WE MAKE OUR OWN FAIRYTALES

Mekko Zara // Kengät Loukakis // Hiuspanta Zara

Dress from Zara // Shoes from Loukakis // Hairband Zara 

Boohemi tyyli? Minulle? Pääsin mukaan Garnierin mielenkiintoiseen kampanjaan, jossa tarkoitus oli luoda omanlaisensa tyylit kolmen eri hiusvärin ympärille. Koska värjäsin hiuksiani aina lähestulkoon vain Garnierin hiusväreillä, lähdin kampanjaan innoissani mukaan. Saan melkein joka viikko kysymyksiä, että millä olen oikein värjännyt hiukseni. Kuinka saan hiuksistani niin puhtaan vaaleat ja miten oikein ylläpidän tätä tuhkanvaaleaa väriä. Vastaus tulee nyt tässä postauksessa. En voi kieltää sitä, ettenkö rakastaisi vaaleita hiuksiani. Vaikka nyt olen kasvattamassa omaa tyveä, haluan tulla jakamaan teille tämän salaisuuden täydellisen vaaleisiin hiuksiin. Mitä väriä sitten oikein käytin ja miten? Vastaus tulee tässä!

Kaksi vuotta sitten omistin pitkät, paksut ja vaaleat hiukset. Vaikka värjäsin hiuksiani ahkerasti (noin 1,5 kuukauden välein), pysyivät ne hyvässä kunnossa ja pitkinä. Värin nimittäin levitin aina vain tyveen vaikuttamaan 20 minuutiksi ja vasta lopuksi hieroin suihkussa "värivaahdon" kauttaaltaa hiuksiin. Näin väri kirkasti hellävaraisesti jo värjättyä hiusta. Tämä toimi itselläni niin kauan ennen kuin lähdin leikkimään muilla väreillä ja sävyillä. Nyt olen takaisin vaaleassa sävyssä ja hiukset ovat jälleen alkaneet vahvistumaan. Mitä väriä sitten käytin saadakseni täydellisen vaaleat hiukset? Sanotaanko näin, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä vuonna 2010. Tuolloin tutustuin Garnier hiusväreihin ja erityisesti sävyyn 111. Siitä lähtien värjäsin tyvikasvun aina tuolla 111 sävyllä. Nyt pakkaus on vaihtanut hieman muotoaan ja nykyään samainen sävy kulkee nimellä Garnier Nutrisse Truly Blonde 111+ Ultra Light Silver Blonde. Tämä väri on täydellinen juuri heille, jotka haluavat sen täydellisen vaalean ehkä hieman tuhkaisen sävyn, mutta eivät halua mennä joka kuukausi kampaajalle. Itse muistan kuinka kävin tuolloin muutama vuosi sitten vain kaksi kertaa kampaajalla. Sain pidettyä väriä yllä nimittäin juuri tällä sävyllä ja vielä hyvään hyvään hintaan. Kuvissa näkyvät hiukset ovatkin värjätty tällä 111+ sävyllä. Ainoastaan tyvi on omaa väriä.

Mitä tulee tyyliini, mitä sanotte? Tiedän, ettei kimalteleva kukkapanta tai kimaltelevat kengät ole täysin sitä "täydellistä" boheemia tyyliä, mutta tämä onkin oma tulkintani tuosta tyylistä. Sanoisinko näin, että mukautin boheemiuden omaan tyyliin sopivaksi. Matalat ruskeanahkaiset kengät, kukkainen hiuspanta ja Zaran valkoinen A-linjainen mekko sopivat mielestäni hyvin yhteen. Näkisin tämän asun esimerkiksi päälläni joillakin festareilla täällä Suomessa. Loin tyylit myös Platinum blondille ja Natural blondille. Nämä asukokonaisuudet tulevat myös vilahtamaan blogissani asukokonaisuuksien muodossa. Nutrisse.fi sivuilla pääset tekemään ilmaiseksi testin, jossa voit löytää Truly Blond -tyylisi. Testi oli mielestäni hauska! Mikä tyyleistä edustaa sinua? Beachy, Classy, Trendy vai Soft & Natural? Ylläoleva tyyli on oma kuvaukseni Beachy -tyylistä. Pidän itseasiassa tästä tyylistä itse paljon! Rento, mutta tyttömäinen.

// Bohemian style? For me? I got a chance to be featured in an interesting Garnier campaign, where the idea was to create personal styles around three hair colors. Because I had always coloured my hair with Garnier products, I was really excited about being involved. So, im going to let you know my secret on how to get the perfect blond hair. Shh, don´t tell anyone.

How did I get the perfect blond hair? I found Garnier hair colors a few years ago, especially the shade 111. From that moment on, I always coloured my hair with that shade. Just love it! The box has since changed and the shade now goes by the name Garnier Nutrisse Truly Blonde 111+Ultra Light Silver Blonde. This is the perfect colour for those who wish to have the perfect blond hair, without going to a hair salon every month. Easy and great results!

So, how do you like my style? I felt like I wanted to create my own bohemian outfit, that fits my own style. My outfit: A-Line dress from Zara, brown leather low heels and a glittery hairband. This is the kind of outfit that I would wear at a summer festival here in Finland. On top of this, I also created styles for Platinum Blond and Natural Blond. These outfits will appear on my blog soon. The style above is my personal bohemian/beachy-style. It was some much fun creating this and shooting it. I love it!

Yhteistyössä Garnierin kanssa.

Toivottavasti pidtte postauksesta ja saitte vastauksia teidän kysymyksiinne! 

Loistavaa päivää kaikille ❤

Kommentit (14)

Ellie

Natalie, mista on toi upea mekko, joka nakyy sun uudessa bannerissa ja profiilikuvassa? Siita lisaa asukuvia please!

Vierailija

Upeita kuvia! :) Mistä toi bannerissa näkyvä ihana paita/mekko tai mikä onkaan on? :D

Pöööööööö

Ihania kuvia!! Olen pohtinut, liikutko lainkaan bloggaajaporukoissa muuten kuin Ellan kanssa? Tuntuu, että muut cosmon bloggaajat pitäävät tiiviisti yhteyttä, miten asia on kannallasi? Ja oletko tyytyväinen asiaan?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos kommentistasi! <3 Tunnen paljon bloggaajia ja erilaisissa tapahtumissa tuleekin vaihdettua heidän kanssaan kuulumisia :) Kaikki todella herttaisia ja mukavia ihmisiä <3 Viettäisin ehdottomasti enemmän aikaa ystävien ja tuttujen kanssa, mikäli vuorokauteen sisältyisi ennemmän tunteja... Bloggaamisen lisäksi olen töissä 40-45 tuntia viikossa, yleensä ajat 11-19 tai 12-20. Useimmiten juuri kaikki tapahtumat / tilaisuudet ovat juuri silloin kun olen töissä :( Tämän takia todella monet tilaisuudet jäävätkin juuri välistä kun vietän aikaa muualla... Vapaita viikonloppuna on noin 1-2, kahdessa tai kolmessa kuukaudessa, eli todella harvoin :/ Kevät on ollut muutenkin todella kiireistä aikaa kiitos opintojen... Blogia sitten yleensä kirjoitan juuri aamulla kun herään tai illalla kun tulen töistä, eli siinä 20-21 aikaa... Nukkumaan pääsen 23-01. Sosiaalinen elämä on ehdottomasti kärsinyt töiden ja näiden opintojen suhteen, mutta toivottavasti tulevaisuudessa asiat korjaantuvat, toivon ainakin niin!

Anteeksi

Luin juuri edellisen kommenttini uudestaan, ja toivon ettet pitänyt sitä hyökkäävänä <3 olet lempparini ehdottomasti teistä pinnalla olevista bloggaajista, siksi asia on vain mietityttänyt minua. Olet hirveän ahkera, muista kuinka tärkeää kuitenkin rentoutuminen on! Oli se sitten blogin puolelta, tai opintojen pidentämisellä, tee se <3 onnellisuus ja hyvinvointi lähtee sisältä päin ja sussa on ties mitä hyvää! Ihanaa kesää ja odotan innolla seuraavia postauksia <3 olet päivänpiristäjä

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moii! En laisinkaan pitänyt sitä hyökkäävänä, päinvastoin :) Aina saa kysyä täällä <3 Kiitos kivasta ja tsemppaavasta kommentista <3 Teidän lukijoiden takia on niin kiva bloggailla! :* Ihanaa kesää myös sinne! Xx

Vierailija

Heii! Sun blogi on kehittynyt mun mielestä ihan huimasti nyt muutamien kuukausien aikana ja tullut jotenkin helpommin samaistuttavaks ja aidomman tuntuseks. Tykkään todella paljon!

Ei mulla muuta! :D  Ihanaa kesää <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei ihan parasta!!!! Vitsi tulin niiiin onnelliseksi tästä kommentista :) Kiitos siis siitä <3 Toivon, että tämän blogin avulla välittyisi se todellinen minä :) Huippua kesää myös sinne! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram