1

1

3

Olenpas vihaisen näköinen. Kuvat on otettu juuri migreenikohtauksen jälkeen ennen töihin menoa... Kuvassa on nyt uudet hiukseni, jotka värjäsin Garnierin luonnollisilla sävyillä. Kerroinkin Facebook sivuillani, että luulen tumman aikakauden olevan nyt ohitse. Sain toistamiseen tummasta värisävystä pahan allergisen reaktion. Koko päänahkani paloi pahoin, vaikka pidin vain hetken vain tyvessä sävyä (näin ei ikinä tapahtunut vaalean kanssa, vaikka pidin väriä päässäni jopa tunnin). Sain todella pahoja päänsärkykohtauksia. Niskani turposi pahoin. Sain punaisia näppyjä koko päähäni ja kasvoihin - niitä on vieläkin. Korvan takana oleva iho ärtyi todella pahasti ja lopulta lähti pois. 

En tajua miksi saan tummasta värisävystä pahoja allergisia rekatioita, mutta vaaleasta ei ole ikinä tullut mitään? Muistan, kun seiskaluokalla värjäsin mustalla hiukset lopputuloksena oli melkein sairaalareissu pahan kutiamisen ja polttelun vuoksi? Oi miksi oi miksi. Olen viihtynyt niin hyvin tummissa. Mitä siis minun pitäisi tehdä? 

Sävy, jolla värjäsin tyven ja vähän enemmän.

12


Neuvoja otetaan vastaan!

Ja ainiin, hiuksista tuli liian punertavat... En tykkää. Tai sitten liika punaisuus johtuu punaisesta päänahasta? En tiedä.

Vaikeaa taas tämä elämä haha. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram