä pitkästä aikaa - kuvankauniit Natalia ja  Lotta!  Lotan kanssa vaihdoimmekin kuulumisia useaan otteeseen. Voi kuinka ihana ihminen! Huh kuinka paljon toisesta ihmisestä voi saada hyvää draivia päivään. Yllätyimme muuten kaikki kuinka paljon ACO:lla on tuotteita tällä hetkellä markkinoilla. Tulen testaamaan tuotteita ja esittelemään teille parhaimmat pian.

Kiitos vielä järjestäjille!
 
English translation coming soon.

 

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram