Ah miten täydellistä! Aurinko paistaa taivaalla ja mekoissa pystyy jo liikkumaan! Viime sunnuntaina vietimme äitienpäivää vanhempieni luona Vantaalla. Söimme aamupalaa terassilla ja nautimme lämmöstä. Ei ollut kiire minnekään, sai vain olla. Istuessani terassin portailla mietin sosiaalista mediaa ja ylipäätään bloggaamista. Olen tässä viiden vuoden sisään kirjoittanut satoja postauksia ja ottanut kymmenia tuhansia kuvia. En halua edes miettiä montako tuhatta tuntia olen viettänyt koneen ääressä. Välillä sitä tulee pohtineeksi, että minkälaista elämäni olisi ilman bloggaamista? Olisiko se samanlaista vai jotain aivan muuta? Viettäisinkö vähemmän aikaa sosiaalisessa mediassa? Stressaisinko elämästä ja ulkonäöstäni vähemmän? Entä miltä tuntuisi vain olla se Natalie ilman sitä "bloggaaja minää"? Olisi typerää väittää, ettei bloggaaminen ja sosiaalisessa mediassa roikkuminen olisi muuttanut minua ollenkaan. Oi, kyllä se on. Omasta elämästä avautuminen on joskus todella vaikeaa. Ottaessasi kuvia itsestäsi ja kirjoittaessasi elämästäsi kymmenille tuhansille ihmisille saa sinut sellaiseen pieneen kuplaan josta on välillä todella vaikea päästä pois. Kuori, joka on rakentunut näiden viiden vuoden sisällä ympärilleni on suojellut niiltä ilkeiltä kommenteilta, joita tuonne kommenttiboksiin on aina välillä sattunut tupsahtelemaan. Mutta sitähän tämä bloggaaminen on. Itsehän olen tieni valinnut. Laittanut elämäni julkiseksi. 

Maanantaina julkaistuani postauksen "Uskalla onnistua ja löydä oma ihtohimosi" olo oli jotenkin todella vapautunut. Sain purkaa ajatuksiani sanojen muotoon. Muutaman tunnin päästä avasin blogin uudestaan ja jäin pyörittelemään silmiä suu auki. Tiesin, että blogiteksti tulee herättämään keskustelua, mutta ihan näin jyrkkiä ja suorastaan ilkeitä kommentteja en odottanut saavani. Toki näiden hyökkäävien kommenttien joukossa oli myös niitä aivan ihania ja rakentavia kommentteja, kiitos niistä ❤ Siinä missä itse pohdin oman mielipiteen kautta opintoja ja elämää, sain takaisin hyvin henkilökohtaisia kommentteja, joissa suorastaan hyökättiin kimppuuni todella kovin sanoin. Työstäni puhuttiin ala-arvoisesti "Isompi juttu toisaalta on se, että sinun molemmilla työpaikoillasi on parasta ennen-päiväys..." ja kerrottiin kuinka olen luovuttanut unelmieni suhteen and the list goes on. Pahimpia ja ilkeimpiä kommentteja en halunnut edes julkaista. Hetken luettuani näitä kommentteja päätin sulkea netin koko päiväksi ja poistaa puhelimestani kaikki sosiaaliseen mediaan liittyvät sovellukset. Oli aika hengähtää ja sulkea kaikki negatiivisuus ja ahdistuneisuus hetkeksi pois ympäriltä.

Tänään iltapäivällä oli aika avata uudelleen netti. Luin kaikki kommentit uudestaan ajatuksella läpi. En tiedä haluttiinko blogitekstini ymmärtää tahallaan väärin vai mistä ihmeestä johtui juuri nuo hyökkäävät ja omaa elämääni arvostelevat kommentit. Vaikka painotin tekstini olevan vielä kärjistys ja oma mielipiteeni, ei sillä tuntunut olevan mitään väliä. Kyllä aion vielä jonain päivänä opiskella kuin viimeistä päivää, mutta vielä ei ole sen aika. Nyt haluan nauttia töistäni ja niiden tuomista haasteista. Miettiä myös, että mitä haluan oikeasti opiskella tulevaisuudessa. Olen kumminkin vasta 23-vuotias. Joka tapauksessa suru on täällä käännetty iloksi ja voin kertoa, etten ole ollut ikinä näin motivoinut mistään. Kesän avoimen yliopiston opinnot ja työt sulautettu yhteen, 40 opintopistettä kasassa. Haluan vielä painottaa, että tämä reitti on minulle tällä hetkellä se sopivin.

Välillä tulee pohtineeksi sitä, että onko omasta elämästä kirjoittaminen julkisesti kyynelten ja kaiken sen surun arvoista? Olisiko helpompaa kirjoittaa mielipidekirjoituksia anonyymistä ilman omaa kuvaa ja koko nimeä? Vaikka välillä täytyy purra hammasta yhteen, en vaihtaisi bloggaamista ja vuorovaikutusta teidän kanssa mihinkään! Kaikki ne ihanat kommentit, tsemppaavat viestit ja onnistuneet postaukset antavat niin paljon inspiraatiota tähän touhuun. Olen saanut täältä blogimaailmasta monta hyvää ystävää, päässyt verkostoitumaan ja mitä parasta tekemään juuri sitä mitä rakastan yli kaiken. Mikä voisi olla sen parempaa?

 Ps. Pahoittelen mikäli vastasin joihinkin teidän kommentteihin kärkkäästi eilen. Ei ollut tarkoitus. Olen itsekin ihminen, jolla on tunteet. En ole nimittäin kone, joka näpyttelee automaattisesti vastauksia tulleisiin kommentteihin. Tämä on elämää. Kiitos vielä kaikille kommenteista. LOVE YOU, jopa sinua "keittiöpsykologi"!

Ihanaa päivää, nyt taidan juoda lasin viiniä heh! 

Kommentit (25)

KatjaEkaterina
Liittynyt24.11.2015

oot ihana <3 mielestäni tärkeintä on vain seurata OMIA unelmia ja rakentaa omaa elämää juuri niin kuin itse haluaa.. mäki aina ihmettelen kuka jaksaa kirjoittaa ilkeitä kommentteja? ymmärrän, että jonkun mielestä postaus tai aihe voi olla tyhmä, mutta so what.. sulje sit se blogi ja mee lukemaan muita... :D mullaki on blogi ja kirjoitan sitä omaa iloa varten.. ja sit joku tulee kommentoimaan, että paskablogi :D ahaha .. mua lähinnä naurattaa tollaiset, koska enhän mä pakota ketään lukemaan.. :D mut enivei, oot tosi kaunis ja suloinen ja teet todella mahtavia postauksia.. :) toivotan sydämeni pohjalta sulle kaikkea ihanaa ja muista, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi apua miten ihana kommentti! <3 Kiitos siis siitä, tuli todella hyvä mieli :) Kyllä! Tärkeintä on seurata omia haaveita ja unelmia. Elämä on kumminkin sen verran lyhyt, joten miksi sitä ei eläisi juuri niin kuin itse toivoisi. Kiitos vielä tästä piristävästä kommentista, nosti hymyn huulille :) Kaikkea hyvää myös sinne, olet ihana <3 X

J

Minä ymmärrän, että sinäkin olet vain ihminen. Kuitenkaan et voi kirjoittaa mielipidekirjoitusta, johon et ole valmis ottamaan vastaan myös vastakkaisia näkemyksiä. Moni kommentoija oli mielestäni perustellut todella hyvin edelliset kommenttinsa, ja vastauksesi oli, kuten sanoitkin, aika kärkäs. On törkeää kaivella yksityiselämää, mutta sinunkin pitää ottaa vastuu sanoistasi.

Vierailija

Samaa mieltä... Lisäksi postaus oli kirjoitettu vailla tietämystä/ymmärrystä korkeakouluopinnoista, ihmekös tuo jos ihmiset "tuohtuu". Moni asia oli sitä perinteistä "kouluttamattomien" (=ne, jotka eivät ole korkeakoulua käynyt) mantraa ja parjausta. Niinhän se menee, ne, joilla ei ole tietoa, niillä on yleensä ne kärkkäimmät mielipiteet aiheesta. Moni kommentoijakin ns todisti vääräksi postauksen asioita ja sai todella lapsellisen vastauksen.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Vailla tietämystä? Hei jo postauksen alkuun kirjoitin, että postaus on OMA mielipiteeni ja se on kärjistys. Postauksen tarkoituksena oli puhua tuosta "normaalista" kaavasta, jota suurimman osan odotetaan noudattavan. Eli lukion tai ammattikoulun jälkeen suoraan yliopistoon, tai ammattikorkeaan, sieltä suoraan jatko-opintoihin, asunnot, perhe yms. Postausta en kohdistanut kehenkään tiettyyn ihmiseen, vaan jaoin oman mielipiteen siitä kuinka tärkeää on löytää se oma juttu ja mennä sitä kohti. Pääpointtini koko postauksessa oli, että normaalista kaavasta poikkeaminen on OK. Oli sitten kyseessä opinnot, työelämä jne. Postauksen lopetin näin: "Kannustan kaikkia suunnittelemaan sen oman polun menestykseen ja olemaan juuri sitä mitä itse haluaa. Löydä oma intohimosi ja mene sitä kohti. Elä täysillä, tavoittele unelmiasi, nauti nuoruudestasi ja uskalla onnistua" Siinä oli tiivistettynä koko postaus. Tuntuu siltä, että postaus edelleen ymmärretään väärin.

Sanoin kärkkäästi kommentteihin takaisin, jossa analysoitiin väärin elämääni, tai kommenteista paistoi läpi hmm. jätän sen sanan sanomatta tähän. Juuri esim. kun työtäni arvostettiin tai kerrottiin kuinka olen muka luovuttanut yms. Tietenkin haluan puolustaa itseäni, jos kyseessä on itselleni tärkeät asiat tai jutut. Mutta kuten postauksessa sanoin pyydän itse anteeksi, kun tunteet täällä ylikuumeni. Olisi hienoa kuulla takaisin myös muutamilta sieltä pahoittelut :) Paz <3

Vierailija

Ehkä silti kannattaisi miettiä vähän mitä kirjoittaa. Vaikka oletkin jotakin mieltä, niin ei se tarkoita, etteikö jokin "tietosi/kärjistyksesi" olisi väärin. Todella kummallisia vastauksia sinulta kommentteihin.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Mikäli olisin postaukseeni kirjoittanut, että "tämä on oikein", "tämä on oikea vastaus", "näin asioiden kuuluisi mennä" ymmärtäisin todella hyökkäyksen minua kohtaan. Mutta kuten olen jo monesti kirjoittanut, kyseessä oli MINUN mielipiteeni, minun ajatukseni. En puhunut kenestäkään henk. kohtaisesti. Puhuin asioista, tavoista, "normeista".

Vierailija

Heips Vierailija! Taidat olla korkeakoulun käynyt, luulisin, mutta luetun tekstin ymmärtäminen on tainnut jäädä peruskoululaisen tasolle. Hei ei siinä mitään, joka päivä on mahdollista oppia uutta, ja sehän tässä elämässä on hienointa. =) Myös sanojen merkitys taitaa olla hakusessa. Vinkki viikoksi: Käytä vain niitä sanoja, joiden merkityksen tiedät varmasti. 

"Parjata" tarkoittaa pahan puhumista jostakin. Solvaamista. Haluaisinkin kysäistä, että mitkä kohdat sinä tulkitsit Natalien aikaisemmasta postauksesta korkeakouluopintojen tai korkeakouluopiskelijoiden solvaamisena? 

Tsemppiä elämääsi!

Vierailija

Herranjestas! Luin tuon aiemman postauksen kommentteja nyt ja pakko sanoa, että sulla on ehkä hirvittävimmät lukijat! Jokaiseen lauseeseen tartutaan ja se väännetään aivan päinvastaiseksi. Jokainen virhe nostetaan pöydälle ja kritisoidaan rankasti. Uskomatonta! Luulisi, että lukijakuntasi olisi aikuisempaa, mutta kommentteja lukiessa vaikutelma oli aivan muuta. Äly hoi ihmiset...

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Useimmiten saan postauksiin aivan ihania kommentteja ja rakentavia kommentteja. Nyt oli ensimmäinen kerta pitkästä aikaan, kun kommenttiboksi täyttyi hieman hyökkäävistä kommenteista... Niitä kaikkein pahimpia, en edes halunnut julkaista. Näin kommenttiboksi pysyi edes jokseekin "puhtaampana". Kommentteja on aivan ihana saada ja olla ns. vuorovaikutuksessa teidän lukijoiden kanssa, mutta joskus on kommentit menevät oikein henkilökohtaiseksi, en voi kieltää sitä etteivätkö ne tuntuisi... Ei siihen varmaan koskaan totu, vaikka blogia on jo pitänyt yllä yli 5 vuotta :D <3

Mery

Ihana kirjoitus. Itsekin olen miettinyt samoja, että jäisikö bloggaamiseen tai Instagramiin "koukkuun" ja olisiko elämä sitten tyhjää niiden jälkeen. Siksi en ole aloittanut kumpaakaan. Olen itse 30-v nainen Savosta, korkeasti koulutettu ja opiskellut vuosikausia yliopistossa ja muualla. Omaa alaa treenannut 20 vuotta. Ja tämän kaiken jälkee voin sanoa, että en arvosta koulutusta tippaakaan. Ei se määrittele ihmisarvoa! :) Menestyneimmät ihmiset maailmassa sitä paitsi hyvin harvoin ovat käyneet yhtään mitään kouluja. Olen itse jättänyt opiskelun ja työn taka-alalle. Elämässä on NIIN paljon tärkeämpiä arvoja. Luonto, toisista välittäminen, itsensä kuunteleminen. Rauhoittuminen, sielun rauha. Lapsien tekeminen (itsellä ei kyllä ole), äitiys, naisena oleminen, lempeys.  Ketkäköhän sulle on kommentoineet? Jotkut parikymppiset kateelliset pääkaupunkiseutulaiset? Vai nuoremmat vielä. Älä välitä:) Olet ihan erilainen kuin minä, laittaudut, ostat kalliita vaatteita ja olet tosi tehokas (olin minäkin ennen), mutta silti luen blogiasi koska jotakin sinussa on, sellaista aitoa ja sympaattista, syvällistä kaikkien Vuittonien takana:) Tuot mulle uskoa naiseuteen ja itsensä arvostamiseen, vaikka olet mua paljon nuorempi! Voin silti oppia sulta. Kiitos blogista, kiitos rohkeudestasi ja kaikkea hyvää! <3 <3 Bless.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Eikä! Apua miten ihana kommentti! <3 Mietin pitkään eilen, että jos en bloggaisi, tuskin pitäisi yllä Instagramia tai Facebookia. Ehkä korkeintaa lisäisin muutaman kuvan silloin tällöin. Facebookissa pitäisin yhteyttä vain ystäviini. Joskus olen kateellinen heille, jotka voivat lähteä lomalle vain, eikä huolta sosiaalisesta mediasta. Maanantaina kun poistin kaikki sosiaalisen median sovellukset päiväksi olo oli jotenkin vapautunut. Silloin päätinkin, että suljen joka päivä kaikki elektroniset laitteet jo illlalla ja keskityn muihin asioihin. Tänään aamulla fiilis oli jotenkin parempi! Rakastan bloggaamista, kaikki muut sovellukset kulkevatkin sitten käsi kädessä. Hei kiitos vielä todella paljon kommentistasi! <3 Se laittoi pohtimaan, antoi myös paljon itselleni :) Toivottavasti pysyt vielä pitkään lukijana <3 x

Appelsiini

Tässä tullaan taas tähän ydinasiaan että tänä päivänä ei ole yhtä oikeaa tapaa elää omaa elämäänsä. Maailmassa on miljoonittain mahdollisuuksia, joita yksilöt käyttävät eri tavalla omien tarpeiden, mieltymysten, uskalluksen ja halujen mukaan. Jollekkin sopii joku reitti ja jollekkin sitten ihan toisenlainen elämänpolku. Kumpikaan näistä vaihtoehdoista tai jotakin muuta sen välillä ei ole yhtään sen huonompi. Ihmisten on vain niin käsittämättömän vaikea ymmärtää, että heidän käsityksensä tai valintansa ei ole se absoluuttisen oikea tai huomattavasti parempi ja fiksumpi kuin toisen näkemykset tai valinnat. Ihmiset vain kokevat ja näkevät asioita niin eri tavalla. Hyvin herkästi unohdetaan, että me kaikki ollaan yksilöitä. Nykypäivän Suomessa asiat on hyvin ja taivas on melkein vain rajana mahdollisuuksien kanssa. Toista se oli joskus aikoinaan, kun naisen paikka oli hellan edessä lapsia hoitamassa vailla mitään merkkiä tasa-arvosta tai kunnon oikeuksista. Silloin oli pakko elää yhteiskunnan odotusten ja rakentaman polun mukaan.. Ja mitä nykyajan koulutukseen tulee, niin ei voi sanoa koulutuksen olevan turhaa tai erittäin tärkeää. Se riippuu niin kovasti alasta, omasta lahjakkuudesta ja oppimistyylistä, koulusta, professoreista/luennoitsijoista/opettajista sekä omasta kyvystä omaksua tietoa ja osata käyttää sitä käytännössä. Osa ihmisistä ei olisi voinut koskaan kuvitellakkaan saavansa nykyistä työpaikkaansa ilman tutkintoa, kun taas toiset ovat saaneet puhtaasti työpaikkansa omien kykyjensä ja kokemuksen perusteella. Oli kuitenkin oma näkemyksensä tai ajatuksensa aiheesta mikä tahansa, ei se silti oikeuta ketään arvostelemaan toisen valintoja tai nykytilannetta. On tärkeämpää, että jokaisella on mielekäs työ, jossa uskoo kehittyvänsä ja saa siitä positiivisia vaikutteita elämäänsä. Suvaitsevuutta vähän peliin!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

JUURI NÄIN! <3 Kiteytit juuri kommentin muotoon kaiken sen, mitä postauksellani myös hain takaa.

Kiitos kommentistasi <3

Vierailija

Moikka!
Kävin kans mielenkiinnosta lukemassa edellisen postauksesi kommentit, koska kun luin itse postauksen en olisi voinut edes uskoa että joku saisi väännettyä siitä noin negatiivisia ja loukkaavia kommentteja. Itse ihailen asennettasi elämään ja sitä miten rohkaset muita kulkemaan omaa tietä. Meillä nuorilla ei ole mikään kiire ja asiat ei aina mene niinkuin on suunniteltu. Joskus pitää vaan pysähtyä ja miettiä mikä on oikeasti sillä hetkellä tärkeää. Olet ihana! Tsemppiä jatkoon<3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kauniista sanoista ja kommentista <3 Olen täysin samaa mieltä kanssasi, joskus on hyvä pysähtyä miettimään mitä todella haluaa elämältä ja suunnata sitä kohti! :)

M

Olet vahva nainen, eikä 23-vuotiaana ole mikään kiire varsinkaan kun vastuullisesti elätät itsesi ja vieläpä mielekkäällä työllä. Kuten edelliseen postaukseesi kommentoin, on niin monia tapoja luoda oma elämänsä. Olen välillä miettinyt, ovatko ihmiset IRL niin ilkeitä ja toisia vähätteleviä, kuin mitä antavat sosiaalisessa mediassa ymmärtää? Olen ymmärtänyt, että korkeakouluun hakemisen prosessi on ollut sinulle vaikea ja ahdistusta tuonut juttu, niin miksi ihmiset vielä repivät näitä haavoja? Sehän oli ilouutinen, että olet löytänyt elämääsi nyt suunnan eikä tarvitse hakata päätä seinään. Ihan mahtava juttu! Toivon Sinulle menestystä opinnoissa ja työelämässä, pysy itsellesi uskollisena ja nauti tästä päätöksestä ja elämän käänteestä, joka toi onnistumisen. Korkeakouluihin ehtii myöhemminkin, jos vielä sitten haluaa ja sellaista tarvitsee. Ura ja elämä yleensä on sellaisia asioita, joita kehitetään ja rakennetaan pitkällä tähtäimellä. Se mitä nyt päätät tehdä, ei ole loppuelämän kohtalo: aina voi muuttaa suuntaa ja tehdä taas uusia asioita. Jatka samaan malliin vaan. Olet rohkea ja itsellesi armollinen, se on yhdistelmä joka kantaa pitkälle. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos todella paljon ihanista sanoista kumpaakin postaukseen, arvostan niitä todella <3 Näin juuri! Hain ensimmäistä kertaa viime vuonna Helsinkiin näiden kahden työn ohella, jäin varasijoille. Vaikka kokeet menivät nyt ihan ok siihen nähden miten kerkesin lukemaan töiden ohella, sain burn outin, jota sitten parantelin kesän ja alkusyksyn. Syksyllä aloitin toisella puolella opinnot. Olen kaikista muista saanut 4, paitsi 3 ensimmäisestä johdatuskurssista. Nämä kurssit olen suorittanut siis töiden ohella, siihen nähden olen todella tyytyväinen arvosanoihin :) Tuolloin huomasin, että hei tämä sopii itselleni tällä hetkellä! En tiedä mikä tilanne on vuosien kuluttua, sen näkee sitten. Tämän takia kannustan kaikkia löytämään sen oman ja parhaan tien. Olet niin oikeassa siinä, että ura ja koko elämä on ylipäätään sellaisia asioita, joita kehitetään ja rakennetaan pitkällä tähtäimellä. Kiitos vielä <3

Vierailija

Taisi keittiöpsykologin analyysi mennä ihon alle, kun vielä erikseen postauksessa mainitsit :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi ei todellakaan mennyt :) Itse en vaan alentuisi analysoimaan tuntemattoman ihmisten elämää negatiiviseen sävyyn. Ei kuulu ainakaan omaan kasvatukseen :) Omaan hyvään kasvatukseen kuuluu mm. anteeksianto. Ps. Mikäli kommentti olisi mennyt "ihon alle"'en olisi sitä julkaissut ollenkaan :)

Vierailija

En nyt lähde sen laajemmin avamaan omia mielipiteitä edellisestä kirjoituksesta, muuta kuin sen verran, että kun kirjoittaa kärkkäästi, pitää myös osata huomioida, että saamasi vastauksetkin ovat kärkkäitä, eikä niistä tule suuttua, sen enempää kuin me lukijatkaan sinun mielipiteestäsi.

Siinä missä Sinä saat heittää kärjistyksiäsi ja omia mielipiteitäsi yliopisto-opiskelijan elämästä, saa niihin myös vastata ns. samalla filtterillä.

Vierailija

Siis pyydätkö tosiaan kommentoijia tulemaan pyytämään anteeksi?:D Jos kirjoitat tuollaisen "mielipidepostauksen", niin luulisi, että osaat ottaa vastakkaiset argumentoinnit vastaan.

Lukija

Olet omalla tielläsi , monikaan ei tiedä mihin tiedekuntaan omet hakenut. Kaikki tiedämme, että teologiseen - , maa-ja metsäalan tiedekuntiin pääsee hyvin helposti. Ja heti ensimmäisellä hakukerralla. Mutta muihin tiedekuntiin on yli tuhannen hakijaa ja sisään pääse vain korkeintaan viisikymmentä. Joten mielestäni voit hakea useammankin kerran. Joku näyttelijä on hakenut teattetikorkeaan jopa 7-8 kertaa, ennen kuin on tärpännyt. Nyt sama näyttelijä on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä. Ja monetkaan eivät tuedä, että avoimen yliopiston opiskelu on yliopisto-opiskelua. Samat arvosanat sieltä saadaan kuin varsinaisessa yliopistossa. Se ei ole mitään harrastamista, kun opiskellaan yleensä päivätyön ohella. Voi, voi kun ihmiset eivät ymmärrä, että ei myyjäntyö ole nykyaina vaan "tiskin " takana olemista. Teet sisäänostoja, markkinointia käyt koulutuksessa Tukholmassa. Ja mikä on pääasia, sinulla on työ ja haluat tehdä työtä. Nyt on yliopiston käyneitä erittäin paljon työttömänä, eikä auta vaikka olisi kuinka hyvät paperit. Samoin ammattikorkeakoulutuksen saaneita on työttömänä , mielummin ehkä ammattiopisto/ ammattikoulu on parempi käydä.
Älä välitä näitä " keittiö- ja kotikutoisia " psykologeja löytyy joka lähtöön, turhautuneita ja ikäviä ihmisiä. Tsemppiä Natalie jatka vaan omalla valitsemallasi tiellä, hyvä elämä siitä tulee. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram