Nyt kun blogini osoite on muuttunut tässä vuoden aikana muutamaan otteeseen (toivottavasti nyt vuoden vaihteessa ihan viimeisen kerran), päätin tulla tekemään teille tälläisen nopean päivityksen siitä kuinka blogiani voi seurata. Piilotin myös vanhan blogini bloggerin puolelta, joten tällä hetkellä olemassa on vain tämä yksi ja ainoa blogi. Vanhat postaukset tullaan toki siirtämään tuolta vanhasta blogista tänne uuteen blogiin pikkuhiljaa. Sain kommenttiboksiin muutama viikko sitten kommentin, ettei uusimmat postaukseni päivity kunnolla. Syynä tähän tosiaan on se, että blogini osoite muuttui MyCosmosta, Cosmopolitaniin vuoden vaihteessa. Toisessa kommentissa myös kyseltiin mikä olisi helpoin tapa löytää kaikki blogini postaukset. Nyt ne tuntuvat katoavan jonnekin, kiitos vanhan osoitteen. Tässä tulee nyt viisi erilaista tapaa, kuinka löytää uusimmat postaukset ja kuinka pysyt ajantasalla blogin asioista. Toivottavasti nähdään jollain sivustolla ❤

Hey sweets I just came to do a little fast update about how to follow my blog! You can follow my blog on Blogger, Facebook, my public Facebook site, Instagram and Bloglovin (YouTube: Natalie Vilen) Following the blog is easier, when you can see all the new posts straight from your blogger feed, Facebook or Instagram. Here’s all links to following my blog. 

BLOGGER

Oi tuo ihana blogger ❤ Ennen tänne siirtymistä bloggasin blogger alustalla. Tuo oli ehkä helpoin tapa myös seurata bloggaajana toisten blogeja. Eli mikäli sinulla on blogger käytössäsi tai bloggaat bloggerissa, on tätä kautta blogien seuraaminen todella helppoa! Vasemmalla puolella lukee lukuluettelo. Lukuluettelon alla lukee "Lisää". Painat vaan tuota "lisää" kohtaa ja ruudun näytölle ilmestyy Lukemisto > Lisää blogeja luettaviksi. Tämän jälkeen lisäät vain blogini www.cosmopolitan.fi/natalievilen / blogin jota haluat lukea, valitset lukemisen tavan ja tämän jälkeen vain painat Lue. Nyt kaikki uusimmat postaukset päivittyvät päivittäin sinun bloggerin etusivulle. Helppoa!

Oh lovely blogger! You can read the latest posts on your favorite blogs by adding them to the reading list on your Blogger dashboard. When you follow a blog, the latest post will be displayed in your reading list. Here’s how to change your privacy settings on the blogs you follow: 1. Sign in to Blogger, 2. Under “Reading List,” on the right, click Options, 3. Next to the blog you’d like to change, select your privacy setting to public or anonymous. 

JULKINEN FACEBOOK // PUBLIC FACEBOOK

New thing! Laitoin Facebookini julkiseksi muutama kuukausi sitten. Linkitän Facebook sivuilleni niin henkilökohtaisia päivityksiä, kuvia kuin myös blogiin liittyviä asioita. Mikäli haluat pysyä kärryillä elämäni erilaisista käänteistä, blogini uusista päivityksistä tai ihan vain selailla silloin tällöin päivityksiä ns. anonyyminä lisää ihmeessä kaveriksi! Facebokissa voit myös laittaa viestiä ihan milloin vain ja mitä vain. Mahdollisuuksien mukaan pyrin myös vastaamaan niihin heti. Mielestäni tämä on kiva tapa saada enemmän kosketusta myös teihin lukijoihin. Näkee hieman ketä siellä toisella puolella on. Olemme jutelleet myös muutaman tytön kanssa, että näkisimme jossain kivassa tapahtumassa tai järjestäisimme jonkun kivan tyttöjenillan, johon kuuluisi kuohuvaa ja jotain pientä syötävää. Miltä kuulostaa? ❤ Löydät minut TÄÄLTÄ!

New thing! My personal Facebook site. Liking my public Facebook page, you see all the new posts right away! Also you will see my "personal" photos and other stuff. Find me: Natalie Vilen

INSTAGRAM

Blogiani voi seurata myös Instagramissa @natalievilen. Lisään usemmiten tililleni "sneek peak" kuvan seuraavasta postauksesta. Instagramin profiilista löytyy myös blogini verkko-osoite, jota klikkaamalla pääsee helposti blogiini. 

My favorite! My Instagram is definitely the most actively updated from these four. You can also see photos, that don’t end up to my blog and of course other stuff. You find me there with the name @natalievilen

BLOGIN FACEBOOK -SIVUT // BLOG FACEBOOK -PAGE

Heti postattuani uuden postauksen tänne blogiini, linkitän blogini Facebook -sivuilleni kyseisen postauksen. Tämä on myös helppo tapa löytää blogiini ja pysyä perillä blogini postauksista. Lisään myös ylimääräistä materiaalia sivuilleni mm. kuvia, tekstejä - kaikkea blogiini liittyvää. Blogini Facebook sivut löydät TÄSTÄ!

This Facebook page is my Facebook -page for my blog. Liking my blogs page, you see all the new posts right away! Find me HERE!

BLOGLOVIN

Blogiani pystyt seuramaan myös Bloglovinin kautta. En itse käytä hirveästi Bloglovinia blogien seuraamiseen, mutta olen kuullut kyllä tästä palvelimesta paljon hyvää! Blogloviniin pääset TÄSTÄ! Näiden kaikkien lisäksi löydät minut myös YouTubesta, milläs muulla nimellä kuin Natalie Vilen haha! 

You can follow me on Bloglovin as well. Find me HERE!

Tässä oli tälläinen pieni infopaketti tiistaille! Nyt alan editoimaan videota Pariisin ostoksista! Videota luvassa pian ;) Tiistaita sweets ❤

                                      FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

                                                                        With love,
                                                                         Natalie  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram