Tammikuisena aamuna meidän ovikellosoi. Ihmettelin kuka tähän aikaan aamusta soittaa ovikelloa. Avatessani oven huomasin, että oven takana on postimies sylissään isohko paketti. Siinä vaiheessa taisin jo hieman aavistaa mitä tuo paketti sisältäisi... Katsoin Samuelia hymyillen ja hän taisi tietää jo onnistuessaan lahjassaan. Avatessani ruskean pahvisen laatikon, pilkahti pinkkipunainen laatikko sen sisältä. Siinä vaiheessa olin sata prosenttisen varma mitä joululahjaksi saisin. Olin joulukuussa ohimennen maininnut, että tarvitsisin uuden kylpytakin vanhan tilalle. Uskokaa tai älkää kotiin päästessäni vaihdan aina mukavat ja lämpöiset vaatteet päälle. Useimmiten tuo vaatekappale on juuri tuo pehmoinen kylpytakki. Mikään ei ole ihanempaa, kun rankan työpäivän päätteeksi kellähdät sänkyyn ihanan tuntuisissa vaatteissa ja lämpimät tossut jalassa. Fiiliksen kruunaa meikittömät kasvot ja "messy bun".  Syliin vielä läppäri ja Lady viereen unohtamatta S:ssaa niin fiilis on taattu!

Mitä siis paketista paljastui? Sain mielettömän ihanan Victoria’s Secretin pinkin kylpytakin, sekä mielettömän söpöt VS:n aamutossut. Näihin kelpaa pitkän työpäivän päätteeksi pukeutua!

VICTORIA’S SECRET

1

 

3

 

2


Parempi myöhässä kuin ei milloinkaan, saitteko te kivoja lahjoja? Ottaisin myös mielelläni vastaa kivoja ehdotuksia poikaystävän synttärilahjasta. Jotain sellaista mikä ei olisi tällä kertaa tavaraa, jotain omaperäistä peräti yhdessä tekemistä? :) Ideoita otetaan vastaan!

Ps. Huomenna ystävänpäivän kunniaksi järjestän teille kivan pikkuarvonnan, joten pysykää kuulolla!

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram