Koska kaikki muut julkaisevat tällä hetkellä jouluaiheisia postauksia, päätin itse postata teille jostain ihan muusta! Mainitsin teille muutama postaus sitten, että tähän 2015 vuoteen on mahtunut kaikkea upeaa... Kokosinkin teille vuoden 2015 kohokohdat näin kuvien ja tekstien muodossa. Mitkä olivat siis vuoteni 2015 parhaimmat hetket?

Uudenvuoden juhlat parhaan ystäväni Ellan kanssa Tallinnassa. Huh heijaa tähän iltaa mahtui kyllä kaikkea! Muistan kuinka halasimme toisiamme Tallinnan aukiolla ja lupasimme toisillemme tästä vuodesta tulevan parhain ikinä! Nämä juhlat olivat olivat ehkä mieleenpainuvimmat koko vuotena, niin hauskaa meillä oli haha. Hyvä aloitus uudelle vuodelle! Uudenvuoden postauksen pääset lukemaan TÄSTÄ

Tammikuussa sain sähköpostiini viestin, jossa minut pyydettiin Cosmopolitanin toimistolle tapaamiseen. Muistan kuinka luin tuon sähköpostin juuri ennen kuin astuin magneettikuvaushuoneeseen. Nuo 30 minuuttia olivat luultavasti elämäni pisimmät minuutit. Tuntui hienolta, että omalla työllä ja työpanokselle saavutti jotain sellaista mistä oli vain haaveillut. Muistan kuinka innoissani olin kaikista uusista projekteista, yhteistyökampanjoista ja uusista tuulista, jotka uusi työ mahdollistaisi. Pääsisin tutustumaan uusiin ihmisiin, tarttumaan uusiin haasteisiin ja mitä parasta kehittymään bloggaajana. Pääsisin tekemään lehteä ja yhteisöön mukaan. Muistan kuinka nuorempana luin Cosmopolitan lehteä. Tuolloin en vielä osannut odottaa, että jonain päivänä pääsisin mukaan tähän tiimiin. Uskon siihen, että tulevaisuudessa on vielä kaikkea mahtavaa luvassa. Ken tietää mitä.

Tammikuussa jäi myös mieleeni Stefano Noferinin bileet, joissa otimme kaiken ilon irti! Ehdottomasti parhaimmat juhlat heti uudenvuoden juhlien jälkeen!

Helmikuussa tapahtui jotain parasta. Olimme jutelleet ystäväni Siljan kanssa ulos lähtemisestä. Muistan kuinka vielä 10 aikaa illalla istuin olohuoneen sohvalla kylpytakki päällä. Lähtisinkö? 10 yli 10 oli aika tehdä päätös, sillä 11 aikaa pitäisi istua jo autossa. Lopulta päätin lähteä. Nopeasti vaatteet päälle ja meikit kasvoille. Tästä tulisi kiva ilta!

Ja niinhän siitä illasta tuli. Tapasin poikaystäväni tuona iltana. Tämä ilta on ehdottomasti jäänyt parhaiten mieleeni koko vuotena. Mikäli haluat lukea tuosta illasta enemmän tai tietää meidän tarinan, pääset lukemaan tuon postauksen TÄSTÄ! Helmikuussa aloitin myös tatuoinnin poiston. Odotan innolla tuota päivää, kun tatuointini on kokonaan poissa kyljestä. 

Helmikuussa viikko meidän kohtaamisesta, poikaystäväni pyysi minua treffeille. Tuo treffipäivä oli 14.2, eli ystävänpäivä. Muistan kuinka jännitin tuota päivää. Olinhan nähnyt hänet vain kerran ulkona ollessa. Tuolloin olimme juoneet myös viiniä, joten en ollut aivan varma johtuiko meidän hyvät keskustelut viinistä, vai oliko siinä oikeasti sitä jotain. Töistä päästyäni laittauduin työpaikkani pukuhuoneessa. Olin raahannut töihini kolme eri asukokonaisuutta, sillä en ollut aivan varma mitä pistäisin päälleni. Lopulta päädyin hyvin yksinkertaiseen asuun. Farkkuihin, toppiin ja villapaitaan. Kasvoille sudin myös hyvin kevyen meikin ja hiukset laitoin ponnarille. Täysin päinvastaisen asun kuin edellisenä viikonloppuna olin pukenut päälleni. 

Matkustaessani hänen luokseen en tiennyt mitä odottaa. Muistin vain hänen ruskeat hiuksensa ja silmänsä ❤ Meidän hyvät keskustelut ja hauskat hetket pöydässä. Lopulta oli aika jäädä bussista pois. Loppu onkin sitten historiaa. 

Maaliskuussa oli aika juhlia Ellan syntymäpäiviä. Nämä meidän juhlat jäävät aina niin mieleen, sen takia ne kuuluvat ehdottomasti vuoden kohokohtiin! Tästä illasta ei taaskaan puuttunut naurua tai kömmähdyksiä. Ihan parasta! Maaliskuussa jäi myös mieleen Club Capitalin avajaiset, joissa olimme tyttöjen kanssa juhlimassa.

Huhtikuussa suuntasimme poikaystäväni kanssa pienelle kylpylälomalle viereiseen maahan. Yövyimme kaksi yötä Spa & Conference nimisessä hotellissa. Matkan tarkoitus oli vain rentoutua ja olla. Kierrellä, syödä hyvin ja olla vain kylpylässä. Ottaa pieni irtotto arkeen. Noina päivinä tutustuimme hyvin myös toisiimme, sillä saimme vain olla kaikessa rauhassa. Ei töitä tai kiirettä. Nämä kaksi päivää olivat parhaimmat hetket huhtikuussa. Kylpyläreissun lisäksi myös poikaystäväni ystävän kihlajaiset ja Indiedaysin Blog Awardsit jäivät huhtikuusta mieleen.

Heinäkuussa suuntasimme perheeni kanssa Kreikkaan lomalle. Tuo loma tuli kyllä niin tarpeeseen! Matka oli ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista. Viimeisenä iltana sain Suomesta puhelun. Meillä olisi oma koti Helsingissä! Seuraavaksi pääsisi muuttopuuhiin. Heinäkuussa jäi mieleen myös ystäväni illanistujaiset, jotka jatkuivat aamuun saakka.

Suomeen palattuani oli aika pakata, sillä heti seuraavalla viikolla olisi muutto. Muistan kuinka jännitin tuota päivää! En yhtään tiennyt mitä odottaa asunnolta. Tiesin vain, että missä se sijaitsi. Asuntoon ensimmäistä kertaa astuttuani tiesin sen olevan siinä! Tässä asunossa tulisin viihtymään. Postauksen tuosta uudesta kodista pääset lukemaan TÄSTÄ! ja TÄSTÄ!

Elokuussa toteutin pitkäaikaisen haaveeni Chanelin beigestä classic flap caviar bagista. Tästä laukusta olin haaveillut vuosia! Vihdoin ja viimein säästämiset olivat tuottaneet tulosta ja pystyisin laukun ostamaan. Haaveissani on jo seuraava unelmalaukku... Terveisin laukkufriikki

Elokuussa koitti myös työmatka Kööpenhaminaan Triumphin My Amourette tapahtumaan. Tämä reissu oli ehkä mieleenpainuvin työmatka ikinä! Juhlat Köömpenhaminassa olivat todella hienot ja puitteet sitäkin upeammat! Oli mahtava päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja itselleni täysin uuteen kaupunkiin. Tanskaan on päästävä uudestaakin! Elokuusta jäi mieleen myös ystäväni syntymäpäiväjuhlat, jotka olivat järjestetty upeasti, sekä poikaystäväni ystävän rapujuhlat joista ei toimintaa puuttunut! Myös illallinen Hilton hotellissa jäi todella mieleen. 

Lokakuussa vietimme viikonlopun poikaystäväni äidin luona. Viikonloppu oli mitä täydellisin! Viikonloppu meni vain rentoutuessa kauniissa maisemissa, saunoessa, syödessä ja poikaystävän maalauksia katsellessa hänen maalatessa vieressä. Ihan paras viikonloppu! 

Lokakuussa mieleeni jäi myös upeat samppanjakattaukset, jotka toteutettiin Hotelli Kämpissa ja ravintola Teatterissa. Erityisesti Dom Pérignon samppanjalounas oli aika mieletön kokemus. Ei sitä joka päivä pääse nauttimaan hyvää samppanjaa näin. Lokakuusta jäi myös mieleen viikonlopun vietto vanhempieni luona. Hyvää ruokaa, seuraa ja poreilua tähtien alla.

Marraskuusta jäi mieleen yöpyminen Hotelli Klaus K:ssa, sekä elämäntapamuutokseni. Luovuin kokonaan viljoista ja gluteenista. Jätin myös ruokavaliostani pois kokonaan punaisen lihan. Marrakuussa Ella tuli vierailemaan Suomessa ja löimme lukkoon yhteisen projektimme. Marraskuun viimeisenä viikonloppuna matkustin myös Ruotsiin työmatkalle nähden samalla ruotsissa asuvia ystäviäni. Marraskuu meni hujauksessa ja oli aika siirtyä lempikuuni eli joulukuun pariin!

Joulukuussa juhlimme syntymäpäiviäni, sekä juhlimme joulua isovanhempieni mökillä perheeni kanssa. Tässä kuussa mieleeni jäi ehdottomasti tuo syntymäpäiväni, sekä Bankin bileet ystävien seurassa. Siljan blogista pääset lukemaan tuosta illasta enemmän! ;) 

Harmittaa, että ystävien kanssa jaetut hetket ovat jääneet vähemmälle, kiitos kiireiden... Ensi vuonna teen ehdottomasti itselleni sen lupauksen, että jätän työstressin vähemmälle ja keskityn enemmän ystäviini ja rakkaisiin ihmisiin. Olen turhan paljon stressannut tätä vuotta. Tajusin, että voin ottaa myös rennommin ja nauttia myös elämästä. Etenkin kun selästäni löydettiin viikko sitten pahat välilevynpullistumat, on aika rentoutua ja ottaa elämästä vähemmän stressiä.

Toivottavasti teillä on ollut ihanat päivät! Joulusta ja uudenvuodenjuhlista tulee erikseen postaukset! Nyt on aika mennä alas ja nauttia vielä näistä välipäivistä perheeni kanssa ❤ Rentouttavaa viikonloppua rakkaat!

 

                                                   FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                          With love,
                                                                                            Natalie  

Kommentit (9)

En ymmärrä

Miksi sanot aina viereiseen maahan? eikö Viro/Tallinna sovi tyyliisi? Mainitset Ruotsin kuitenkin aina nimellä Ruotsi etkä käytä tuota viereinen maa nimitystä...

suomesta viereinen maa voi kuitenkin olla Norja, Ruotsi, Viro tai Venäjä niin jätät aika paljon valinnanvaraa että missä olet ollut..

Haluatko kertoa syyn miksi sanot aina Virosta nimitystä "viereinen maa"? Mielestäni todella epäkunnioittavaa.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Nyt en aivan ymmärrä mitä haet kommentillasi takaa? Epäkunnioittavaa? Ensimmäisessä tekstissähän mainitsin, että vietimme Ellan kanssa uutta vuotta Tallinnassa? :D Toiseen tekstiin laitoin sitten viereiseen maahan, koska niin se luki tuossa kylpyläpostaukessakin, jostan nappasin tuon kuvan. Olen puhunut Ruotsistakin useasti viereiseen maahan, sillä sehän on viereinen maa. Kirjoitin sitä paitsi tuohon kylpyläpostaukseen tuon Tallinnan Spa & Conference hotellin nimen, josta käy selville että missä maassa olimme :) Höpsö <3 Xx

Tia

Olipa jotenkin kiva postaus! Vaikken sua tunnekaan, niin oon iloinen, että sulla on ollut onnellinen ja hyvä vuosi. Toivottavasti sellainen on myös vuosi 2016 <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos ihanasta kommentistasi, kiitos! <3 Toivotaan, että kummallekin tulee hyvä vuosi ensi vuonna! X

Anna

Olipa kiva postaus, olen aika uusi lukija ja näin sainkin hyvän "kokonaiskuvan" kuluneesta vuodesta! :) Vielä sitä kysyisin, että opiskeletko jotain tällä hetkellä? Vai oletko suunnitellut hakevasi johonkin nyt keväällä? :) 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitos! <3 Ihan mahtavaa kuulla! :) Opiskelen tällä hetkellä avoimessa yliopistossa väylää. Tarkoitus olisi hakea keväällä. Hieman vielä suunnitelmat auki tuon suhteen, että mitä ja missä :) Onneksi tässä on koko elämä aikaa opiskella ;) Lukion jälkeen opiskelin yrittämistä ja kävin erilaisia kursseja. Nyt olenkin sitten keskittynyt yritykseni ja toiseen työhön, jossa työskentelen tällä hetkellä. Nauttinut elämästä :)

Vierailija

Tää oli tosi kiva postaus! Sulla on ihana tyyli kirjoittaa sellaisista pienistä yksityiskohdista, esimerkiksi mä eläydyin ihan täysin tuohon sun ja sun poikaystävän treffipäivään kun kerroit miten mietit pukuhuoneessa asukokonaisuutta ja mitä ajattelit kun matkustit sinne bussilla.. Tuollaisten juttujen ansiosta tuntuu että pääsee jotenkin lähemmäs lukijana, vaikka et oikeasti mitään liian henkilökohtaista tai yksityistä kerrokaan (ja ymmärrän hyvin miksi).

Toivotan jo nyt hyvää uutta vuotta, ja kiitos ihanasta blogista! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram