Vaihto-oppilasvuodestani tuli paljon kyselyitä viime kerralla, joten päätin kaivaa muistitikkuni esille ja käydä vanhojen kuvien kimppuun. Koska kuvia ja tarinaa on paljon, päätin jakaa postaukset osiin. Ensimmäisen postauksen prom tanssiaisista voit lukea TÄÄLTÄ! Vaihto-oppilasvuodestani on kulunut jo yli kuusi vuotta, mutta yritän muistella parhaani mukaan. Onneksi kuvia on jonkun verran, kiitos ensimmäisen järjestelmäkamerani. Mitä tulee kuviin, ne eivät ole parhaimman laatusia. Tuolloin en vielä valokuvannut, en edes kirjoittanut blogia. Kuvat säilyivät vain koneella, omissa tiedostoissaan. Olisi ollut kyllä siistiä, jos noihin aikoihin olisin jo blogannut. Näin tarinat ja kuvat olisivat säilyneet muokkaamattomina läpi vaihtovuoden. Mutta näillä mennään mitä on! Tänään jaan kuvat teille matkastamme taideluokan kanssa Chicagon taideinstituuttiin.

Aloitettuani koulun Tri-Central high schoolissa oli aika valita aineet, joita lukisin ja opiskelisin viimeisenä vuotena. Valitsin taiteen, musiikin, US historian, politiikan, äidinkielen ja liikunnan. Taiteeseen kuului maalaamista, piirtämistä ja taidehistoriaa. Musiikkiin kuului musiikkiteoriaa, kuorolaulamista, esiintymistä ja yksi näytelmä. US historiassa opiskelimme historiaa ja hallitusta. Äidinkielessä opiskelimme kielioppi ja eri näytelmiä, johon kuului mm. William Shakespearen kuuluisimmat teokset. Näiden lisäksi harrastin cheerleadingia ja track and field eli yleisurheilua. Muistan kuinka pihalla olin alussa kaikesta! Englantini ei todellakaan ollut mikään hyvä. Voitte kuvitella 16-vuotias tyttö opiskelemaan US historiaa ja politiikkaa. Hyvä kun pystyin edes sanomaan eglanniksi mikä minun nimeni on haha. Loppujenlopuksi päättötodistuksessa koreilee B- historiasta ja A äidinkielestä. 

Eri oppiaineiden opettajien kanssa teimme erilaisia retkiä ja tutustumiskäyntejä eri paikkoihin. Taideluokan kanssa teimme keväällä koulubussilla retken Chicagon taideinstituutin museoon. Muistan kuinka matkustimme keltaisella koulubussilla läpi Indianan Chicagoon. Ihan mieletöntä! Kiva myös huomata kuinka muistot palaavat mieleen kuvia katsellessa. Olisinko välttämättä muistanut tätä retkeä toiseen osavaltioon, luultavasti en. 

Museossa kiertelimme ja tutustuimme paikkoihin. Vielä tuolloin en ollut ihan niin kiinnostunut taidehistoriasta tai valokuvaamisesta, mutta pikkuhiljaa kun tietoa tuli lisää, kiinnostus myös taidetta kohti lisääntyi. Museosta lähdimme ajamaan tuolla samaisella koulubussilla takaisin koululle. Itse jäin vielä retken jälkeen vähäksi aikaa koululle, sillä jäimme musiikinopettajan kanssa harjoittelemaan kappaletta, jonka minun piti laulaa muutaman päivän päästä koulun edessä. Harjoittelun olin aloittanut viikko sitten päätöksestäni esiintyä. Niin... Nämä on taas näitä omia päähänpistoja. Ennen tuota laulua, en ollut laulanut kertaakaan yleisön edessä, en käynyt edes laulutunneilla. En edes tiennyt osaisinko laulaa, en ainakaan englanniksi. Korkeintaan olin laulanut suihkussa yksin. Mutta siinä sitten seistiin koulun edessä. Pienen pätkän tuosta harjoitusvideosta lisäsin julkiselle Facebookin sivuilleni tänne! Myös Snapchatistani @natalievilen löytyy pieni pätkät tuosta videosta. Voi mitä muistoja. 

Postauksia vaihto-oppilasvuodestani on tulossa lisää! Mikäli teillä tulee jotain kysymyksiä tai jotain mitä haluatte tietää tulevissa postauksissa niin kertokaa! Yritän parhaani mukaan tehdä nämä postaukset tänne blogiin :)

Prom night in America

                                     FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

                                                                              With love,
                                                                                Natalie  

Kommentit (2)

Vierailija

Näitä matkapostauksia on niin kiva lukea :) Minkä ikäinen olit kun lähdit tonne jenkkeihin?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram