TIPTON PORK FESTIVAL

Kirjoitin teille viime kesänä postausta vaihto-oppilasvuodestani. Tuolloin katse kohdistui prom-tanssiaisiin, joita tanssittiin High Schoolissa. Tuo tapahtuma oli ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista, niin kivaa tuona päivänä oli! Postauksen prom-tanssiaisista voit käydä lukemassa täältä! Koska kyseinen postaus oli hyvin suosittu, päätin jatkaa tuota postaus-sarjaa vaihto-oppilasvuodestani täällä blogin puolella.

Tällä kertaa tulen jakamaan kuvia myös hyvin mielenkiintoisesta tapahtumasta tai sanoisinko hyvin erikoisesta päivästä. Vielä autossa matkalla paikan päälle en ollut aivan varma minne me olisimme menossa tai mitä menisimme tekemään. Vasta kun saavuimme perille selvisi minulle, että juhlisimme muiden ihmisten kanssa Indianan 200-vuotisjuhlaa hyvin perinteisin menoin. 

Mutta päivään ❤ Tunnelma kadulla oli lähes käsinkosketeltavaa. Ihmiset olivat tuoneet paikalle omat retkituolinsa, syötävänsä ja juotavansa. Meininki paikan päällä oli hyvin "amerikkalaista" ohjelmineen päivineen. Vai missä muualla cheerleading, ruoka, kauneuskilpailut, uskonto, isänmaallisuus ja armeija yhdistettynä ovat niin näkyvillä? Luultavasti ei missään muualla kuin Amerikassa.

Päivän aikana kulkueet ja paraatit ajoivat tien päästä päähän esitellen omia taitojaan ja ohjelmiaan. Ehkä mieleenpainuvimmat ohjelmanumerot olivat taidokkaat tanssiesitykset, erilaiset soittonumerot ja American Idols finalistin lauluesitys. Sitä en "tiedä" miksi alle 10-vuotiaat istuivat kruunu päässä autossa ihmisille heilutellen... Tai no tiedän syyn, mutta ainakin itsestäni näin pienten lasten osallistuminen kauneuskilpailuihin tuntuu hyvin oudolta. Täysi-ikäisten naisten kauneuskilpailut ymmärrän jokseenkin, mutta kuka laittaa näin pienen lapsen kisaamaan kisoihin ulkonäöllään?

Kaiken kaikkiaan osallistuminen näille festivaaleille oli kokemuksen arvoinen! Oli upea aistia se tunnelma, joka tästä yhteisöstä huokui.  Harmi etten aivan tarkalleen muista päivän kulkua (vaihto-oppilasvuodestani tulee kuluneeksi tänä vuonna kuusi vai jopa jo seitsemän vuotta), mutta sen muistan kuinka onnellinen olin tuona päivänä. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta, vaikka oli jo syyskuu. Ihmiset olivat iloisia ja hyvin kannustavia toisiaan kohtaan.

 

Ah, olipa nostalgista kaivaa näitä vanhoja kuvia muistitikun kätköistä... Jos vain voisin, palaisin näihin hetkiin. Haluaisitteko muuten kuulla lisää tarinoita vuodestani?

Ihanaa iltaa teille ❤ 

PROM NIGHT IN AMERICA

Kommentit (13)

kaisaaa

Ehdottomasti lisää näitä vaihtarijuttuja ja tietysti vanhoilla kuvilla höystettynä mikäli mahdollista! <3 Minua ainakin kovasti kiinnostaisi lukea lisää :)

Vierailija

Oon aina tykänny sun blogista ja sun luonteesta. Mua vaan harmittaa, kun olet kuitenkin eläinrakas mutta käytät tuotteita joiden takia eläimiä tapetaan.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Tästä on ollut joskus ennenkin puhetta blogissa. Mutta tosiaan olen eläinrakas ja rakastan eläimiä yli kaiken :) En käytä turkistuotteita tai syö _ollenkaan_ punaista lihaa. En myöskään käytä maitotuotteita. Syön todella paljon kasvista ja vain silloin tällöin kalaa. Käytän vaatteissa jonkun verran nahkatuotteita, mutta valikoin ostokseni todella tarkkaan. Esimerkiksi talvella käytän nahkasaappaita ja muita lämpimiä kenkiä. Olen kokeillut yhden talven mennä kengillä, jotka ovat muovia, mutta todella huonolla menestyksellä. Jalavat eivät kestäneet kylmyyttä ja muutaman viikon jälkeen menivät nuo muovikengät rikki. Myönnän myös, että käytän nahkalaukkuja, mutta olen todella tarkka myös näistä laukuista. Ostan nykyään vain sellaisia, jotka säilyvät minulla läpi elämän. Tällä hetkellä minulla on niitä neljä kappaletta. Kaikki todella harkittuja ostoksia. Ennen saatoin ostaa joka kuukausi jonkun "halppis" laukun muutamalla kympillä. Huomasin pian, ettei tämä menetelmä toiminut ollenkaan. Käytin rahaa turhaan vain, sillä laukku alkoi myös muutaman viikon jälkeen murentua käteen. Tämä ei ollut tietenkään hyvä vaihtoehto ajatellen myös luontoa. Se vain täytyy muistaa, ettei kaikki asiat ole niin mustavalkoisia, kun niiden ajatellaan olevan. 

Kaikki olemme ihmisiä ja kukaan meistä ei ole täydellinen - en myös minäkään. Olen todella onnellinen siitä, että luovuin punaisesta lihasta ja turhista ostoksista. Yritän myös valita kosmetiikkatuotteet niin, ettei eläinkokeita olisi tehty. Teen myös vapaaehtoistyötä eläimien parissa aina silloin tällöin. Mielestäni olisi tärkeää, että jokainen meistä kantaisi oman kortensa kekoon, mitä tulee eläimiin. Itse yritän myös parhaani mukaan <3 

Reeta

Tiesithän että jäätelö on maitotuote? Ja kinkku punaista lihaa? Molemmat ovat meinaan läsnä melko tuoreissa blogipostauksissasi :---D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Kinkkua en ole syönyt 7 kuukauteen. Yhden jäätelön söin puoliksi rannalla, mutta heitin sen sen jälkeen pois. Maidosta luopuminen on melko tuore juttu, mutta parempi myöhässä kuin ei milloinkaan :) X

Nina

hei oliko se sun snäpissä kun oli laatikossa michael korsin ostoskassi? tyhmä kysymys mutta, mistä tilattaessa saa sen kassin mukaan? :) olen jälleenmyyjiltä meinannut tilata ja miettinyt onko mukana sellainen. Niin kovin haluaisin sen matkaan kun lahjaksi ajattelin! täällä ei lähellä liikettä ole ollenkaan. 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Tuo paketti tuli minulle lahjana, joten en osaa ihan täydellisesti vastata kysymykseesi :/ Ainakin Helsingissä on Michael Korssin liike, kannattaa laittaa sinne vaikka viestiä ja kysyä miten heillä lähetys / nouto onnistuisi :) Kannattaa ehdottomasti laittaa jälleenmyyjille myös viestiä ja kysyä tuleeko kassia mukaan! :) mitä olet ajatellut ostaa tai tilata? <3 Jos haluat voin antaa sinulle tuon minun kassini! ;)

Nina

Hyvänen aika kun ei käyny itellä mielessäkään, tietenkin voi niiltä kysyä asiasta! :D ajattelin pikkusiskolle ostaa rippilahjaksi jonkun pikkulaukun mistä hän on varmasti todella iloinen, itselle kans ajattelin ostaa samanmoisen! :) olet ystävällinen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram