YESTERDAY'S OUTFIT 

Trenssi Zara // Farkut H&M // Korkokengät Mango // Laukku Prada

Trench coat from Zara // Jeans from H&M // High heels from Mango // Bag from Prada

Hei darlings! Long time no see. Toivottavasti teillä on mennyt viikko mukavasti ❤ Pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogin puolella. Syy löytyy yksinkertaisesti työkiireistä ja pienestä väsymyksestä. Tällä viikolla tein oikeastaan pelkkää aamuvuoroa töissä. Kello viiden aamuherätykset tulivat todella tutuksi tällä viikolla. Töistä pääsin lähtemään siinä 16-17 aikoihin, jonka jälkeen suuntasin sitten suoraan kirjastoon. Huh! Onneksi tämä viikko on nyt ohitse ja pääsen jälleen normaaliin postausrytmiin. 

Muutama päivä sitten korkkasin korkokenkä kauden alkaneeksi. En tiedä oliko vähän liian aikaista pukea korkokengät jalkaan, mutta tällä asulla nyt mentiin. Trenssi on Zarasta ja rikotut vaaleat farkut H&M:sta. Mustat korkokengät Mangosta ja laukku Pradalta. Hyvin yksinkertaista asua, yksinkertaisilla väreillä. Mitä te pidätte tästä asusta? Tänään olisi töitä ja sitten vain illalla oleilua kotona. Ajattelin tehdä alkoholittoman mojiton ja avata pitkästä aikaa television. Toivottavasti sieltä tulisi joku hyvä elokuva tänään. Huomenna olisi vielä töitä ja sitten maanantaina viikkovapaa pitkästä aikaa. Ps. Tuli tässä mieleen, että olisiko jollain myydä viime maaliskuun hyväkuntoista Vogue-lehteä? Etsinnässä olisi juuri British Vogue... Mikäli olisi, olisin super iloinen.

Nyt ihanaa lauantaita, palaan jälleen huomenna 

Kommentit (4)

Nanna

Ihana asu, todella tyylikäs! Jäin miettimään tuota kirjastojuttua: oletko alkanut lukemaan taas pääsykokeisiin? Jos kyllä, niin superisti tsemppiä! Toivottavasti urakka on helpompi kuin viime vuonna :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos Nanna <3 Ei, en ole alkanut :) Päätin sen viime vuonna, etten enää tee kahta työtä samaan aikaan ja lue yliopiston pääsykokeisiin. Too much... Tällä hetkellä suoritan kursseja avoimen puolella :) Ehkä ensi vuonna sitten jään opintovapaalle ja haen kouluun muutaman kuukauden ajan. Ensi vuonna sitten, onneksi tässä ei ole kiire minnekään :) Xx

KatjaEkaterina
Liittynyt24.11.2015

kannattaa stockalla kysyä sitä lehteä.. :) voisivat varmaan sulle myydä puoleen hintaan tyyliin sen vanhan version :D tai tilata sulle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram