TATTOO REMOVAL

Tatuoinnistani, etenkin poistosta on kyselty melko paljon. Missä "mennään"? Onko muste hiipunut? Sattuuko poisto? Oletko ollut tyytyväinen? Ne ketkä eivät vielä tietäneet olen poistattanut tatuointiani nyt viime helmikuusta lähtien Plastic Surgery Centerissä Helsingissä. Tein muutama kuukausi sitten hyvin kattavan postauksen tuosta poistosta blogiini. Voit käydä lukemassa postauksen TÄÄLTÄ! Kerroin viime postauksessa kuinka otin tatuoinnin kylkeen 18-vuotiaana. Lähes tulkoon heti tuon oton jälkeen aloin sitä katumaan. Moni on sanonut, ettei elämässä saisi katua mitään. Olen toista mieltä. Silloin kun jokin asia sinua häiritsee päivittäin, on sille tehtävä jotain. Yritin toki unohtaa tatuointini aina vähän väliä, mutta mikään ei auttanut. Siinä se oli, ihan joka päivä muistuttamassa. 

Ensimmäisen kerran aloin miettimään tatuoinnin poistoa jo muutama vuosi sitten. Tuolloin en kumminkaan uskaltanut tehdä asialle mitään. Etsin toki informaatiota ja luin erilaisia nettipalstoja läpi, mutta siihen se sitten jäikin. Viime helmikuussa otin itseäni niskasta kiinni ja mietin mielessäni - nyt tai ei koskaan! Laitoin viestiä Plastic Surgery Centerille ja jo seuraavana päivänä istuin heidän toimipisteellä. Olisi konsultaation aika. 

There has been a lot of questions about my tattoo, especially the removal process. Does it hurt? Has the ink faded? Have you been satisfied with the results? For you who did not know, I have had my tattoo removed by laser treatment since last February at the Plastic Surgery Center in Helsinki. I did a full blog post about this subject a few months ago. You can read the full post from HERE!

Tatuointiani on poistettu tällä hetkellä yhteensä kuusi kertaa. Kesällä pidimme hieman pidemmän tauon poistosta, sillä tuolloin halusin nauttia lomasta ja reissusta. Poistettaessa tatuointia on nimittäin hyvä välttää kokonaan aurinkoa ja kuumuutta. Kesän loputtua palasimme jälleen poiston pariin ja tällä tiellä ollaan. Laitoin teille tuohon alas havainnollistavan kuvan. Ensimmäinen kuva on otettu helmikuussa ensimmäiseltä käynniltä ja toinen kuva on otettu joulukuussa viidenneltä poistokerralta. Ero on mielestäni melko suuri! Viime kerralla aloitimme keskivaiheen, johon menee kuulemma vain yhdestä kahteen poistokertaa. Keskivaiheen jälkeen on viimeistelyvaihe, jossa vain viimeistellään laaserilla tuo kuva. Tähän päivään mennessä olen ollut hyvin tyytyväinen saamaani palveluun. Joka kerta kun olen mennyt poistattamaan tatuointiani, on minut otettu avosylin vastaan. Pidän myös paikasta hyvin paljon. Itselleni on tärkeää, että paikat ovat siistit ja laitteet kunnolliset. Etenkin kun puhutaan toimenpiteestä, jossa tullaan lähelle ihoa. Sattuuko poisto? No sattuuhan se tietenkin. Mitä enemmän mustetta on iholla tai mitä kovemmat tehot koneessa on, sen kipeämpää se tekee. Viime kerralla poisto sattui huomattavasti enemmän, sillä kyseessä oli juuri tuo keskivaihe. Voin kumminkin kertoa, että kipu on kaiken tämän arvoista! 

En malta odottaa tuota päivää kun saan katsoa itseäni peilistä ilman tatuointia! Sattaa kuulostaa hassulta, mutta niin se vain on. Mikäli tatuointi olisi alunperin tehty hyvin, suoraan ja niin kuin sen halusin, en välttämättä olisi tässä tilanteessa nyt. Hei hei ihme koukerot ja epätasaiset välit. 

I have had the treatment done six times now. During summer we took a little break from the laser treatments, because I wanted to enjoy my vacation. When removing a tattoo by laser it is better to keep the treated skin away from sunlight and too much heat. After summer we started the removal process again and here we are now. I have placed a photos of the process below. The first photo is from the first treatment and the second is from the fifth treatment! The difference is big! I am very happy with the results. The service at Plastic Surgery Center has always been great and I always feel very welcome when I visit them for a appointment. Ps. I would like to hear your stories about tattoos or removals, so feel free to share them. If you have any questions, do not hesitate to contact me.

Olisi kiva kuulla teidän tarinoita? Onko teillä kokemusta tatuoinnin poistosta? Miten on mennyt ja oletteko olleet tyytyväisiä? Mikäli teillä on mitä tahansa kysyttää koskien tatuoinnin poistoa, vastaan teidän kysymyksiinne mielelläni ❤ 

TATUOINNIN POISTO 

 

                                          FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                  With love,
                                                                                    Natalie 

Kommentit (21)

SATU

Saa katua! Eihän ihminen ole ihminen jos ei joskus kadu. ❤️ Hienosti on poistunut. Ja pian historiaa! HYVÄ SINÄ!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Niinpä! <3 Olen kyllä tyytyväinen tähän! Vielä muutama kerta ja sitten tämä on toivottavasti historiaa! :) Xx

Vierailija

Hei Natalie, kiva kun kerrot tästä operaatiosta näin avoimesti!
Kun itse parhaillaan mietin tätä mahdollista poisto-operaatiota, niin pari kysymystä tulee mieleen. Olet laittanut aiemmin, että poistokertoja tarvitaan 3-8. Sinulla poistoja tulee siis ainakin tuo 8? Oletko kuullut kenestäkään, jolta on tatuointi saatu pois vähemmillä kerroilla? Kun ainakain itsestäni tuntuu, että suurimmalla osalla "luvataan" nopeampaa tulosta (=vähemmän rahaa poistoon) mutta todellisuus on hieman eri (eikä kukaan viiti enää keskenlopettaa). Ovatko kaikki poistokerrat olleet samanhintaisia, pystykö kertomaan kuinka paljon sinulla on mennyt tähän rahaa?

Tsemppiä jatkoon!!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tosi kiva kuulla, että tykkäät! :) <3 Paljon tullut kysymyksiä tänne blogiin, että sähköpostiin joten päätin tehdä tämän postauksen :) Luvassa vielä ainakin muutama lisäpostaus tatuoinnin loppuvaiheista! :) Nuo poistokerrat riippuvat aivan tatuoinnista, väreistä, tekijöistä (tatuoinnin), missä tatuointi on, minkälainen aineenvaihdunta sinulla on, musteesta, missä tatuointi sijaitsee. Esimerkiksi poikaystäväni kävi poistattamassa kaksi tatuointia, niin hänellä lähti jo kolmannella kerralla kokonaan nuo tatuoinnit pois. Epäreilua :D Tämä oma tatuointi on tehty aika vahvalla kädellä (teksti painettu ihoon melko kovaa) samoiten se on melko tuore. Tuo hinta määräytyy aivan tatuoinnin koosta yms. Kannattaa ihmeessä varata konsultaatioaika ja hieman kysellä, samoiten heittää vaikka oma tarjous :) Onhan tähän poistoon jo on mennyt satasia... Mutta se on ollut kaiken sen arvosta. Omista teoista täytyy maksaa ;D Kiitos paljon <3

Vierailija

Harkitsen myös melko tuoreen tatuoinnin poistoa samasta kohtaa.. tekstini näyttää aivan karmealta.. onko tuoretta tatuointia siis työläämpi poistaa kuin vanhempaa? Omani on kolme sanaa kahdessa rivissä, noin kolmasosa tuosta sinun omasi koosta. Haluaisin kuitenkin ottaa tatuoinnin uudelleen, yhdelle riville ja aivan erilaisena kuin tämän tehnyt teki. Ennen kaikkea aion varmistaa että sen tekee kunnon ammattilainen eikä puoli sellainen.. :/

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Näin olen kuullut, että tuoreempi tatuointi lähtisi työläämmin pois kun vanhempi tatuointi. Mutta enemmän se on juuri siitä kiinni, että miten tuo tatuointi on tehty, mitä värejä siinä on käytetty, kuinka musta on painettu yms. Vihreä väri lähtee kuulemma kaikkein vaikeimmin pois, musta taas helpoiten :) Esimerkiksi omassa tatuoinnissa nuo viimeisimmät sanat on painettu kaikkein koviten ihoon, tämän takia myös ne myös haalistuvat huonoiten.. Kai tatuoija on ollut niin hermostunut loppuvaiheessa:D hah. JEP VARMISTA aina tatuoijan olevan hyvä! Minun piti mennä alunperin aivan toiselle tatuoijalle, olin varannut hänelle jo ajan, mutta paikan päällä sanottiin että tämä toinen on PAREMPI tekstien kanssa. Not! Halusin itsekin tatuointini kahdelle riville ja alunperin toisenlailla kirjoitettuna... :( tsemppiä myös sinne, olen ärsytyksesi kanssa<3

Sara

Miten sun painon nostamis dieetti (kurvi/naisellisuus dieetti) etenee? Olis kiva kuulla siitä!!! <3

Jonna

Voi ei, mä muistan kun ihailin niin tota sun tatuointia ja kuinka olet uskaltanut sen ottaa kylkeen :)

IngaC

Pitäisiköhän sitä itsekkin vihdoin ja viimein tehdä sama ratkaisu.. Kyllä, olen katunut pitkään nuoruudessani ottamaa alaselän tatuointia. Inhoan sitä ylikaiken mutta onneksi en sitä itse näe.. Täytyy varmaan odottaa syksyyn koska olen niin kova auringonpalvoja, että saa kesän olla vielä muistuttamassa itsestään. 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Mikäli tatuointi sinua häiritsee ja mietit sitä päivittäin suosittelen harkitsemaan tatuoinnin poistoa :) Itse olen ollut tähän mennessä todella tyytyväinen :) Tule ihmeessä kertomaan mihin päätökseen tulit ja kuulumisia <3

tsirp

Siis tossa sun tatuoinnissahan on ihan törkeä toi don't-sanan heittomerkin väli! Toihan on suurempi kuin ykskään sanojen välinen väli. Miten joku tatuoija on voinut tehdä tollasta? :D En oo ennen katsonut tota tatskaa kovin kriittisesti, mutta nyt kyllä ymmärrän, miks haluat siitä eroon. Kirjaimet kallistelee ja hyppii ihan miten sattuu. Sääli, ettei tota tehty silloin aikanaan hyvin. Ja turhaan mietit, että "katuisit" tatuoinnin ottoa. Enemmänhän tossa ärsyttää se, että tatskaaja on tehnyt ton tosi huonosti, eikä se oo sun syy.

Tsemppiä poistoprojektiin!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

JEP niin on :( Samoiten tuo väli noissa lauseiden väleissä on huomattava... Ylälauseen alla on luultavasti kaksi väliä, toisen lauseen alapuolella kolme tai neljä "välilyöntiä". Samoiten sanat kaartuvat alkupäästä aivan liikaa, juuri tämän takia nuo ihme koukerot on laitettu sinne "tasapainoittamaan" tatuointi, unohtamatta kirjaimien juuri tuota kallistumista... :( Poikaystäväni joka tietää todella paljon tatuoinneista yms, on sanonut myös että tatuointini on tehty todella huonosti. Sinänsä huvittavaa, sillä tämä tatuointipaikka on aika suosittu ja niin tatuoijan piti olla hyvä. Yes right :D Kiitos <3

Linnea

Minulta poistettiin tatuointi R20 menetelmällä n. 4 kuukaudessa. Mietinkin että miksi sinulle ei tarjottu tätä uutta paljon perinteistä menetelmää nopeampaa vaihtoehtoa? Tai sitten se ei vielä ole tuossa paikassa saatavilla :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuo kone, jolla minun tatuointia poistettiin pitäisi olla Suomen parhaimpia :) Vastaava kone löytyy vain Saksasta. Saanko kysytä missä tuo sinun tatuointisi oli ja minkälainen? :) <3

Kirsi

Mulla kanssa r20 kolmella kerralla pois! Eirassa on suomen osaavin laserhoitaja. Vähän kuulostaa kummaliselta, että plasticilla olisi muka paremmat laserit kun eirassa saati sitten 'suomen ainoa tätä laatua'.. Rahastuksen makua.

Vierailija

Tuo Eiran laserihan on tietääkseni erilainen kuin Plasticin (tiedä sitten kumpi on parempi, kun ovat erilaisia), eikö se laseroi neljä kertaa kerralla. Eli tällöin hinta muodostuu varmaa aika samanlaiseksi?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kirjoitinkin tuohon ylläolevaan postaukseen, että valitsin tämän klinikan, sillä olin kuullut siitä paljon hyvää. Tuo menetelmä on todettu hyväksi, vaikka se onkin hitaampi. Näin varmistetaan, että arpikudosta ei synny tai tatuoinnin poistosta ei jää jälkiä. Etenkin jos tatuointi on kohdassa, jossa iho on ohuempaa tai tatuointi on iso :) X

Anna

Se niin riippuu ihmisestä, toisilla muste lähtee helpommin kuin toisilla. Mulla vasta kerta laseroitu ja sit tulin raskaaksi, joten projekti jäi kesken. Myös mulla on kyljessä... Hullua ja kallista touhua, mut jos mielenrauhan saa poistatuksella niin ihan sama mitä maksaaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram