Koko päivä Ruotsissa ja käsimatkatavarat vain yhteen laukkuun. Mitä siis mukaan? Olenko ikinä kertonut, että vihaan pakkaamista yli kaiken! Varsinkin jos tila on rajallista ja matka vähäänkään pidempi. Olen ehkä hieman ylipakkaaja, jos siis näin voi vain sanoa. Mielummin kuljen kaupungilla koko omaisuus mukana, kuin vain muutamat tavarat laukussa. Mistä sitä nimittäin ikinä tietää mihin tie vie. Mitä jos kesken shoppailureissun päätämmekin lähteä ystäväni kanssa ulos? Tai mitä jos tie viekin täysin toiseen kaupunkiin?

Eilen oli vuorossa koko päivän kestävä työmatka Ruotsiin. Mukaan sai ottaa vain käsimatkatavarat. Edellisenä iltana juuri tullessamme mökiltä alkoi pari tuntia kestävä hermoromahdus. Mitä jos Tukholmassa suuntaamme syömään jonnekin hienoon paikkaan toimiston sijaan? Tai mitä jos koko matka sisältää vain kävelyä? Entä mitä jos alkaakin satamaan? Tällä kertaa piti vain käyttää järkeä ja pakata ne kaikista tärkeimmät tavarat mukaan. Mitä siis lähti mukaan?

I was in Sweden for only one day, and I had to fit all my things in one bag. The biggest question is “What do I take with me?” I don’t know if I have ever told you that I hate packing, especially if I don’t have enough space. I have a tendency to “over pack”. I rather have all of my belongings with me, than notice that I am missing something that I am in need of. You never know where you will end up and with who, so I prefer to have all of my necessities on me at all times.

So I was only allowed to take my hand luggage on my trip to Sweden, and I had such a hard time deciding on what to take with me. I was super stressed, I tend to over think and I had thoughts such as “What if we go to a fancy place to have dinner, instead of lunching at the office?” “Or what if I have to walk a lot, or what if it starts to rain?” What if, what if and one more time what if. So what did I end up packing?

Ensimmäisenä pakkasin kannettavani, kamerani, USB-piuhan mahdollisia kuvansiirtoja varten, sekä puhelimeni. Ehkä ne tärkeimmät asiani jos näin voi sanoa. Oikeastaan nämä tavarat kulkevat koko ajan laukussani mukana. Ikinä ei nimittäin tiedä milloin inspiraatio iskee. Tällä hetkellä pystyn vain bloggaamaan kannettavan avulla, joten tämän takia se kulkee lähes tulkoon koko ajan matkassa mukana. Kotona kun en kerkeä käydä vain kuin pyörähtämässä. 

First of all, my laptop, phone, camera and USB cable (incase I want to put the pictures on my laptop). I must say that these are the most important things to be honest. I usually carry all of the ones mentioned above, because I can only blog through my laptop, and therefore it is important to have with me at all times. Especially because I barely spend time at home anyways, so it is important that I can work, even though I am not at home.

Mukaan lähti myös tietenkin passi, pankkikorttini, kuulokkeeni ja laturini. Tällä kertaa jouduin jättämään koko lompakkoni kotiin, sillä se ei vain yksinkertaisesti mahtunut mukaan. 

Obviously I took my passport, credit card, earphones and a charger for my phone. This time I had to leave my wallet at home, because it just wouldn’t fit.  

Meikkejä täytyi karsia myös reilusti. Laukkuuni otin vain MAC Studio Sculpt meikkivoiteen ja samaisen sarjan Creme Cup sävyisen huulipunan. Tuo Creme Cup huulipuna on siinä mielessä hyvä, että se sopii meikkiin kuin meikkiin. Sitä voi levittää myös ilman peiliä. Sanoisinko näin, että se on tällä hetkellä luottohuulipunani ja kulkee lähes tulkoon koko ajan laukussani mukana. Sama koskee myös Maybellinen Baby Lips huulirasvaa. Laukkuuni pakkasin mukaan myös Lorealin aurinkopuuterin ja matkakokoisen silveltimen.

Next thing I packed was my make up. I only took my MAC Studio Sculpt foundation and the Crème Cup lipstick. I really like Crème Cup because I think it goes with almost any outfit and any type of make up. It’s also super easy to apply without a mirror, so definitely one of my favourite products at the moment. I also took Maybelline’s Baby Lips lip balm and L’Oreal’s’ bronzer and a travel size brush.

Meikkien kaveriksi pakkasin laukkuuni luonnonharjan, HAWAIIN Tropicin aurinkosuojavoiteen kasvoille ja Viktor & Rolfin Flowerbomb tuoksun. Pelkäsin hieman ennen lentokentälle astumista, että meneekö tälläinen määrä nestettä läpi turvatarkastuksesta... En tarkalleen muista mitkä nuo nesterajat ovat, mutta läpi mentiin. Nämä tuotteet kulkevat myös koko ajan matkassani mukana. Minnekään en lähden ilman tuota aurinkosuojavoidetta etenkään näin kesällä. Vaikkakaan aurinkoa en ikinä ota kasvoille, pistän lähes tulkoon aina muutaman tipan kasvoille aamulla tuota kyseistä aurinkosuojavoidetta.

 

In addition I also packed a hairbrush, HAWAIIAN Tropic sunscreen as well as Viktor & Rolf Flowerbomb perfume. I was wondering weather or not I would pass the airport security with the amount of liquids I had with me, but I did go through, so didn’t have to throw anything away. I never go anywhere without sunscreen, I also never purposely try to make my face get tanned.

Pakkasin mukaani myös luonnollisesti avaimet, Tatler -lehden, purkkaa ja välipalapatukan. Jos rehellisiä ollaan laukku pursui melko hyvin kaikista näistä tuotteista. Mutta anyway kaikki tärkeä mahtui mukaan! 

Obviously I also packed my keys, Tatler magazine, a snack bar and some gum. If I am being honest, my bag was so full, but at least I had all of my necessities with me.

Ruotsista tarttui mukaan J. Lindebergin liila villapaita ja lentokentältä luottotuoksut ja rasvat Victoria's Secretilta. VS:n Pure Seduction sarjan tuoksut ja rasvat ovat kulkeneet matkassani jo monta vuotta. Olen vain täysin rakastunut tuohon sarjaan. Ihan parhaat!

Nyt on pakko lähteä töihin. Byee darlings!  ❤

I bought a sweater from our brand J.Lindeberg and my usual purchases from the airport, meaning Victoria’s Secret Pure Seduction body mists and creams. I absolutely love those products; have been using them for years.

Now I am off to work. Bye!

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie
 

 

Kommentit (6)

Pikku myyy

Miten olisi isompi laukku ja aurinkorasvan ja hajuveden siirto matkakokoon? Ja oikeasti käytit läppäriä tuolla reissulla? Anteeksi nyt mutta ei tunnu ihan aidolta tämä postaus.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Matkakoko voisi olla hyvä idea, mutta en tiedä löytyykö noita kyseisiä tuotteita matkakoossa :) Läppäriä käytin niin työntekoon toimistolla, kuin myös lounalla :) Kivaa tiistaita <3

Henna

Laivalta löytyy tälläisiä "matkahajuvesipulloja", miksikä niitä nyt sanois :"D Sen pystyy täyttämään haluamallaan hajuvedellä. Vaikea selittää, mutta tosi kätsy matkoilla, kun omat hajuvedet on 75-100ml kokoisia, niin ei viitti niitä kantaa mukana :) ps. Toi sun laukkus on vaan niin ihana! <3 ja oot niin kadehdittavan kaunis

Anna

Moikka Natalie! Satuitko huomaamaan lentokentällä, onko Victoria's Secret -myymälä Helsinki-Vantaalla jo auki?

Mukavaa kesän jatkoa =)

-V

Itse en uskoisi oireiden olevan nivelreumaa, sillä kantapäissä se ei ilmene. . Mutta sen sijaan suosittelisin menemään fibromyalgian taudinkulkuun tietävälle lääkärille. Sitä ei voi suoraan kokeista todeta vaan lähinnä oireiden perusteella johon lääkkeet sitten tepsivät. Muutenkin outoa että taudit on sulla suoraan pois suljettu jos kokeissa ei näy mitään, sillä esim nivelreumaa on myös sen tyyppistä mikä ei näy missään kokeissa. Mutta tosiaan fibromyalgiaan tutustu ehdottomasti! !!
Tsemppiä sinne ♡

-V

Ups mun kommentti tuli vahingossa väärään postauskseen. Kännykällä tein :s piti mennä kipu postaukseen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram